2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi kpss puanım yok . keşke girseydım .
-
değerli arkadaşlar 2018 sınavı için kaynak planlaması yapıyorum. Bir çok arkadaşımız için sanırım geçerli. Mevcut kaynaklardan kullanacağımız olabileceği gibi desteklemek amacıyla yeni kaynaklara da ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle İnsan Hakları için görüşlerinizi öğrenebilir miyim? Piyasada olan kitapları aşağı yukarı hepimiz kullanmışızdır. Ne eksik ne fazla İnsan hakları için en doğru kaynak sizce neler ?
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
değerli arkadaşlar 2018 sınavı için kaynak planlaması yapıyorum. Bir çok arkadaşımız için sanırım geçerli. Mevcut kaynaklardan kullanacağımız olabileceği gibi desteklemek amacıyla yeni kaynaklara da ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle İnsan Hakları için görüşlerinizi öğrenebilir miyim? Piyasada olan kitapları aşağı yukarı hepimiz kullanmışızdır. Ne eksik ne fazla İnsan hakları için en doğru kaynak sizce neler ?
''Düzeltiyorum : Birçok
-
@kemoenes Themisi kullandım ben hem mahalli idareler hem de insan hakları için olanı bana 1 doğru yaptırdı bi soru da bildiğim soruydu yanlış yaptım nohutçunun kitabına şöyle bi göz gezdirdim çok detay vardı ondan açmadım kapağını kutluay hocanın! da kendisini sevmediğim için para kazandırmamaya özen gösteriyorum
-
@rorschach159 kaynak olayı çok sıkıntı zaten. Anayasa-İdare burada oluşturacağımız soru havuzu yeter bize ona eminim ama İnsan Hakları konusunda sıkıntılar var. Piyasadaki kitapların yeterli mi bilemiyorum. Ama herkes bir şekilde çalışıyor. Ben bu sınava nasip olursa 2.kez gireceğim ama kaynak konusunda ciddi tereddütlerim var. birçok arkadaşımdan öneriler aldım dikkate alacağım ama aşağı yukarı aynı kitaplar arasında dönüp duruyoruz.
-
@kemoenes insan haklarını aihs indirip not çıkartabilir, her protokolden ufak notlar yapabiliriz. aihs'nde yargılamanın tamamı mevcut zaten. bm ile alakalı da avrupa konseyi ile alakalı bolca notlar da var dışişleri bakanlığı sitesinde. birde bizim mevzuat var onun dışında da bir şey çıkmıyor zaten insan haklarında.
-
-
http://insanhaklarimerkezi.bilgi.edu.tr/tr/content/30-avrupa-konseyi-sozlesmeler/ burası da güzel bir kaynak
-
baktım da son verdiğim linkte tüm ulusal ve uluslararası insan hakları belgeleri mevcut. tek kaynak bile olabilir açıkçası
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nevrayazilim.nevramevzuatidare Bu uygulamadan çok faydalandım elimin altında bütün kanunlar vardı denize gittiğimde sahilde uzanırken bile Anayasayı okuyordum sizde faydalanın indirip deneyin yapamayana yardımcı olurum
-
@rorschach159 bende kullanıyorum bunu gayet güzel not almalı falan. kanunu başlıklara ayırdığı için rahat şekilde istediğimize ulaşabiliyoruz
-
@kombassankoma Bütün kanunlar var bunda farklı versiyonlarda özel hukuklar da var gayet güzel faydalı
-
@ümithak dostum kaymakamlık calisma grubuna beni de ekleyebilir misiniz
-
@kemoenes insan haklarına gelince hep bir gülme tutuyor ben de şu zamana kadar bir sayfa dahi okuyamadım.kaynak önerileri önemli sıkmayacak bir kitap bulunursa çok hoş olur
-
6 kaymakam daha açığa alınmış.
-
@butimar, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@ümithak dostum kaymakamlık calisma grubuna beni de ekleyebilir misiniz
@onuktekin ve @kemoenes ilgileniyor. Onlar yardımcı olacaktır.
-
@butimar Size konuyla ilgili mesaj attım.
-
Acaba bu seferki alım kaç kişi olur ?
-
@onuktekin BENIDE EKLEYEBILRIMSIINIZ KAYMAKAMLIK CALISMA GRUBUNA:)
-
@adigetuba tabii ki. Dropbox hesabı almanız gerekmektedir