2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@adaykaymakam hocam 2018 sınavı için gelişmeleri öğrenip yazmaya çalışacaktın ? Yok mu bir gelişme
-
20 eylül 2014 sınavından beri bu sınava girerim 4 sınav 2 mülakat gördüm sınav açılırsa tekrar girecem inşaallah mülakattan elenen arkadaşlara tavsiyem kimse pes etmesin
-
2017 kaymakamlık sınavını kazanipta mulakattan elenen arkadaşları görmek beni bir miktar teselli ediyor. Sınava hazırlan sonuç açıklanmasini bekle,ismini listede gör,mülakata hazırlan, mülakat sonucunu bekle, listeye defalarca bak ama sonuç hüsran benim için temmuzda başlayıp Şubat'ta son bulan çok üzücü ve motivasyon düşürücü bir süreç oldu.Bu mülakat olayı keşke 2 katı olsa bu yönde bir çalışma yapılsa.
-
@wincheaster artık bu sınavı kazanmak daha da zor olacak ben inanıyorum ki elenen 307 kişinin bir çoğu bu sınava tekrar girecek iyi çalışmak lazım
-
@kafdağınınarkası, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@wincheaster artık bu sınavı kazanmak daha da zor olacak ben inanıyorum ki elenen 307 kişinin bir çoğu bu sınava tekrar girecek iyi çalışmak lazım
bu güne kadarki bütün sınavlarda aynı şey gecerlıdır .
Bu konu asla dert edilmemeli .
Bir onceki mulakattan elenenler ne yaptı ? aman boşver bi daha girmeyelim mi dedi ?
yoo ? hepsi yine sınava girdi .
Bunlara düşünmemek gerek -
@can-mavi teyit ettirmeni bekliyoruz hocam eğer sonbahara kalacak olursa şimdiden çalışmanın bir manası yok başka kulvarlara yönelmemiz gerekir.
-
@can-mavi kardesim neden alinmadigimiz ogrenme şansımız yok mu
-
@okahraman07 aynen hocam anlatımı iy kitabım hiç bakmayanlar bir göz atmalı
-
@selmanersoy o kitap insan haklarında 4 te 4 yaptırır mı sizce? Mesela 14. Protokol sorusunu yapabilir mıydık ondan calissaydik ? Ben ilk defa duydum o kitabı da ondan merak ettim.
-
Hatta soru yazar onu bile yaparsın geçen sınavdaki soruların hepsi vardı o kitapsa diye hatırlıyorum ben yine araştırıyorum başka bir kaynak bulursam söylerim size
-
@selmanersoy hocam ayrıca Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu üyesi bir hocadır kendisi. Eski kaymakam ve en son Hukuk Fakültesi dekanıdı.
-
@okahraman07 maşallah kariyere bak
-
@the-kaymakam öyle hocam kariyeri iyi birisi
-
@selmanersoy cidden son sınavdaki soruların hepsini yaptırır yani 4 te 4 yaptırır diyorsan alalım hocam kitaba baktım Eylül 2017 baskısı var 67 lira
-
Bahsettiğiniz insan hakları kitabı nedir bir de ben a kadro konu anlatımlı almıştım içindeki insan hakları konularına iyi çalışsam 4 te 3 yapar mıyım en azından
-
@ayran Allah razı olsun,başarılar kardeşim
-
@rootofallevil onu çalışıp bi de kas çözersen yaparsın ben aynı dediğim gibi yaptım 4 te 3 yaptım
-
@rootofallevil ben de a kadro ve mülkiamir kitabını çözdüm full çıkardım insan haklarında
-
Başlık canlandı :)))
-
@salieri 14. Protokol sorusunu nerde okumustunuz sınavda nasıl yaptınız? O soruyu yapan çok az kişi var.