2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@onuktekin , @kemoenes , rica ederim arkadaşlar, yeni bir şeyler duyarsam tekrar paylaşırım
-
@hakan-yılmaz kardeşim idari hakimlik için mayıs'ta 200 kişi planlanıyormuş, kadro, bütçe vs işlerinden sonra kesinleşir, duyarsam yine paylaşırım
-
bir de şimdi yazacağımın yeri burası değil ama belki bu başlıkta da hazırlanacak olanlar vardır, 3-4 ay içinde de 2000 ' yakın guy alınacakmış.
-
@can-mavi 3-4 ay içinde olan yazılı sınav mı ilan mı hangisi hocam
-
@murti1930 galiba sınav, bu konuda bu hafta daha net öğreneceğim, yazarım buradan
-
@can-mavi sabah sabah yüreğimize su serptin Allah razı olsun
-
@can-mavi cansın hocam eyvallah
-
@can-mavi Hocam sabah sabah ne güzel haberler bunlar sağolun.
-
@kombassankoma , @Mülkiyeli45 , rica ederim dostlar, netleşen oldukça yazarım yine buradan
-
@luthor dostum, hepimiz bu yola baş koymuş insanlarız, zamanında bu duyumlar için hergün forumlarda dolaşıyordum, şimdi ise çok şükür sınavlara beraber hazırlandığım arkadaşlar da bir yerlere geldi, sayelerinde kulağıma geliyor bazı şeyler, zamanında forumlarda dolaşan halim aklıma geldikçe duyduğum şeyleri burada paylaş boynumun borcu
-
@can-mavi atanayim sana yemek sözüm olsun
-
@can-mavi adam adam
-
@bolulu unutturmam kardeşim sana tavsiyem öyle çok söz verme, ben atanmadan önce verdiğim sözleri yerine 1 senede getirebildim
-
@can-mavi hocam vu yeni.ilk sozum oldu:) hem yemek ne ki dostlarimizin cani sağolsun
-
@aslan-reyiz eyvallah kardeşim benim, o senin adamlığın
-
@bolulu inşallah biran önce atan kardeşim de yemek filan sorun değil
-
yalnız kaymakamlık, hakimlik ve sayıştay yine birbirlerine çok yakın zamanlarda olacak gibi duruyor, yorucu bir kış-sonbahar bizi bekliyor:)
-
@kombassankoma Sayıştay'dan haber mi var?
-
@onuktekin pareto şubat için tarih vermişti
-
@kombassankoma Teşekkür ederim.Haydi hayırlısı