ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@görünmezel rastgele sorular neyle alakali bölümünüz le mi
-
bugün mülakata giren kimse yok mu:)
-
@maltepesgk Mülakatlar devam ederken, mülakat sorularını konuşmak yasak olduğu için ses çıkmıyordur.
-
@Karl-Marx Böyle bi yasak ilk defa duydum. Soruların konuşulmama sebebi sadece rakipleri öne geçirmemek olabilir.
Ki ayrıca zaten burda haber bekleyenler sorulardan ziyade ortam ve soru alanlarını merak ediyo.
Alandan soru gelip gelmediği mesela çoğumuzun merak ettiği şey şuanda -
@cexay ben de yeni duydum.
-
İlk girenler belirsizliğin had safhada olduğu bir ortamda girdi. Şimdi size nerelerden soru geldiğini Vs bahsedersek onlara yazık olmaz mı, ki yukarıda zaten fazlasıyla açıklama yapıldı
-
Ayakta mi duruyoruz oturuyor muyuz ? Ilk mulakatim oldugu icin kusura bakmayin arkadaşlar bilmiyorum
-
@ozo88 Ayakta bırakmazlar, oturursun.
-
.............
-
....................
-
..................
-
@khun hocam Teşekürler
-
Teşekkürler bilgi için. Ama şu genel yanlış anlaşılmayı da bi düzeltelim. Kimse soruları sormuyo ve soramaz size, bu açık şekilde haksızlık olur. Ama gördüğünüz gibi ilk mülakatı olup oturma konusunda bile bilgi sahibi olmayan arkadaşlar var. Alan sorusu olup olmadığını merak eden arkadaşlar var.
Yardımcı olup olmamak girenlerin inisiyatifinde. Ama alandan var/yok demekle büyük bi haksızlık olacağına inanmıyorum.
Size şu mevzuat var mı şu yok mu denilmiyor. Sonradan çalışıp öne geçilecek bişey değil yani, alan biliyosan biliyosundur zaten.
Maksat belirsizlikleri kaldrmak için yardımlaşmak. Bu kadar -
............
-
İlk mülakatı olanlar ilk mülakatlarına girer gibi girecekler. Alan sorusu olup olmadığını merak edenler sorular kendilerine sorulduğunda öğrenecekler. Basit kurnazlıklara gerek yok.
-
Bu konuda bence bir standart yok. Bana ekonomi mevzuat ve hukuk geldi. Arkadasima 3u de mevzuat gelmis
-
@donukgama Arkadaşım yardımcı olmak istemiyosan yorum yazmaz susarsın, herkesin girmesini beklersin. Gördüğün gibi yardımcı olmak isteyen oluyo, istemeyen de susar bu kadar basit. İstenen cevaplar alındı zaten. Uzatmaya gerek yok
-
@cexay Neticede henüz mülakatlar bitmeden nereden soru geldiğini öğrenmeye çalışmak etik değil, mülakatı tamamlananlara haksızlık. Yanlışlarımızda ısrar etmeyelim.
-
@donukgama Sizin gibi düşünenler de olur fakat illaki benim gibi düşünen de çıkıp paylaşır.
Paylaşmıyosanız paylaşmazsınız. Ama paylaşanlar illaki oluyo bizim gibi. Saygılar -
Açıkçası merakla bilgi almak isteyenlerin sözde masumane konuşmalarını samimi bulmuyorum. Alandan soruyorlar mı diye merak etmeyi de masumane bulmuyorum; nitekim ben desem ki "alan sormuyorlar" sonraki günlerde mülakata girecek arkadaşlar oturup mevzuatı çalışacak, son mülakatın 4 Ocak'da olacağını da göz önüne alırsak 1 haftada mevzuat tamamen yutulur. "alan soruyorlar" desem; hem alan bakıp hem de mevzuat bakacaklar burada da bir avantaj yakalayacaklar belki de.
Sonuç olarak; referans denen ve aslında torpil olan şeye, hatta ve hatta mülakata karşı olan ben, en azından adalete katkı sunmak için susuyorum.