2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@taromisaki9 Benimde yaşim 31 dostum bende kaybettim. Ama durmak yok 35e kadar gucumuz yettiğince calismaya devam edicez. Hepimize büyük geçmiş olsun
-
@daywalkers benden bu kadar kardeşim.Allah yardımcınız olsun
-
Ben daha 25 yaşındayım ve bu yaşta iki kere yazılıyı kazanmak nasip oldu ama mülakatlar olmadı. Gücüm sabrım yettiğince devam inşallah..
-
Merhaba Arkadaşlar.106.Dönem mülakatından elenmiş bir arkadaşıniz olarak bu başlık altında sizlerle birlikte yine yeniden diyorum.Hem üzüntü hem gururu aynı anda yaşamak gerçekten çok farklı.Hayalime bu kadar yaklaşıp elenmek üzücü ama pes etmeden azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz çalışmaları inşallah.Nasip olmuşsa elbet olur.Allah yar ve yardımcımız olsun..
-
@john-rawls Allah yardımcınız olsun inşallah başarırsınız.
-
Saygıdeğer dostlar ben de elendim zannettiğim kadar kötü hissetmedim çok şükür sadece şimdiki işimden istifa edecem ona karar verdim yeni sınav hakkında duyumlar nedir?
-
Merhaba arkadaşlar 2018 sınavı için kesine yakın tarihler neler?
-
@uzmanyrd mayıs veya eylül deniyor
-
İki kez mülakatından elendiğim sınavın 4.sü için hazırlanmaya vakit kaybetmeden başlıyorum. Yine rakibiz yine beraberiz
-
@eakaya İnşallah hep beraber
-
Evet ben de bu başlıkta yerimi ayırtayım, sınav ilanıyla birlikte bu burukluğun üstümüzden kalkacağını ve yeniden hedefe odaklanarak o son adımı atmak için can atacağımızı düşünüyorum. O gemi bir gün gelecek
-
Herkese iyi akşamlar,
Kaymakamlığa çalışmaya karar verdim.daha önceki yazılarda yazılmıştır ancak kısaca bir kaynak tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Teşekkürler. -
Sürece müdahil olarak bu sınava bende hazırlanmaya karar verdim dostlar. En son bu kararı 2012de vermiş ancak 1,5 puanla sınava hak kazanamamıştım. Denemeye değer ama benim için iş, çoluk çocuk zor olacak gibi görünüyor.
-
A kadronun yeni baskısı çıkmış arkadaşlar. Bekleyenler vardı diye hatırlıyorum, bilginize.
-
@adaykaymakam sınav tarihi hakkında bir gelişme var mı ?
-
@antimülakat yaparsın sen Başkan
-
@hamzaömerhalid oldukça zor kardeşim ama zaman bu süreci yönlendirecek ve yönetecektir.
-
@antimülakat Tabiki de zor kolay birşey Yok. Ancak her zorlukla bir kolaylık da vardır. Sen emeğini ver karşılığını görürsün. Hakkında hayırlı olsun şimdiden güzel yürekli insan.
-
Arkadaşlar Vakıf sınavından sonra, kpss için deneme çözerken aynı zamanda Kaymakamlık için tekrar çalışmayı düşünüyorum. Hukuk’ta Kas, İnsan Hakları’nda Kutluay Kararlı, Türkiye Ekonomisi’nde Yasin Çoban kitaplarından tekrar çalışmayı düşünüyorum. Tarih, iktisat, türkçe gibi kısımlar zaten kpss denemelerinde hep üzerinden geçilecek alanlar. Ek olarak köy kanunu gibi mevzuatları çıkartıp bakayım diyorum. Acaba eksik dediğiniz kısım var mıdır? Tecrübeli arkadaşlardan katkı bekliyorum.
-
Arkadaşlar son iki senelik süreci okumam ; sınavın hep verilen duyum tarihlerinden sonra olduğuydu.gecen seneki sınav duyumları hatırlayacaksınız Mayıs denmiş Eylül'de olmuştu.bu konuda bu siteyi ayırıyorum.simdi paretoyu bekliyorum yoksa bence sınavı erken bir tarihte beklemek temennimiz gibi geliyor.