2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Umut dağıtan dağıtana herkes farklı şeyler söylüyor ben sınav için hala mayıs ayından umutluyum
-
@say-alija bu sefer doğru çıkar umarım
-
cümleten selamun aleyküm. 2017 mülakat başlığından arkadaşları görünce duygulandım.
-
@stresliyim06 kardeşim bil mukabele sizleri görmek de bizlere tebessüm ettirdi inşaallah bu sınavda HAK EDİYORSAK mülakatı geçmek nasip olur
-
@fenecus amin inşallah
-
Kpssnin temmuz sonuna alinmasinin sebebine temmuz ayindaki yogunluk denmisti. Haziran sonu universte sinavi var, ondan onceki hafta bayram zaten. Temmuzun 8inde Dgs var, temmuz sonu kpss. Arada bir tek 30 haziran-1 temmuz kaliyor. Gelirse o tarihlerde gelir gibime geliyor ama yine de 30haziran 1 temmuz tarihi cok mantikli gelmiyor. Sizce nasil olur osymnin takvimine uygun tarih
-
@mülki, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar merhaba, daha önce çalıştığım ve çalışacağım kaynakları paylaşmıştım, bunların içinden bir tanesini çıkardım. İş yerinde boş vakit buldukça çözerim diye aldığım ''yargı kaymakamlık'' kitabının anayasa ve idaresini bitirdim, kitap resmen çöp, cevap anahtarında hatalar var, ayrıca ''2017 referandumunda kaç seçmenin oyu geçerli sayıldı, evet oyu yüzde kaçtı vs. '' şeklinde absürt sorular var, bu yüzden tavsiye etmiyorum. Elinde kitap olan varsa cevap anahtarında sadece anayasa ve idare kısmında bulduğum yaklaşık 20 tane hatayı gönderebilirim.
gönderebilir misiniz hocam henüz başlamadım
-
Ahmet nohutcu facede yine biseyler yazmis. Ama inandirici gelmiyor artik
-
300 kişilik açık var ama ilan için 2 ay beklenecek ve ösymnın en yoğun olduğu temmuz ayında sınav yapılacak. Bana garip geldi. İlan mart başında gelir Sınav Mayıs’ta gibi duruyor
-
@wagner06 o adamın bizler tarafından boykot edilmesi lazım kitaplarını almayarak veya kurslarına gitmeyerek, 17 mart dedi sonra operasyonu bahane gösterdi, tek yaptığı umut tacirliği.
-
Dün de söyledim bugün de söyleyeceğim sınav temmuzda ya-pıl-maz ösym takvimi dolu.. dgs ve kpss ile doluyken hangi araya sıkıştıracaklar. Ayrıca bekleyelim bakalım daha 1 hafta geçmedi mülakatın açıklanmasının üstünden bu ne acele
-
Su tarihte sınav gelecek paylaşımından sonda askerlerimizin afrin operasyonuna sığınarak bir önceki açıklamasını tolere etmeye çalışması benim gözümde nohutcuyu bitirdi. Az bisey olan yanı dini ya siyaseti ya duyguları hemen kullanır. İtibar etmeyin 5 ay içinde olacagi kesin artık.
-
Dinleyin ulan develer! Forumda en büyük kaymakam adayları Kurum sınavlarının da listesini deldik Bize posta koyacak kimse kalmadı vmy sgk olup gittiler :):) Şimdi vaziyet alın ilan yakındır burası karışacak :):)
-
@say-alija katılıyorum hocam.zaten şurda marta ne kaldı.biraz daha sabredip bekleyelim..ilan gelirse gelir gelmezse belki Temmuz’a belki Eylül’e kalır
-
ahmet nohutçu idari yargı sınavı içinde tarih verdi 2 haziran dedi geçenlerde bakanın açıklamasıyla o tarih de yalan oldu. sınav aleminin en büyük trollu artık bu adam
-
@OFLU61 kardeş sosyal medya kullanmayanlar için ahmet hocanın paylaştığı yazıyı buraya alıntılayabilir misin sana zahmet.
-
bence 2018 eylül
-
Ikıncı kere yanılmanın bedeli aģir olur..
Ben ihtimalin kuvvetli olduğuna inanıyorum.. -
21 ŞUBAT 2018: KAYMAKAMLIK SINAV TARİHİ ÜZERİNE…
Genç Arkadaşlarım,
KHK KAYMAKAMLIK Grubumuzda bir önceki 26 Ocak 2018 tarihli paylaşımımda “2018’in sınav tarihi üzerinde kabaca yeni tarih belirir belirmez (Mayıs-Haziran / Eylül-Ekim vb. gibi) derhal paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.” suretinde bir paylaşımım olmuştu.
Nihayet bir tarih belirdi; DİĞER TÜM DURUMLARIN SABİT OLDUĞUNU VARSAYARAK BELİRTİYORUM: 2018’in İLK KAYMAKAMLIK SINAV İLANI NİSAN AYINDA gelecek görünüyor. Sınavın somut tarihi ÖSYM ile yapılacak protokollerle belirlenecek.
Ancak önceki sınavlarda gelen sınav ilanlarının tarihi ile sınavın gerçekleştiği tarihleri göz önünde bulundurursak, sınavın büyük ihtimalle HAZİRAN ayında yapılabileceğini tahmin ediyorum.
Haziran ayının ortasında Ramazan Bayramı olduğu göz önünde bulundurulursa 2-9-23-30 Haziran’da olması, hatta Temmuz ayına sarkabilmesi olasılık dâhilinde.
Bayramdan sonraya sarkması halinde, bu sene mezun olacak son sınıf öğrencilerinin de sınava girmesi mümkün olacaktır.
Yine bir önceki paylaşımımdaki bir cümleyi de tekrar edeyim: “2019 seçimlerine kadar üç ayrı seferde veya iki seferde toplam 300 kişilik bir alım yapılması personel planlaması dâhilinde.”
Kaymakamlık mesleğini ciddi bir ideal olarak benimseyen arkadaşlarımın ciddiyetle, istikrarla, azimle ve giderek yoğunlaşarak çalışıp eksikliklerini gidermelerini gönülden tavsiye ederim.HÂKİMLİK SINAV TARİHİ ÜZERİNE:
2018 yılında Adli hâkimlik sınavının olacağında tereddüt yok ancak bir idari hâkimlik sınavı olması da kuvvetle ihtimal dâhilinde.
Ancak Adalet Bakanımızın 10 Şubat tarihindeki beyanatı üzerine, daha önce konuşulan 2 Haziran’da adli ve idari hâkimlik sınavının yapılma ihtimali çok zayıfladı.
Son durumda gerek adli gerek idari hâkimlik sınavının sonbaharda Kasım Aralık ayında olma ihtimali kuvvet kazandı.
Hâkimlik sınav tarihleriyle alakalı burada yazdıklarım dışında farklı ve net söyleyebileceğim bir bilgim maalesef bulunmamaktadır. Farklı bir somut bir gelişme olur ya da duyumum olursa bu grupta paylaşacağım. -
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Dün de söyledim bugün de söyleyeceğim sınav temmuzda ya-pıl-maz ösym takvimi dolu.. dgs ve kpss ile doluyken hangi araya sıkıştıracaklar. Ayrıca bekleyelim bakalım daha 1 hafta geçmedi mülakatın açıklanmasının üstünden bu ne acele
Bu hususun osym icin onemli oldugunu dusunmuyorum kardesim kaymakamlik sinavi ankara da ve katilan sayisi diger sinavlara gore cok az 2016'da ankara'dan donup ertesi sabah alese girdim memleketimde