2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim erken seçim kararı sonrasında mı aldınız bu bilgiyi hocam ? Sayıya ilişkin bir şey var mı acaba
-
@aslan-reyiz kafalar karışık sonumuz hayrola...
-
@mia_1071 Haziranda tarihi bir seçim yapılacak sınav olması ihtimali maalesef sıfır.
-
@ysr06 Bundan sonra sınav olur mu olmaz mı o bile belli değil.
-
birileri milletin moralini bozmak için piyasaya çıkmış. sınav varsa herkes için vardır, sınav bu sene olmazsa da herkes için yoktur.
size kesin bilgi vereyim. kaymakamlık şuanki sisteminde devam edecek. eylülde de sınav olacağı da kesin. çok çok yüksek ihtimal eylül ün son haftasında olacak.
*seçim öncesi hükümeti eleştirmek için yapılan bu tip yanlış haberlere itibar etmeyin. referandum zamanı evet oyu çıkarsa, tayyip lokantaları kapatacak gibi benzeri asılsız haberleri çıkaranların kaynakları aynıdır.
oturun ders çalışın. yeni sistem ile değişecek metinleri ezberleyin.
moralinizi bozan sizi sevmeyen, rakip eleyenlerdir. burada milletiin moralini bozup, evinde odasında harıl harıl ders çalışıyorlar. sizler de vah şöyle olacak vah böyle olacak derdine düşünce sizlere gülüyorlar. çok çok ders çalışın. yarın yüksek makamlara gelmeniz dileğiyle.saygılarımla
iyi çalışmalar -
@kaydı-silinmiş tamda bunları yazmak istedim ama üşengeçlik ettim yazamadım, ağzına sağlık saolasın..
-
@kaydı-silinmiş, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
birileri milletin moralini bozmak için piyasaya çıkmış. sınav varsa herkes için vardır, sınav bu sene olmazsa da herkes için yoktur.
size kesin bilgi vereyim. kaymakamlık şuanki sisteminde devam edecek. eylülde de sınav olacağı da kesin. çok çok yüksek ihtimal eylül ün son haftasında olacak.
*seçim öncesi hükümeti eleştirmek için yapılan bu tip yanlış haberlere itibar etmeyin. referandum zamanı evet oyu çıkarsa, tayyip lokantaları kapatacak gibi benzeri asılsız haberleri çıkaranların kaynakları aynıdır.
moralinizi bozan sizi sevmeyen, rakip eleyenlerdir. burada milletiin moralini bozup, evinde odasında harıl harıl ders çalışıyorlar. sizler de vah şöyle olacak vah böyle olacak derdine düşünce sizlere gülüyorlar. çok çok ders çalışın. yarın yüksek makamlara gelmeniz dileğiyle.saygılarımla
iyi çalışmalarkesinlike haklısın hocam. Şöyle olur böyle olur demek yerine en makul planlamayı yapıp ona göre çalışmalıyız. Kendi adıma maddeleri değişmeyecek derslere ağırlık verip ona göre çalışma planı yapacağım
-
@kaydı-silinmiş eşimin bana söyledikleri herşeyi yazmissin helal olsun
-
@kaydı-silinmiş Allah razı olsun. Teşekkür ederiz.
-
@kaydı-silinmiş, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
iyi çalışmalarSiz ''Ramazan'dan önce sınav olacak, bu yıl için 2 sınav yapma planları kesinlikle var'' diyen arkadaştınız sanırım. Son duyum eylül mü?
-
@vamos arkadaşlar algı operasyonlarına aldanmayın sınav eski sistemle olacak ve dediğim gibi Eylül de sınav odaklanin sadece ...
-
@amirim sayın amirim, adli hakimlik sınavı ile ilgili bir duyumunuz var mıdır?
-
@vamos aralık ayında büyük ihtimal bakan bizzat demişti
-
@kaydı-silinmiş kralsın , Allah razı olsun senden
-
@amirim kardeşim 150 kişilik alım olacak diye söylenti var bu konuda ne düşünüyorsun
-
-
Arkadaşlar Twitterdakş etkinliğine katılalım lütfen.Hakkımızın,emeğimizin karşılığını alabilmek için seçim fırsat olur bizlere inşallah #seçimöncesiİİBFmüjdesi
-
Arkadaşlar Erdal Ünsal Makro-Mikro kitaplarını uygun fiyata satan varmı ?
-
Seçimin erkene alınması veya sistem değişikliği suan için kaymakamlık makamını hiçbir şekilde etkilememekle birlikte sınavın durumunda da bir değişikliğe sebep olmamaktadır.. sınav olacak , çalışalım ...
-
1 haftadır foruma girme imkanım maalesef olmadı , kaymakamlık sınavı ile ilgili birçok mesaj gelmiş , çoğunun içeriği aynı , ortak bir cevap vermek istedim , sınav var , sayı 100 ile 150 arası (100 gelirse de 130 veya 150 gelirse de sasirmamak lazım) sınav tarihi ise 2 3 hafta önce amirim nickli arkadaşın dediği gibi çok yüksek ihtimal eylül ...