2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@fc-real-gdp 14 protokol var senin yanlışın var 121. Soru aç bak kardeşim
-
@fc-real-gdp takviye olur dedim zaten bu işi bitirecek tek bir kitap yok memlekette
-
@ysr06 hocam dediğiniz sorunun cevabı 14 nolu protokol ama sorunun kaymakamlık sınavındaki soruyla alakası yok. cevapları aynı sadece.
-
@fc-real-gdp sen de kazanmıştın dostum sınavı daha önce. Ne diyosun iş görmez mi kitap ? Boşa zaman ve para vermek istemiyorum da
-
@vamos Sınava 12.751 kişi girmiş. Araştırmadan sormuştum, pardon ..
40 soruda 30 net ilk 400'e sokuyor diyorsunuz öyle mi? -
@vamos o sınava göre değişir.Ama sonuçların açıklanmasını rahat bir şekilde beklemek istiyosan eğer en az 31-32 doğru yapman lazım
-
Ben 23,5 net turkcesız yaptım ve 81,0020 puan ile 354. oldum.
Arkadasın ise Türkçesi 28 yaptı ve 95 aldı.
Buna göre kıyaslayın arkadaşlar -
@taromisaki9 hocam iş görür. kitabın iktisat kısmı kötüydü. sorular sınav formatına uygun. 4t ve hür yayınlarını da çözmüştüm, mülkiamir onlardan daha iyi.
-
@vamos sınava yaklaşık 13.000 civarı ondan önceki sınava 17.000 civarı kişi girmişti. Bu som sınav 31 doğru ve üzeri yapanlar mülakata kaldı. Ben kitapçığıma itiraz edenlerdenim 30,5 doğru da kazanamadim. Durum budur kardesim
-
@fc-real-gdp eyvallah kardeşim.
-
Sınav tarihi konusunda ne durumdayız arkadaşlar ? Ben kpss sonrası olur,eylülü bulabilir diye duydum
-
14.protokol sorusu ilgili makale
http://tbbdergisi.barobirlik.org.tr/m2005-56-114
14 NO’LU PROTOKOL İLE AVRUPA
İNSAN HAKLARI SÖZLEŞMESİ’NE
GETİRİLECEK OLAN DEĞİŞİKLİKLERMadde 17
Sözleşme’nin 59. maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilir:- Aşağıda belirtilen yeni bir ikinci paragraf eklenir:
“2. Avrupa Birliği işbu Sözleşme’yi kabul eder.”
- Aşağıda belirtilen yeni bir ikinci paragraf eklenir:
-
ARKADAŞLAR İNSAN HAKLARI ALANINDA KONU ANLATIMI OLARAK HANGİ KİTABI TAVSİYE EDERSİNİZ ?
-
@taromisaki9 dostum ben KPSS ile cakisacagi düşünüyorum yani temmuz veya haziran.
-
@osenebusene Gönül isterki daha erken olsun tabi.mayıs haziran olsa güzel olur da. Eylül çok geç
-
Ah @KaymakamAdaylıgı bir açıklama yapsa da şu muğlaklık ortadan kalksa biz de ona göre plan program yapsak
-
@KaymakamAdaylığı evet hocam birseyler soyleseniz guzel olur. Ufukta gorunen birseyler var ya da yok gibi.
-
@magduriibfli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@KaymakamAdaylığı evet hocam birseyler soyleseniz guzel olur. Ufukta gorunen birseyler var ya da yok gibi.
@KaymakamAdaylıgı yanlis kisiyi etiketlemisiz
-
Evet hocam senden haber bekliyoruz @KaymakamAdaylıgı
-
Bence de @KaymakamAdaylıgı bir açıklama yapmalı