ÇSGB Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Csgb secerdim.
-
@siddharta bakanlık diye mi?
-
@siddharta neden?
-
Csgb nin ozluk haklari daha iyi diye biliyorum.
-
özlük haklarında bir farklılık yok. çsgb yanında sgk'nın yurtdışı eğitim imkanı da var, daha oturmuş bir kadro ve sosyal güvenlik önemli bir alan. bir de bazı bakanlıkların ilgili kurumları genelde bakanlıklardan daha güzel çalışma ortamı sunar. ulaştırma ve çsgb bence böyle. Türkiye İş Kurumu da Sosyal Güvenlik Kurumu da bence ÇSGB uzmanlığından iyidir.
-
İstatistikten puanlar kaça düşer sizce? 87.95 sıralama 91 gelme şansı nedir acaba?
-
@baharunal Mantık olarak ÇSGB onun abisi oluyor ama yapılan iş noktasında çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak ÇSGB'de en önemli alt birim SGK. Durum böyle olunca her kapının yine SGK'ya çıkacağını düşünüyorum. @paretowilfredo
-
@baharunal bence buna iki meslek tanitimimizi okuyup siz karar verirseniz daha saglikli olur
-
İkisini de okudum özlük hakları aynı bütün uzmanlıklar gibi. Sgk mevzuatı daha geniş ve kariyer açısından özelde iş imkanı da var. Sosyal güvenlik müşavirliği büroları var az da olsa. İnsan ikilemde kalıyor doğrusu ilerde rahat mı edeyim yoksa aynı çalışma temposuyla devam mı etmek lazım diye:)
-
Arkadaslar basvuru formunda nufus cuzdani bilgilerimizi istiyor. Ama cilt no-sayfa no-sira no var. Nufus cuzdaninda ise sayfa no yok. Aile sira no var. Aile sira no; sayfa no mu oluyor sira no mu?
-
@siddharta bos birakmayi düşünüyorum orayi
-
@ozo88 bos birakmak problem olmaz mi? Acaba aile sira noyu mu kastediyor anlayamadim.
-
@siddharta elden teslim edeceğim ben pazartesi sorarim ,burdan yazarim tekrar
-
@ozo88 tesekkurler
-
-
Sayfa no : aile sira no imis.bakanliga sordum
-
Noter onaylı diplomaya sıkıntı yapmazlar inşallah. Başvuru formunda ekler kısmında nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi istenirken ilanda sadece fotokopi isteniyor yalnızca fotokopisini göndermek yeterli sanırım. Bir de başvuru formuna fotoğraf yapıştıracak mısınız?
-
@baharunal basvuru formuna yapistirilmiyor .3 tane foto ekliyorsunuz basvuruya.nufus cuzdani fotokopisi yeterli
-
@ozo88 teşekkür ederim.
-
@ozo88 Tam olarak hangi birime basvuru yapıyoruz?