2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Çalışmalarına iyi olduğunu düşünenler, sınav açılmadan bir çok dersi tamamlamalıdır. Bu sınav bir kaç çalışalım kazanırız sınavlarından değildir dostlar, disiplini elden bırakmamanızı tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar merhaba 2018 sınavı için gelişmeleri öğrenip yazmaya çalışacağım bu haftaiçinde. Herkese iyi çalışmalar
-
@adaykaymakam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar merhaba 2018 sınavı için gelişmeleri öğrenip yazmaya çalışacağım bu haftaiçinde. Herkese iyi çalışmalar
2018 kaymakamlık mülakatı başlığındaki duyumlarınıza baktım da, bence duyum aldığınız kaynağı değiştirin
-
@adaykaymakam sabırsızlıkla bekliyoruz
-
@mülki o halde hayırlı günler size. Bir daha yazmam kusura bakmayın.
-
@adaykaymakam hocam alınganlık yapma yaz sen, zaten haber alamıyoruz doğru düzgün siz de yazmamazlik yaparsanız olmaz ki. Mülakat sonuçları sayfasından da buradan da takip ediyorum ben sizi
-
mülakatlar açıklandı....
-
@KaymakamAdaylıgı hocam yeni sinav nisan sonu veya mayis sonu demistiniz halen gecerli mi ?
-
@KaymakamAdaylıgı bu başlığa bekliyoruz hocam sizi, sınav tarihi için duyumlarını yazarsan sevindirirsin..
-
değerli arkadaşlar size öğüt vermek haddime değil diyeceklerimi bi tavsiye olarak alırsanız çoğunuzun yararına olacağı kanatindeyim normalde bende hazırlanacaktım ama artık sınavı kazansam bile mülakatı geçeceğime dair inancım kalmadı.
eğer mülakatta listeye girecek gücünüz yoksa boşuna sınava hazırlanıp zamanınızı heba etmeyin toz pembe hayal dünyasından çıkın ve gerçeklerle yüzleşin. -
@kemoenes eklerseniz sevinirim benide
-
Az once mülakattan elenen biri olarak artık bu başlıktayiz. Calismalar yine başliyor
-
Eh yine rakip olduk dostlar ...
-
@can-mavi hoşgeldin kardeşim
-
-
@daywalkers hosbulduk kardeşim
-
Nohutcu hoca 17 Mart dediğinde ben teyit için kaymakam adaylığına sormuştugum. Dediği Nisa’n sonu Mayıs başı düşünülüyor..
-
@can-mavi hoş geldin kardeşim
-
@can-mavi dostum gecmis olsun, umarim onumuzdeki sinavdan sonra gecmis olsun yerine hayirli olsun deriz
-
@can-mavi @Daywalkers
2018 yılında da burada beraberiz yani. Allah sabır versin, sonumuzu hayretsin.