2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Foto atmayı ilk defa denicem umarım açılır. Mayıs diye yazmış gönderisinin altına.
-
Dostlar az çok burada yazıyoruz çiziyoruz buradaki haber veren,duyum veren arkadaşlar baştacıdır.bu arkadaşları ayırarak, şu paylaşılan duyumlara göre en sağlam Ahmet nohutcu hocadır.zaten KPSS ile cakisacagi mülakatlar sürerken bir arkadaş yazmıştı face'de.
-
@osenebusene ek olarak @can-mavi dostumuzda aldığı duyumda haziran ayinida ihtimal olarak belirtmişti. Onun için bana tutarlı geliyor.
-
@kaydı-silinmiş Bir kitabı almam için birilerinin övmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Piyasadaki kitapları tartıyorum sadece, bu kitabı alacak birileri varsa bir daha düşünsün diye de deneyimimi paylaştım. ''Hadi aldın bari çözmeseydin'' demişsiniz de, alıp vitrine mi koysaydım?
@officialsecret Türkçe için yeterli olur ama eğer vakit varsa en azından tarih için alternatif bir kaynak bitirilebilir, pusulayı ya da themisi bitirmeyi düşünüyorum ben. Sizin yerinizde olsam KAS ve Mülki Amir kitaplarını tekrar eder, insan hakları ve iktisatta eksik olduğum yer varsa tamamlar sonra boş kaldıkça mevzuat okurdum.
@kemoenes tabi dostum, akşam gönderirim, ama çözmeni gerçekten tavsiye etmem, idaresinde nerdeyse 7 yıl önce kaldırılan devlet bakanlıklarının müşavir sayısını falan sormuşlar, o derece kötü bir kitap. -
@mülki malesef bende yargı yayınlarının soru bankasını sipariş verdim yarın elime ulaşacak kitap bana da tespit ettiğiniz hataları yollayabilirmisiniz?
-
Arkadaşlar mülki amir kitabı nasıl birde bu a kadronun kaymakamlık kitabı varmış inceleyen kullanan var mı yada başka kitap tavsiyesi olan var mı
-
Mülki amiri kullananlar var mı ? Bir de sınav formatına yakın deneme bulan var mı ?
-
@taromisaki9 mülkiamir güzel takviye amaçlı kullanılabilir
-
@ysr06 14.nolu protokol, merkez teşkilatı gibi soruları yakaladı mı peki ? Var mı tutturduğu zor soru dostum
-
@mülki, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kaydı-silinmiş Bir kitabı almam için birilerinin övmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Piyasadaki kitapları tartıyorum sadece, bu kitabı alacak birileri varsa bir daha düşünsün diye de deneyimimi paylaştım. ''Hadi aldın bari çözmeseydin'' demişsiniz de, alıp vitrine mi koysaydım?
@officialsecret Türkçe için yeterli olur ama eğer vakit varsa en azından tarih için alternatif bir kaynak bitirilebilir, pusulayı ya da themisi bitirmeyi düşünüyorum ben. Sizin yerinizde olsam KAS ve Mülki Amir kitaplarını tekrar eder, insan hakları ve iktisatta eksik olduğum yer varsa tamamlar sonra boş kaldıkça mevzuat okurdum.
@kemoenes tabi dostum, akşam gönderirim, ama çözmeni gerçekten tavsiye etmem, idaresinde nerdeyse 7 yıl önce kaldırılan devlet bakanlıklarının müşavir sayısını falan sormuşlar, o derece kötü bir kitap.Hassasiyetin için teşekkür ederim hocam. Kitabı aldım biraz çözdüm. Dediğiniz gibi tuhaf sorularla karşılaştım ama takılmadım. İşime yarayan soruları çözer bir katkı olur diye düşündüm. Zaten pek bir kaynak yok. Kas'a bakıyorum yeni baskıda 3-5 soru artmış, mülki amir yeni baskı yok, kpss kitaplarından sorular çözüyorum artık.
-
@hakim89 Tabi, akşam yollayabilirim.
@vforvandetta @taromisaki9 A Kadro için şunu söyleyebilirim, bir nebze olsun temeliniz varsa yeterli sayılır ama İktisat ve İnsan Hakları için farklı kaynak edinseniz
daha iyi olur. Mülki Amir de K.A.S.' ın özeti gibi diyebilirim, soruların cevapları çok daha kısa tutulmuş, soru tipleri de benziyor ama Mülki Amir sanki sınav formatına bir tık daha yakın gibi. K.A.S'tan farklı olarak İktisat, Türkçe ve Tarih soruları da var Mülki Amir'de. -
@taromisaki9 evet yakaladı 121.soru 14. Protokol sorusu kitapta incelersen anayasa idarede de yakaladı dostum
-
@kemoenes Rica ederim dostum, ben de benzer düşüncelerle alternatif kaynaklara yöneldim ama şimdilik yeni ve sağlam diyebileceğimiz bir kaynak yok. Bu yüzden hazır vakit de varken Türkçeyi, tarihi, iktisadı ve insan haklarını tam anlamıyla halletmeye çalışacağım, geçen sınavda iktisat ve insan haklarına hiç bakmayınca sınava 30 soru üzerinden girmiş gibi olmuştum
-
@ysr06 eyvallah kardeşim.sadece konu çalışarak iki sınavı da kazandım zaten.ilaveten soru kitabı edinmek adına soruyorum.malum hocaların saçma kitapları gibiyse vakit ayırmamak adına irdeledim.
-
@taromisaki9 anladım hocam bazı arkadaşlar soru üzerinden çalışarak gidiyor onlara yardımcı olabilir
-
@ysr06 kısa cevaplı sorular olduğunu yukarıda bi arkadaşta yazmış.faydalı olabilir o zaman
-
Ben de mülkiamir kitabını çözdüm gayet güzeldi.KAS fazla detaylara boğulmuş.İçimden çözmek bile gelmedi.
-
@ysr06 nerde yakaladı, ben çözmüştüm kitabı bir şey yakaladığı yok. süre sorularından yakalamıştır anca o da marifet değil.
-
Arkadaşlar, 2017 Kaymakamlık sınavına kaç kişinin girdiğini ve 400. olan adayın puanını - tahmini netini yazabilen olursa çok müteşekkir olacağım. Saygılar
-
@vamos 29 veya 30 sapmaya göre değişir