2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi güzel bir haber oldu bu.
-
@can-mavi Hocam yazmadığına göre muhtemelen duyum yok ama aynı kaynaklardan mhuy hakkında bilgi edinebilme ihtimalin var mı?Kadro belli ilan onay bekliyor deniyordu ama hala ses seda yok.
-
@luthor kardeşim arkadaşın da bilgisi olsa söylerdi, ama bu akşam görüşeceğim sorarım eğer ki bildiği bir şey varsa öğrenirim
-
@can-mavi eyvallah sağol
-
@can-mavi Sağol hocam haber bekliyoruz.
-
@luthor, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi Hocam yazmadığına göre muhtemelen duyum yok ama aynı kaynaklardan mhuy hakkında bilgi edinebilme ihtimalin var mı?Kadro belli ilan onay bekliyor deniyordu ama hala ses seda yok.
kardeşim konuştum arkadaşla,mhuy un kesin olacağını biliyor ama tarih hakkında bilgisi yok.
guy için sayı 125 olacakmış büyük ihtimal, çünkü en az 1500 kişi de içeriden guy alacaklarmış.
bi de kamu ihale kurumu 20-30 kişi arası ilana çıkacakmış.
Duy ilanı da yakınmış. -
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@luthor, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
kardeşim konuştum arkadaşla,mhuy un kesin olacağını biliyor ama tarih hakkında bilgisi yok.
guy için sayı 125 olacakmış büyük ihtimal, çünkü en az 1500 kişi de içeriden guy alacaklarmış.
bi de kamu ihale kurumu 20-30 kişi arası ilana çıkacakmış.
Duy ilanı da yakınmış.düzeltme : ...Guy için sayı 1250 ...
-
@can-mavi Eyvallah hocam.Maliye bakanlığından güzel haberler.Mevcut sürecin bitimiyle vdkyı da konuşmaya başlasak şahene olacak bizim için.Çok sağolun tekrardan.
-
@can-mavi Hocam bugün duyum duyum geliyorsunuz maşallah, siz haber verdikçe biz umutlanıyoruz.
-
@luthor kardeşim benim bildiği şuan vdk'dan yeni alım için belirlenen bir şey yok, daha en son yapılan sınavın mülakat tarihleri bile belli değil
@demoklesinkılıcı kardeşim, çalışmayı hiçbir zaman bırakmamak lazım -
Bilgi Edinme Hakkı Kanunu ile ilgili hazırladığım soruları Dropbox'a attım. Bilgilerinize...
-
@can-mavi merhabalar buraarda yenıyım kusura bakmayın sız kazandınız mı hocam sınavı
-
@adigetuba kaymakamlığı mı ?
-
kamu denetçiliği hakkında duyum yok mudur?
-
Arkadaslar Guy 1250 olursa sıralama kaça kadar düşer?
-
2018 kaymakamlık sınav başlığını farklı konulardan bahsederek konu dişina çıkmamak için, bundan sonra bu tarz duyumları 2017 kpss sonrası beklenen sınavlar başlığına yazacağım, kolay gelsin
-
@can-mavi evet:) yanlısş mı anladım ki:/
-
@adigetuba kazandım dostum çok şükür
-
@can-mavi tebrıkler vallaha helal olsun:) lütfen banada brıfıng verın lutfen
-
@ümithak, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Bilgi Edinme Hakkı Kanunu ile ilgili hazırladığım soruları Dropbox'a attım. Bilgilerinize...
Ellerine saglik hocam, calismana göz attim gayet basarili olmus.