2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Aynen isnadsız bir şekilde sallıyorum. Arkadaşlar biraz üslubunuzu düzgün tutun. Yeni sistemde yüksek yöneticiler Cumhurbaşkanı ile gelip gidecek. Kanunda 4.500 tane yüksek yönetici var bunların bir kısmının istisnai olacağı kesin yani valiler genel müdürler müsteşarla sorun 4.500 ü eğer istisnai memur olursa o zaman kaymakamlarda işin içine girer. bu konuyla alakalı bir şey yazmayacağım.
-
24 HAZİRAN 2018 ERKEN SEÇİM arkadaşlar. Hadi bakalım şimdi ne olacak
-
Temmuz ihtimali bitti böylece seçim 24 haziran da
-
24 haziran 2018 secim arkadaşlar milletimize vatanımıza hayırlı uğurlu olsun ins
-
2019 da yürürlüğe girecek olan Anayasa değişiklikleri böylece erken seçimden itibaren yürürlüğe girmiş olacak.iyi çalışmak lazım
-
sınavın yaz ayında olmayacağı böylece kesinleşti... Hadi hayırlısı. Allah milletimiz için en hayırlısını versin.
-
İnşallah eylül bari son tarih olur...
-
Kaymakamlık meslek memurluğundan çıkıp istisnai memurluk olacak olursa ve erken seçimde akp-mhp ittifakı kazanacak olursa, gidin en yakın parti teşkilatına üye olun yoksa kaymakamlık sadece hayal olarak kalır
-
Sınav tarihinden ziyada asıl düşünülmesi gereken değişecek kanunlar ve teşkilat yapısı. Çok kitap almamıştım isabet oldu sanırım.
-
@rootofallevil partinin gençlik kollarına üye iken güvenlik soruşturmasını tamamlayıp memurluğa nasıl geçilecek , normalde hiçbir parti ile ilişkinin olmaması gerekiyor hatta memurluktan çıkarılma sebebidir parti üyesi olmak .
-
@yigidooo partiye girme yok ki teşkilatla biraz içli dışlı olma durumu var
-
yahu yok öyle istisnai memurluk falan, biri bir kuyuya taş atmış
-
24 haziran seçim. Eğer ikinci tura kalırsa 8 temmuz ya da 15 temmuz ikinci tur seçimi yapılır.
Temmuzu zaten eledim, ne ağustos olur ne eylül diye düşünüyorum.Birde değişen kanunlar ve yönetmeliklerle birlikte, çalıştığım yerlerde değişecek. Biraz sil baştan durumu olacağını düşünüyorum. Ama çalışmayı aksatmıcam. Seçime kadar az bakarım o ayrı
Ama daha önceki post um da söylediğim gibi ben alternatif üretiyorum sizlerde üretin. Tek bu sınava bağlanma bu tarz değişikliklerde moral düşürür. Bir kere giricem bu sınava. Olursa hayırlısı olmazsa da hayırlısı. -
@monser, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Muhtemelen sonbaharda da bir erken seçim gündeme gelecek bu seneyi de böyle kapatmış olacağız.
An itibariyle gelmiştir.
-
@kaymakammia estağfurullah hakkınızı helal edin. Gayem arkadaşların o şekilde yazması değil di zaten arkadaşlarda iyi niyetliler bayadır bu forumdalar. Lakin bu iddia insanı titretecek ve madem Cumhurbaşkanı görev süresi ile sınırlı o halde neden ben o kadar emek vereyim diyecek. Ben hukuk son sınıf öğrencisiyim. Yıllardır kaymakamlık hayali ile yandım ama bu sadece size ait olmayan baya kişinin dillendirdiği iddia beni yer bitirir ve git savcı ol der. Oysaki ben o kadar çok isterim ki kaymakam olmayı. Rabbim hepimize nasip etsin İnşAllah
-
http:// www. hurriyet. com .tr/gundem/uyumun-yol-haritasi-vali-kaymakam-genel-mudur-iktidarla-gelecek-40715935 iddia edilen şeylerin haberi arkadaşlar umarım olmaz
-
@hakim89 https://www.google.com.tr/amp/s/www.yenisafak.com/amphtml/gundem/burokratik-vesayeti-bitirecek-duzenleme-3015449
Bir zamanlar baya konuşmuşlardı bayadır ses çıkmıyordu eğer gerçekten kaymakam valiler cumhurbaşkanı ile gelip gidecek ise ben kaymakamlık hayalimden vazgeçerim
-
@mehmetemir sanırım alımlar da sınavla olmaz vali gibi atama yapılır istisnai memurluk olur ins böyle bir süreçle karşı karşıya kalmayız
-
@hakim89 peki diyelim bu bizi vurmadı. Biz meslekte iken böyle bir şey çıkarsa daha kötü olmaz mı?
Bilmiyorum moralim bozuldu. En son büyük hakim savcı alımı Aralık'ta olacak diye duydum. Artık ona daha çok yönelesim geliyor. İdari yargıda açarlar İnşAllah zira İİBF'li arkadaşlarım da bayadır idari yargı açılmadığı için giremediler
-
@mehmetemir hayirlisi bakalim ortada net bir durum yok çalışmaya devam durmak yok yola devam duyumcu arkadaşlarımızda yeni duyumlar sağlayınca paylaşırlarsa iyi olur