2018 Kaymakamlık Sınavı
-
KPSS öncesi sınav beklemeyin derim
-
Dostlar net hatırlıyorum Eylül sınavını Haziran'da bu forumda teyidini almıştık paretodan:))) ve bir çok kişide .benim tek cekincem Nisan bence olasılık dışı çünkü bunun için bir çok farklı kaynak belirtirdi şuan en erken Mayıs ve şahsi görüşüm bu planlama Şubat ayı içinde planlanması gerekiyor yoksa temmuz duyumlarına inanabiliriZ
-
@the-kaymakam hocam kafa dalgınlığı ya kusura bakmayın ben onu düşünememişim:)
-
Kadro açığının olması bakanlığı aceleye sevk etmez bence 15 temmuzdan bu yana acik var 17 aralik sinavindan sonra da acik vardı ama sınavı eylulde yaptılar kaldı ki 17aralik sinavindan sonra da mart, mayis iddiaları vardı onun icin mayıs bana zor gibi geliyor arkadaşlar
-
Umarım Eylül'de yaparlar sınavı.
-
@vamos inş
-
İnşallah sınavın Mayıs’ta olacağına inancım tam.
-
Daha öncede söyledim En erken Eylül, personel daire başkanından net bilgi, hala ne mantıkla Mayıs deniyor anlamak mümkün değil
-
Sınav temmuzda olmaz bence çünkü o ay hem dgs var hem kpss var ösym nin takvimi dolu, haziran deseniz üniversite sınavları var yine dolu
O zaman sınav mayıs gibi olur, olmazsa eylülü bekleriz -
Bana da Mayıs ayında sınav var gibi geliyor tabii bu sadece bir içgüdü.
-
@proofstriker personel daire başkanı derken personel genel müdürünü kastediyor san eğer dostum bir daha sormanı öneririm (tabi en son sorduktan sonra 1 hafta geçmediyse)
-
Mayıs ayında olacak gibi geliyor bana da tamamen his
-
Benim tahminimde 26 mayıs şöyle ki geçen sınavın mülakat sonuçları 27 mayısta açıklandı 38 gün sonra 5 temmuzda ilan geldi bu sınavın mülakat sonuçları 15 şubatta açıklandı 38 gün sonra yani 25 mart gibi ilan gelse 26 mayısta sınav olur,yani mayıs ayında sınav olursa acele edilmiş olmaz sınav için makul bir ay.
-
@proofstriker personel daire başkanı kimdir çok merak ettim Ramazan'dan önce sınav olacak inşAllah
-
@kaydı-silinmiş net bilgi mı yoksa tahmin veya his mi hocam ? Eğer net bilgi ise kaynağınız sağlamdır inşallah.
-
@the-kaymakam Nisan sonu mayıs başı Sınav bekleyin hocam zaten belli olur 1 aya kadar
-
@the-kaymakam alımın bu sefer 100 den fazla olabilme ihtimali çok yüksek
-
@ysr06 nisan da bekleyin ayrı duyum ayrı şeyler.eylul sınavında birbirinden habersiz 3 farklı kaynak Haziran'da sınav olacağını söylemişti.simdi bu kaynaklar sessiz.demek ki şu anlık bir planlama yok.bu demek değil ki olmayacak.ama Mart duyumları ve tutmaması da temkinli yaklaştırıyor sürece.
-
100 mü 150 mi bir karar verilsin ilan o zaman gelir zaten
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
100 mü 150 mi bir karar verilsin ilan o zaman gelir zaten
Yok artık can.mavi , istersen bir teyit haberi gelsin ondan sonra paylaş