2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
100 mü 150 mi bir karar verilsin ilan o zaman gelir zaten
Yok artık can.mavi , istersen bir teyit haberi gelsin ondan sonra paylaş
Ok.
-
@can-mavi ağzından bal damlıyor abi
-
@can-mavi ilan geliyormu
-
Arkadaşlar mayis ayini daha teyit ettiremedim ancak 100 ile 150 arasında bir kararsızlık olduğunu biliyorum ... daha teyit ettiremedim haber gelmedi ama bu yıl içinde ya 2 sınav yapacaklar ya da ilk sınav 150 kişi olacak
-
Yani demem o ki ders calismaya başlayanlar bir müddet bırakmasın , calismaya baslamayanlar ise başlamak için fazla beklemesin... ne zaman olirsa olsun , kaç kişi olursa olsun sınav zorlu geçecek emin olun
-
@can-mavi Hocam haklı
-
@ysr06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi Hocam haklı
Duyumlar çoklaştı, ateş olmayan yerden duman çıkmaz dostlar :))
-
@can-mavi abi gözünü seveyim bir an önce teyit ettir ya
-
@the-kaymakam dostum ınsallah bu hafta bir şeyler ogrenebilmeyi umuyorum
-
Bir hatırlatma..
Ya +90 puan yapın ya da sağlam bir facebook arşivi oluşturmaya başlayın şimdiden -
@can-mavi dostum idari yargı için çok kuvvetli duyumlar var öyle ki bizzat tanıdığım var ki ders çalışmaya şevkle devam ediyor:))
-
@osenebusene dostum idari yargının haziran ayında olacağını duydum ama daha kesin bir şey yok
-
İdari yargı için için 2 haziran tarihi doğru mudur?
-
Son yazılıda ilk 10a girip de mülakatı geçemeyen var mı? Bir yerlerde görmüştüm 95 aldım geçemedim falan yazmış biri
-
@siyaset-bilimci malesef bildiğim kisiler var kardeşim
-
@siyaset-bilimci
ben 18. oldum kardeşim, açıklanan listede yazılısı benden yüksek 5 kişi var, demem o ki puan işlerine fazla takılmayın. -
-
Az önce kaymakam adayları şubesiyle konustum. 2018 yılı ilani icin bir calismaniz var mi? dedim. 2018 yili icinde kesin sınav olacak dedi. Yazdan önce sınav olur mu? dedim. Güzel bir dille Internet sitemizi takip edin dedi.
Anladigim kadariyla onlarda yukaridan talimat bekliyor.
-
@buhara, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Bir hatırlatma..
Ya +90 puan yapın ya da sağlam bir facebook arşivi oluşturmaya başlayın şimdidenDostum +90 da faydasız. Son listede 90+ alan 9 kişi kazanmış . Fakat 80-81 puan arası 15 kişi kazanmış.
-
Arkadaşlar şuan haber beklediğim kişi ile görüştüm , mülakat açıklanmadan önce 5 mayısta yapılması planlanıyordu , ancak mülakat açıklandıktan sonra durum değişmiş olabilir o sebeple kesin bir şey söyleyemem dedi , bunu duyunca da başka bir yeri aradım oradan haber bekliyorum , inşallah bizim için bekledigimiz bir haber gelir