2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@greyfalcon yokla hele bi
-
@amirim Hocam, yoklamakta sorun yok da. bu aralar tüm konuşmalarımız, kaymakamlık ne zaman, idari hakimlik ne zaman. kaç kişi olacak, nasıl planlıyonuz. araya bir seçim işleri katyorum ayıp olmasın dye artık
-
@amirim bu durumda erken seçimin sürece olumsuz bir etkisi olmayacak.bu da sevindirici. Sayı belli mi hocam ? 150 yi görür müyüz acaba
-
@Kaydı-Silinmiş uçup kaçıyodun ramazandan önce olacak diye noldu.. şimdide eylül kesin diyosun milletin aklıyla dalga geçme
-
@proofstriker Bilerek kimseyi yanıltacak bilgi vermiyorum. danışman kadrosundan daha yüksek birinden öğrenmiştim. mayıs ta düşünüyoruz demişti. ben de paylaştım. ha ne zararı oldu onu bilsem keşke. oturup 2-3 sayfa ders çalışmışsındır en fazla, bir de derslerden soğumanıza engel olmuşumdur.
Art niyetli biri olsam yaygara koparır, bu sene sınav yok, çalışmayın, kaymakamlık kalktı istisnai memur olacak, sınavla alım yapılmayacak falan filan sizi derslerden soğutacak paylaşımlar yapardım.
Kitap satan birisi değilim, herhangi bir dershane ile de alakam yok, kendi halinde gariban biriyim
Son mesajımda da herkesin ders çalışması için çabaladım. bu kadar kişi arasından beni etiketleyip laf sokmanıza şaşırdım.
Çalışın arkadaşlar, Proof sen hariç :))) -
@amirim geriye doğru gidip yapılan sınav tarihlerini araştırdığım da sınavların hep cumartesi yapıldığını farketmiştim dolayısıyla 2 sinde olmaz diye düşünüyorum.
-
beni de dropbox hesabına ekleyebilir misiniz? teşekkür ederim.
-
@eom61 hesap ne ile alakalı?
-
@greyfalcon paylaşımların olduğu sanırım. forumun başlarında kaynak paylaşımı için Dropbox hesabı açılması isteniyordu.
-
@eom61 yani varsa öle birşey bizleride katarlarsa memnun olurum
-
@greyfalcon
kemoenes 6 ay önce
@adigetuba tabii ki. Dropbox hesabı almanız gerekmektedir -
@eom61 @greyfalcon Katılan tüm arkadaşların en az bir kanun metnini çalışıp kaymakamlık soru formatı şeklinde sunması için kurulmuştu. Bende iki kanun için bu çalışmayı yapmıştım. Bazı arkadaşlar sağolsunlar başka notlarda paylaştılar. Sanırım çok kişi katıldı ama herkes bir çalışma yapmadı, amacına kısmen ulaşamadı gibi şimdilik. Ben Mart sınavı ihtimalinin gerçekleşmeyeceği belli olunca çalışmayı bıraktım. Gruba da bakmadım o zamandan beri. Yanlış hatırlamıyorsam @kemoenes arkadaşımız ilgileniyor.
-
@plansız Yani herkesin bir çalışma sitili vardır illaki. Ama istenilen yapılmayacak bri şey değil.
-
@greyfalcon Belki eylül için yeniden hareketlenir bakalım. Dediğim gibi ben uzun zamandır bakmadım.
-
@plansız dostum eylül ayı konuşuluyor. uzun bir zaman var. guzel fikirmis aslinda. giden gider kalan sağlar bizimdir. katılmak isteyenlerle böyle bir çalışma yapabiliriz. hem birbirimize destek oluruz hem de şevkimiz artar.
-
@eom61 Bizde böyle niyetlerle başlamıştık zaten Yanılmıyorsam bir dropbox hesabı alacaksınız sonra @kemoenes arkadaşımız sizi kaydedecek gruba hem belge yükleyecek hemde yüklenenlere ulaşacaksanız böylece. Birde haberleşme için face grubu vardı ama burası atıllaşınca orda da bir hareket olmadı tabi. Dediğim gibi devam edilebilir eylül için. Hayırlısı olsun.
-
@plansız, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@eom61 Bizde böyle niyetlerle başlamıştık zaten Yanılmıyorsam bir dropbox hesabı alacaksınız sonra @kemoenes arkadaşımız sizi kaydedecek gruba hem belge yükleyecek hemde yüklenenlere ulaşacaksanız böylece. Birde haberleşme için face grubu vardı ama burası atıllaşınca orda da bir hareket olmadı tabi. Dediğim gibi devam edilebilir eylül için. Hayırlısı olsun.
merhaba hocam. Evet böyle bir çalışma başlattık katılan arkadaşlarımız da oldu katılmayan da. Çoğu arkadaşımızı biliyorum zaman ayırmak isteyip ayıramayan. Güzel olur diye böyle bir şey düşündük ama yarıda kaldı projemiz aynı sınav tarihi gibi
-
Hayırlı Cumalar kardeşlerim...
Bu cumada duamız hakedenlerin Allah'ın izniyle kaymakam olması...
Ya Rabbi görüyorsun bizler çok çalıştık sana tevekkül ediyoruz..
Kabul eyle Ya Rabbi...Bizleri o makamlara gelip halkımıza hizmet etmeyi nasip eyle İnşAllah...
-
Hazır mıyız gençler...
-
@amirim adaletli olmak icin kimseye eyvallah etmemek icin doğru bildiğinden şaşmayanlardan olmak icin hazırız. Dini kullanıp riyakar olanlardan olmamak icin hazırız. Allah’ın huzurunda rahat iken makam mevkiye on ilikleyenlerden olmamak icin hazırız. Kim ne der degil Allah ne der diyenlerden olmak icin hazırız. Allah yardımcımız olsun her ne görevi ifa ediyorsak Allah şaşırtmasın ve yardımcımız olsun .