2018 Kaymakamlık Sınavı
-
En önemlisi ilanın ne zaman gelmesi bekleniyor arkadaşlar bir bilgisi olan var mı ?
-
Kaymakamlık başlıkları, uzmanlık, denetçilik vs. den daha hareketli oluyor. Önümüzdeki sene sınavı için bende mi hazırlansam diye düşünmeye başladım?
-
@mülkiyeli45 her an gelebilir diyolar
-
@caliskan84 Hocam aralık da sınav olması geçen mülakatlar açıklanmadan ilan gelmesi lazım, daha önce hiç böyle oldu mu?
-
2016 Aralık sınavından sonra da çok açık var martta nisanda yeni sınav olabilir diyordu herkes ama Eylül 2017 de oldu. Bu sınavın tüm süreçleri tamamlandığında ilan gelmesi daha gerçekçi. Çok yakında gelecek diyenlere inanmıyorum.
-
keşke gerçekten ilan gelse gerçi bu sefer aynı hatayı yapmıcam ilan gelince geç kalmış oluyorum şimdiden başlamalı
-
Arkadaşlar yasin çoban pdf paylaşabilecek olan var mı ?
-
..........................
-
@demoklesinkılıcı açamadım dosyayı ama
-
2018 kaymakamlık sınavına bende adayligimi koyuyorum simdiden keşke kazanmış birileri bize yol gösterse
-
@demoklesinkılıcı çok sağolun çok teşekkür ederim
-
@mülkiyeli45 rica ederim bu işlerden çok anlamam uzunca bir link olmuş:)
-
arkadaşlar online kurs öneriniz var mı 2018 sınavı için ?
-
2018 kaymakamlık sınavı için dershaneye ne zaman başlanmalı hangi dersahaneleri öneriyorsunuz
-
@nedemeli Hocam sen bilirsin ama parana yazık.
Anayasa,idare,idari teşkilat,mahalli idareler,türkiye ekonomisi,insan hakları,tarih,türkçe sınavın %80 ini oluşturuyor ve tamamen sözel.Sadece iktisat biraz ayrıntıdır ama hiç yapamasanız 2 sözel soruyu yaparsın. -
MARTTA SINAV OLACAK GİBİ HAZIRLIKLI OLUN. SONRA KEŞKE O ZAMAN BAŞLASAYMIŞIM DEMEYİN...
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@caliskan84 Hocam aralık da sınav olması geçen mülakatlar açıklanmadan ilan gelmesi lazım, daha önce hiç böyle oldu mu?
Hakimlikte oldu kaymakamlığı bilmiyorum
-
Martta sınavın olacağını düşünerek hem kpss alana hemde kaymakamlığa eşzamanlı çalışırsanız(Kaymakamlığın açılmaması ya da kazanıp mülakatta elenme ihtimali yüksek olduğu için) ortak olan dersleri Anayasa-İdare-İktisat-Türkçe-Tarih Marta kadar bitirip sonrasında kpss ağırlıklı çalıiırsanız pişman olmazsınız. Planları bu dönemde tek bir noktaya odaklamak canınızı sıkabilir her ihtimali düşünerek hareket edersek emeğimizin karşılığınıda bir gün alacağımızı düşünüyorum arkadaşlar. Bu arada bu kaymakamlık sınavına mülakata kalacağımı düşünüyorum olmazsada kpss puanımla alternatifleri düşünüyorum benim izlediğim yol budur arkadaşlar hepinizin gönlünce olur umarım herşey.
-
Bu baslikta yerimizi alalim.
-
SelamünAleyküm Cümletten herkese kolay gelsin saglam sınav tarihi bilgisi olan var sa üstadlardan paylaşırsa iyi olur arkadaşlar