2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@aslan-reyiz ikisi de top meslek olduğu için doğal bi durum idari hakimliktwn elenmek
-
@vamos ben de onu diyorum işte.
-
Arkadaşlar insan hakları ve kamu özgürlükleri diye bir kitap gördüm Ahmet Mumcu nun okuyan oldu mu hiç? İşe yarar mı diyeyim daha doğrusu?
-
Bugün Kaymakam adaylığı şubesi gün boyu telefona cevap vermedi acaba 106. dönem adayların yoğunluğu mu yoksa yeni ilan hazırlığı mı?
-
@taromisaki9 takdir ediyorum arkadaşı ben olsam ümidi keserdim.
-
@can-mavi @paretowilfredo varmı duyum dostlar mayıs haziran temmuz eylül arasında duyumlar var.sizlerin kıymetli görüşlerini bekliyoruz:)
-
@osenebusene dostum sınav olacak ve cok buyuk ihtimal Mayıs ile agustos arasında olacak , sayı ise kesin olmamakla birlikte 100 den fazla olacak
-
@can-mavi şunu da belirteyim ki normal şartlarda sınav 5 Mayıs da olacakmış ancak en son mülakat süreci sebebiyle ertelenmis diye duydum
-
@can-mavi ama saçma değil mi sonuçlar 2 hafta geç açıklandıysa Sınav da 2 hafta ertelenir ağustos ne alaka farklı bir durum mu var acaba
-
@can-mavi hocam 2. Bir duyum için bekliyordunuz bu o duyum mu yoksa hafta başındaki duyum mu
-
@fenecus hafta başındaki duyum kardeşim , ikinci yerden daha haber gelmedi maalesef
-
@aslan-reyiz ben 2 kere de idari hakimlik ten elendim
-
@can-mavi kardeşim kaymakamlıkta 1 defa mi elenmiştiniz mülakattan
-
@hukuksever evet kardeşim kaymakamlık sınavına ilk girişimdi
-
@can-mavi Allah muvaffak etsin.Bu forumda tecrübeliler çok
-
@hukuksever amin kardesim ınsallah
-
@say-alija, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi ama saçma değil mi sonuçlar 2 hafta geç açıklandıysa Sınav da 2 hafta ertelenir ağustos ne alaka farklı bir durum mu var acaba
Kardeşim ertelenme sebebi sonuçların geç açıklanması değil süreç içindeki gidişat diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar merak ediyorum aranızda işsiz, memur olmayanlar var mı yoksa bir ben miyim
-
Temmuzdan önce sınav olmayacaktır..
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz ben 2 kere de idari hakimlik ten elendim
Senin sınavın büyük , üstad Ama mücadeleye devam