2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@oflu61 olayı çözmüşsün. bazen de üst düzeye ulaşıyorsunuz ama o kişi sizinle sonrasında ilgilenmiyor. isminizi gerekli yerlere iletmiyor. sizin için uğraşacak birileri lazım.
sayı da 100 dür.
-
@ykpgoc aynen hocam bu sefer yapacağız inşallah hep birlikte 107 daha iyi olacak inşallah
-
Arkadaslar bende suan içerden biriyle direk telefonla görüştüm sınavın gec açıklanması tarihi etkiledi dedi. En kötü geç tarih eylul dedi ama oraya da kalmayabilir mayıs haziran olması yüksek net Bilgi alayım seni arayacağım dedi. KPSS ye dönmüştüm çalısmaya iktisadi bitiriyordum şimdi tekrar kaymakamlığa dönüyorum. Sayı olarak ve tarih olarak netlesince bende burdan bilgilendirebilirim insallah
-
@tyr61 tesekkurler...
-
Gelecek sene mart ayında yerel secimler var. Bu yerel secimler içişleri bakanligini yakindan ilgilendirir. Sürecin(mulakat dahil) 2018 yılı icinde bitirilicegini dusunuyorum
-
Makro Erdal Unsal cok kapsamli mi olur arkadaslar ? Ordaki grafik analizleribaua ayrıntılı genel olarak. Cikan sorular oyle oluyor mu ?
-
Mezuniyet notunun mülakata bir etkisi var mıdır yani mezuniyet puanı düşük birinin sanki şansı yokmuş gibi geliyor.Komisyondakiler yaklaşımı farklı olacakmış gibi geliyor
-
@hukuksever kardeş çok iyi niyetlisin be
-
@bf24 öyle mi diyosun inan ki kardeş referansın anlamını bu süreçte öğrendim diyebilirim
-
@hukuksever emin ol zerre kadar bir önemi yok
-
Arkadaşlar merhaba, daha önce çalıştığım ve çalışacağım kaynakları paylaşmıştım, bunların içinden bir tanesini çıkardım. İş yerinde boş vakit buldukça çözerim diye aldığım ''yargı kaymakamlık'' kitabının anayasa ve idaresini bitirdim, kitap resmen çöp, cevap anahtarında hatalar var, ayrıca ''2017 referandumunda kaç seçmenin oyu geçerli sayıldı, evet oyu yüzde kaçtı vs. '' şeklinde absürt sorular var, bu yüzden tavsiye etmiyorum. Elinde kitap olan varsa cevap anahtarında sadece anayasa ve idare kısmında bulduğum yaklaşık 20 tane hatayı gönderebilirim.
-
@mülki burada o kitabı öven olmadı ki gidip alıp üstelik çözüyorsun
hadi aldın, bari çözmeseydin :))) -
Arkadaşlar öncelikle herkese kolaylıklar diliyorum. Ben anayasa ve idare sadece özet çıkarma kısmını hallettim. Mikro yeni başladım diyebilirim daha önce başlamıştım ara vermek zorunda kaldım malum unutmuşum. Şimdi anayasa ve idarede bundan sonrası için ne yapmalıyım tam olarak? Tekrar + test çözsem ilan gelene kadar unutulmaması açısından nasıl olur sizce?
-
A Kadro dershanesine göre de Mayıs ayında sınav varmış.Sanırsam dershaneler arasında ilk söyleyen kurum bu.
-
@fenerbahceli iki konuyu bitirdin güzel iktisat veya insan haklarına başla 3 gün sonra anayasadan veya idareden soru çöz bi göz gezdir . hem yeni konuyu ilerletirsin hemde bitirdiğin konuları güncel tutarak unutmamış olursun .idari hakimlikte çalışırken öyle yapıyordum malum ond a konular fazla bunda ise az pek fazla zorlanmazsın kardeşim
-
@salieri başkent kariyer ve yakın eğitim de mayıs diyor. Gerçi daha önce de mart diyorlardı ama...
-
Hocam kas’ın türkçe tarihini önerir misin? Bir de dediğin diğer kitapları önceden bitirdim, fakat köy kanunu ve anayasa gibi temel mevzuatlardan başka mevzuat açıp okumamıştım. Bunun için de bir önerin olur mu? @mülki
-
Ahmet nohotçu şimdi paylaşım yaptı, sınav ilanı nisan ayında gelecek . sınavda hazıranda olacak yada en kötü temmuza sarkar dio .
-
anlaşılan önümüzdeki 1 ay hareketli geçecek
-
Ayrıca sayı da büyük ihtimal 150 olabilir