ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@Karl-Marx Öncelikle ben sizinle aynı alanda bile girmiyorum sınava. Ve ilk mülakatım değil baya 8.mülakatım oluyo. Alan konusuna gelirsek kim ne derse desin huy gereği alan da çalışcam. Mülakatta nolcağı belli olmuyo. Ayrıca komisyonlarımız farklı.
Sadece burda heyecanla bekleyen insanların fikrini savunuyorum -
@Karl-Marx resmen içimi okumuşsun üstad. Çok güzel bir açıklama
-
İki tarafa da hak verdim ama ben anladım ki mülakat tamamen şans işi arkadaşlar alan da olsa mevzuat da olsa tamamen şansınıza kalmış gelecek sorular.
-
@cexay no offense
-
Kaç gündür stres yaptım, mülakatta da çocuk gibi heyecandan dilim damağım kurudu, aslında ilk mülakatım da değil, şartladım herhalde kendimi ama yersizmiş bu kadar kasmak. Benim tavsiyem de aynı arkadaşlar, kasmayın kendinizi, her şeyi kelimesi kelimesine öğrenmeye çalışmayın, ana fikrini bilseniz yeterli. Zaten sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar. Onlar da farkında sonuçta oturup bütün mevzuatları ezberleyecek halimiz yok. Girdiğim diğer mülakatlarda komisyondakiler verdiğimiz cevaplarda tepkisiz kalıyordu, burada öyle bir durum yok. Bu bile çok rahatlatıyor insanı.
Artık olur olmaz bilemem hepimiz için hayırlısı olsun, başarılar.
-
-İş sozlesmesi nedir?Unsurlarını sayınız.
-Issizlik sigortasından yararlanma sartlari nelerdir?
-Asgari ücretin belirlenmesi surecini anlatiniz.
Gundemle ilgili iki soru-biri ekonomik biri toplumsal -soruldu.
Komisyon genel olarak olumlu ve yardımcı oluyorlar.
25 dk civarında sürdü. Benden once girenlerin de bu civarda sürdüğünü gördüm. -
Ayrıca sorularin üçü cektiginiz zarftan soruluyor. Geri kalanı konusma havasında soruluyor. Genel olarak muhakeme gücünüz ve ifade yeteneğiniz sorgulanıyor.
-
Hukuktan basvuran ve mulakata kalan kimse yok mu burda?
-
-
@siddharta ben varim hala calismaya baslayamadim
-
Katılım nasıl arkadaşlar gelmeyen var mı mülakata?
-
@yaptercihi hocam sorulari paylasmak yasakmis galiba. sil istersen basin agrimasin sonra
-
Nasıl olur böyle bi yasak?
-
@yaptercihi ust yorumlarda bir arkadaş yazmisti ona sorabilirsiniz
-
Baktım da dişe dokunur bişey yok. Paylaşmak istemeyen paylaşmaz.
-
@yaptercihi tamam hocam ben senin icin iyiligin icin soyledim .eger oyle bir sey varsa mağdur olma sonra diye
-
@yaptercihi @ozo88 Hocam böyle bi yasak olduğunu sanmıyorum. Hatta çoğu kurumda mülakattan çıkanlar mülakatı bekleyenlerle bir araya getirilmezken burda çıkanlar gelip sohbet edebildi arkadaşlarıyla.
Bu kadar yasak dencek bi durum mülakat esnasında bile yoktu yani. Çıktıktan sonra olacağını hiç sanmam. -
@cexay hocam size Mesaj gönderemiyorum bir kac sey sormam lazim
-
@ozo88 Yazdım özelden hocam tabi buyrun:)
-
İibf den mülakata katılan arkadaşlar fire oldu mu yoksa tam kadro mu girdiniz.