ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@DELİ-KURT hocam doğru diyosun da ben fiili olarak bir imzaya kaldığını düşünmüyorum malesef
-
@sawetk bakanin ankaraya geldiği gün bi gelişme olmazsa zaten vay halimize.biraz daha bekleyelim bakalım neler olacak
-
Arkadslar bakan 13.10 da haberturk te olcak. Programı @aysuntorun sunuyor.bi bastiralim
-
burada mülakat sonuçlarını bekleyenler arasında yer alan 3 kişi, kalkınma bakanlığının planlama uzman yardımcılığını kazandı.
-
Kazanan arkadaşlar dilekçe verirlerse, bekleyen arkadaşlar için iyi olur.
-
bakanın söylediğine göre hafta içinde açıklanacaktı.bugün son gün.mülakatlar biteli tam 11 hafta oldu ya:(( açıklansın artık
-
Arkadaşlar artık bir tag altında Twitter da csgb ye yazmamız lazım.bizden sonra ilana çıkan kurumlar bile açıkladı mülakat sonuçlarını lütfen bi etkinlik yapalım.
-
@paretowilfredo csgb mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak bilginiz var mı?
-
@batistuta10 Valla dostum Bakan'ın dediği bile saptıysa ben daha bir şey demesem daha makul olur bu saatten sonra.
-
Arkadaşlar tag olarak ne yazalım lütfen fikirlerinizi yazın ve etkinlik gününü belirleyelim.
-
@batistuta10 kardeşim o kadar yetkili kişiye ulaştık bi sonuç alamadık.bu şekilde sonuc alabileceğimizi pek sanmıyorum.sadece kendimizi avutmuş oluruz gibi geliyor.yine yetkili birinin katildigi bi canlı yayın veya konferans olursa şansımızı ozaman deneriz.
-
artık kabak tadı vermeye başladı bu süreç
-
Sgk denetmenliği başlığı altında listelerinin bakanlıkta olduğu söyleniyor , çsgb uzmanlık listelerinin de bakanlıkta olma ihtimali var mıdır ?
-
Hem çsgb hem sgk ya giren arkadaşlar, mülakatta hangisini tercih edersin diye sorduklarında çsgb mi demiştiniz yoksa sgk mı?
-
@autumn hocam bunun ne önemi var ki ? Merak ettiğin için mi soruyosun yoksa başka bişey mi? (Fark etmez dedim)
-
Sayın bakan saat dokuzda TRT HABERDE olacak SGK ve ÇSGB ile ilgili tweet atabilirsiniz !
-
@Aristo valla ben direk trt haberi aricam program baslamadan önce bu soruyu lutfen sorun dicem
-
Bi dene kardeşim umarım bi baskı yapar bakan bey biz de kurtuluruz bu çileden
-
Tweet atacak arkadaslar bence programa ya da bakan a değil direk soru soracak kisilere atalım. 5 sunucu olcak bu program da.ben gözüme İbrahim Toru'yu kestirdim.hem tweeter da baya aktif hem de takipçisi az .bence kesin dikkatini cekeriz
-
Dünkü programda bir gelişme oldu mu arkadaşlar?
SGK Uzman Yardımcılığı başlığında artık her an açıklanmasının beklendiği ifade edilmiş.Sanırım beraber açıklanacak burasıyla.