2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Bu sene idari yargı sınavı duyumları da kuvvetli
-
@osenebusene evet , kesin olmamakla birlikte haziran diye söyleniyor
-
@can-mavi peş peşe gelseler ne güzel olur mayıs gibi kaymakamlık haziran sonu gibi idari yargı temmuz da kpss
-
arkadaşlar alesta soru bankası kitabını kullanan var mı ? İdare ve anayasa için soru bankası kitabı araştırıyorum
-
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar, benim bir sorum olacaktı; illaki durumumda olan veya mülakat sürecinde karşılaşan vardır, ben ankara siyasalda yüksek lisans öğrencisiydim ve +1 yıl tecil ile 2019 ocak ayında resmi olarak tecilim bitecek. Örnek veriyorum bu sene sınav ve mülakat süreci olursa tecilli durumunda olacağım, ancak sonuçlar biliyorsunuz geç açıklandığı için kazanılması durumunda benim tecilim bitmiş olacak. Bu bir sorun yaratır mı veya nasıl bir yol önerirsiniz?Hepinize başarılar diliyorum...
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
arkadaşlar alesta soru bankası kitabını kullanan var mı ? İdare ve anayasa için soru bankası kitabı araştırıyorum
Justicenin anayasa ve idare bölümünü tavsiye ederim.
-
@elvirxxx bildiğim kadarıyla sınav tarihine kadar tecilli olman kafi yine de bir kaymakam Adaylığı şubesine sor derim
-
@say-alija çok teşekkür ederim bir kaç arkadaştan öğrendiklerimde sizin dediğiniz gibi yine emin olmak için şubeye bir alo derim. Net bilgi aldığımda burada paylaşırım, iyi günler...
-
@elvirxxx sınav a başvuru süreleri içerisinde tecilli gozukmen lazım . mesela örnek basvurunun son günü 20 mayıs ise sen 20 mayısıda içerisine alacak sekılde tecilli gozukmen lazım .
aslında gözükmesende bişey olmazda neyse ...
sonucta sınavı ösym yapıo . askerde olsan dahı gidip giriosun . kpss gibi düşün ...
Tek sıkıntı olurda kazanırsan mülakat öncesi yogun bi arastırma yapılıyor senin hakkında. orda bir sıkıntı yaratabılır sana .Bu adam şartları taşımadan bu sınava girmiş diye başını agrıtabilirler. Ki onada takılacaklarını ben zannetmiyorum.
Olurda kazanırsan mülakata girmeden oncede askerlikle ilişkin olmadıgına dair bir belge istiyorlar senden .
Mülakat tarıhlerı içerisinde askerlikle herhangi bir ilişkin yoksa bir sıkıntı olmayacaktır . -
@oflu61 anladım dostum çok teşekkür ederim o zaman bu yıl artık ne zaman olursa o zamana göre bende hesaplamaları yaparım inşallah kasım aralığa kadar kalmaz sınav
-
Arkadaşlar dropbox grubuna ekler misiniz. Mail adresin ismail.156261@gmail.com
-
Herkese merhaba, Dropbox grubuna beni de ekler misiniz
-
Arkadaşlar beni de ekler misiniz dropbox a , 50kocaali@gmail.com
-
Dropbox için eklemenizi rica ederim. Teşekkürler.// emircan9@yahoo.com.tr
-
@ysr06 hocam bikaç gündür girmiyordum. Konuya biraz yabancı kaldım. Nasıl çalışmaları hızlandırsam? Ne için söylediniz ?
-
bedirsariii@gmail.com hocam dropbox a ekleyebilir misiniz rica etsem
-
Bu arada ben de vardım dropboxda kişisel veriler kanunu bendeydi ama süreç uzyımca sınav ertelenince daha başlayamadım çalışmaya. Bu ay bitmeden başlıcam hesabı açıp yüklemeyi yaparım.
-
Arkadaşlar beni de ekler misiniz dropbox a : ozdemirkerem01@gmail.com
-
arkadaşlar selamlar, nohutçu hocanın ocak sonunda grubunda paylaştığı yazıyı yeni okudum , metni tam okumamakla birlikte anladığım kadarıyla 17 mart yazmış sınav için, ancak benim duyduklarıma göre (ki herkes yeni sınavı eylül ekimden önce beklemezken 9 eylül sınav sonuçları daha açıklanmadan ben yazmıştım yeni sınav olacağını) sınavın 1 ay civarı ertelendiği ve nisan sonu gibi olacağı yönünde.. tekrar söylüyorum bunlar sadece duyum, 2-3 kişi tarafından dillendirilmiş bir duyum, Allah'tan bir şey olmazsa çıkması yüksek bir duyum.
-
@can-mavi dostum benim de görüştüğüm bir kaymakamın sınavın ertelendiği Eylül’de yapılacağı yönünde. Daire başkanıyla konuştum dedi. Açıkcası mart yaklaşıyor Nisan da da sınav zor gorunuyor çalışmaları KPSS ye dondurdum duyumunuz ne sağlamlıkta ?