ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@sawetk Tüh. 5 iş günü olayını bilmiyodum hocam teşekkür ederim. Uzun uzun beklemeye devam o zaman bizlik bişey yokmuş:)
-
@cexay aslinda islerin normal yurudugunun gostergesi dostum bu. Sadece ozellikle merkez teskilatta calisacak kisilerde arastirma sorusturma faslinin cok yogun oldugunu anlayabiliriz. O yuzden diger alimlarda sureclerin en kisa.surede tamamlanacagini dusunuyorum ben.
-
Daha evvel yapılan çalışma uzman yardımcılığı 1 ayda açıklanmış. Bizim mülakatlar biteli 1 ay 10 gün oldu hemen hemen. Malesef 3-4 ay sonuç beklemeye alıştırıldık. Kurumlar isteyince süreci hızlı bir şekilde tamamlıyor. Sgk+çsgb uzman yrd ikilisini isteyen ve bekleyen herkese sabır diliyorum heralde bu süreçteki en mağdur kesim bizler olduk.
-
@mariapuder hocam iş teftiş, dpb, iskur istihdam, trt sınavları çok süre açıklanmadı, emin olun burada beklenilen süre bunların yanında çok az kalır.
-
@Antimülakat ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@mariapuder hocam iş teftiş, dpb, iskur istihdam, trt sınavları çok süre açıklanmadı, emin olun burada beklenilen süre bunların yanında çok az kalır.
Ulan 110 gündür açıklanmaz mı bir mülakat ? Mağduriyetleri mi derecelendireceğiz şimdi de ? Boş yapma admin. Delirtme adamı yawWw.
-
Ses 1-2-3...var mi bir duyum alan arkadaşlar ?
-
@Ötüken Malesef yok.Mülakata giren arkadaşlarımın genel düşüncesi ne yazık ki bu sürecin uzun olacağı yönünde ama umarım kurumda işleyişin normal şekilde ilerlemesi ve en kısa sürede mülakat sonuçlarının açıklanmasıdır.
-
sanırım bu da teftişin akıbetine uğrayacak. 2018'in sonu gibi açıklarlar artık.
-
SGK sonuclarinin aciklanmasindan sonra umut edebilir miyiz acaba : /
-
Mülakat listesinde en az 20 kişi içişleri, dernekler vs kazandı. Mülakata katılım nasıldı bilmiyorum ama pek tercih edilen bi kurum değil sanırım. Sgk da açıklanırsa kalanların şansı yüksek olur heralde.
-
Bazı arkadaşlar kurumda çalışan arkadaşlardan bilgi aldığını söylemişti ve açıklanma sürecinin mart ayında kesinleşeceğini ifade etmişti .Aranız da böyle bir duyum alan var mı
-
bu haftaya dair umut yok mu? yoksa sgk ile birlikte mi açıklanacak?
-
@ziyaretci3 açıklanması zor boşuna ümit etmeyelim. SGK 4 ay oldu hala açıklanmadı. burası henüz 2 ay doldurdu doldurmadı diyebiliriz.
-
Ee hep demiyor muydu herkes SGK uzmanligi,CSGB uzmanligi ve SGK mufettisliginin aciklanmasi ayni anda olcak diye,gercekten herkes kafasinda bir kurgu yapiyor sanirim ve buraya da yayiyor,yani gercekten bu surec kadar zorlu bir surec yasatmasin kimseye Allah.Yeni kpss geldi yaziktir ya
-
Halen neyin beklendiğini anlamıyorum. Bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten bir süreç oluyor, artık açıklansa da SGK denetmenlik içinde atama listeleri bunların sonucuna göre güncellense.
-
Arkadaşlar hepinizi nezaket kurallarını ve saygıyı elden bırakmadan tweet atmaya davet ediyorum. Korkmayın tweet atınca atanamayabilirim demeyin
-
3 ay sonra puanlar yanacak hala bi mülakat sonucu göremedik. Bunun bahanesi olamaz. Bürokrasi, güvenlik soruşturması vs. fasa fiso. Tıkır tıkır işleyen kurumlar var gördük. Ne denir ki artık.
-
Icisleri bakanligi 30 kisinin guvenlik sorusturmasini 1ayda hallediyor fakat csgb 50 kisininkini 2 ayda halledemiyor gercekten bu surecte insan ne calisabiliyor ne oturabiliyor sabir..
-
Arkadaşlar bugün 2 ay oldu mülakatlar biteli.mülakat sonuçlarıyla ilgili bilgi verecek kimse yok mu ???
-
@batistuta10 Arkadaşlar referandumu bekliyoruz gibi bir his var(inş öyle olmaz ya)