2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes insallah, boyle ozet gibi degil de insan haklarini bitirdiğimde nokta atışı seklinde bilgiler vermeyi düşündüm hocam kolay gelsin. bir de tarih aciklansa iyice odaklanacagim ama hadi bakalim hayirlisi.
-
@tekyildiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes insallah, boyle ozet gibi degil de insan haklarini bitirdiğimde nokta atışı seklinde bilgiler vermeyi düşündüm hocam kolay gelsin. bir de tarih aciklansa iyice odaklanacagim ama hadi bakalim hayirlisi.
eyvallah hocam düşünmeniz bile yeterli. İnşallah her şey yolunda gider güzel bir hazırlık yaparız
-
Arkadaşlar merhaba, daha önce sınavın mart sonunda yapılacağı duyumunu paylaşanlardan biri bendim. Ancak dün konuştuğumuz bir arkadaş sınav tarihinde 2 aylık bir erteleme olabileceğini söyledi. Olası idari hakimlik sınavıyla peş peşe olma ihtimali var tıpkı 2016 sonunda olduğu gibi.
-
@mülki inş ertelenmez bekliycek sabrım yok.
-
@mülki insallah ertelenmez çünkü ben de dahil birçok kişi sinav için çalıştığımız isyerlerinden izin aldik. ertelenme durumu da zor durumda birakir, ne diyelim hayırlısı olsun.
-
Ben de kendimi mart sonuna şartlamıştım, sınav havasına girmem de uzun sürdü, kaldı ki çalıştığım yerde en yoğun dönem mart- haziran arası dönem. Ancak eğer sınav ertelenirse bunu fırsata çalışıp eksiklerimizi tamamlamamız lazım, ben şahsen iktisata adam akıllı çalışamamıştım, artık akşamları Zeynel Dinlerin kitabını çalışacağım.
-
@can-mavi bu konuda duyumun var mı sınav mayısamı kalcak.
-
@mülki evet bizim de en yoğun donem mart- haziran baya zor durumda kalacagiz ertelenirse ama nasip ne yapalım o hayırlısıyla geçelim de şu sinavi.
-
@tekyildiz En temizi sınav tarihine olumsuz yönde çok takılmadan elden geldiğince çalışmak, umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.
-
@mülki, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@tekyildiz En temizi sınav tarihine olumsuz yönde çok takılmadan elden geldiğince çalışmak, umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.
kesinlikle hocam. Mart ayına göre hazırlansak da ben kendi adıma son ana kadar hazır hissetmiyorum
-
Sınav ertelenmiş gibi duruyor sanki
-
Arkadaşlar selam aleyküm. TBMM İÇTÜZÜĞÜNÜ soru cevap şeklinde hazırlayıp dropbox a kanun soru ve metinleri kısmına gönderdim. Faydalı olması dileğiyle hepinize iyi çalışmalar...
-
@kemoenes O dert bende de var, ama sınava girdiğinde çalıştığın her şey film şeridi gibi gözlerinin önünden geçer inşallah
-
@siyasal Ellerinize sağlık
-
@tyr61 sırf sınav tarihiyle ilgili paylaşım yapmak için üye oldum. O arkadaşın paylaşımını ben de gördüm. Sonra özelden kaynağını sordum. Tam ikna olmasam da 9 Eylül tarihini de bildiği için bu tarihin de doğru çıkacağı kanaatindeyim. O arkadaş ayrıca paylaşımını kaldırıldığı için gruptan ayrıldığını bir daha hiçbir yerde hiçbir paylaşım yapmayacağını söyledi.
-
@fthgny evet bende gördüm sonra gruptan çıkarılmış. Herkes elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor. Art niyetli olanda olabilir iyi niyetli olanda. Bunu ölçen birşey yok. İnanırsın inanmazsın. Su var tarih belli edilemese de Sınav olacağı aşikar yakın tarihte. Allah herkese kolaylıklar nasip etsin
-
arkadaşlar bu dropx nedir nasıl katılabilirim
-
geçen gün bir arkadaş aöf insan hakları kitabı için link paylaşmıştı arkadaşlar bulamadım şimdi. elinde olan varsa paylaşabilir mi? şimdiden teşekkürler
-
Arkadaslar sinav tarihi Hakkinda yeni gelismeler var mi ?
-
TBMM içtüzük metnini PDF olarak dropbox a ekledim. İyi çalışmalar