2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaymakammia inşallah böyle birsey vardır. Fakat o kadar Eylul duyumundan sonra pek ihtimal veremıyorum
-
@kaymakammia evet hocam 2-3 haziran anadolu uni finalleriydi. Gecen hafta 27-28ine aldilar. Ben 2-3 gibi bi sinav bekliyorum ama bu kaymakamlik mi olur baska bi sey mi bilemem. Hani alakasi varmidir aof sinaviyla bunlarin onu da bilmiyorum:) ama suphelenmistim tarihlerin alinmasindan
-
@kaymakammia bize gelen bilgi net denildi haziran a kadar hiçbir çalışma yok sınavla alakalı.
-
@1umut Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.
Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır. Bu gerekceyle aldıkalrını belırtmıslr hocam
-
@gizemce aaa cok tesekkur ederim. Bunu bilmiyordum. Demek ki 2-3 haziranda bizimle alakali da bi sinav olmaz
-
Anladım teşekkürler
-
Geçen senede Mayıs ayında olabilir vs. böyle muhabbetler dönüyordu fakat gene sonbahar dönemimde oldu tahminimce bu senede gene Eylül ayında yapacaklardır.Boşuna düşünmeyin arkadaşlar daha baya bir zaman var üstelik geçen sene bende girdim sınava birçok eksiğim vardı 48 puan alabildim .Ve tahmini 1 ekonomi neti , türkçe 4 ,12 idare-anayasa,1de insan hakları yaptım. Kpss çalışan arkadaşlar hiç kasmasınlar zaten hazırlıklı olacaklar.Sınavın belirleyicisi İnsan Hakları + iktisat diye düşünüyorum.
-
Vay be ! Bugün uyum kursunda olabilirdik. Şimdi medyadan okuyabiliyoruz bakanın konuşmalarını.
-
Ahmet Nohutću hocayla duyumu konusunda gorusen var mı, eğer sınav eylül dönemine kalırsa bu yıl 2. defa yanılmış olacak..
-
Ahmet nohutçu hocaya ulaşan varsa bir sorsun arkadaşlar , gerçekten haziran tahmini tutmazsa yine yanılmış olacak
-
Ahmet hoca mümbiç’e girmemizi bekliyor o zaman açıklama yapar
-
@kaymakammia kaliteli eleştri
-
@kaymakammia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
mümbiç’e girmemizi bekliyor o
acımadan eleştiri
-
@osaduman sorma hocam,listede adımızı görememek ayrı üzmüştü uyum kursunun haberlerini görmek dahada üzdü
-
Arkadaşlar aklıma takıldı merak ediyorum.Diyelim ki atandım merkezi yada açıktan hangi kurumda hangi yerde çalışılırsa sonrasında kaymakamlığa geçmek daha zor yada imkansız.kaymakamlık sınavı tarihi eylül belki daha da sonra yapılır nasip olursa mülakat sonuç yani uzun bir süreç işsiz biri için beklemek zor birde olmama gibi yüksek bir ihtimal var kpss b ye odaklandım elimden geldiğince çalışayım diyorum ama atandıktan sonra hayallerimden uzaklaşmak istemem.sorum için beni mazur görün.
-
Aof mezunu olup mülakattan elenen varmi arkadaş lar yada aof mezunu tanıdık kaymakam olan
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Aof mezunu olup mülakattan elenen varmi arkadaş lar yada aof mezunu tanıdık kaymakam olan
Aöf mezunu olup elenen tanıdığım var ama kazanan var mı bilmiyorum buna dair efsaneler var
-
@osaduman reis içimizi parcaladın ️
-
@amirim facebookta gördüm ben ismini etiketlemiştiker kardeşim ismi kadir idi anadolu üniversitesi kamu yönetimi sayfasında sorulan kaymakamlık ile ilgili bir soru üzerine grup üyesi olan biri kazanan o kişiyi etiketlemişti efsane değil yani
-
@kuzeyinkızı ismi neydi o kişinin