2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@hukuksever ben de varım Yeni mezunum
-
Hayırlı geceler arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Şimdiden Paylaştığınız ve paylaşacağınız duyumlar için teşekkür ederim.
-
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar.Ben de mülakat sürecini sizler gibi buradan takip ettim ancak ilk seferde nasip olmadı.Burada her fırsatta her konuda bizlere yardımcı olmaya çalışan, heyecanımıza ortak olan bilhassa @can-mavi ve @KaymakamAdaylıgı arkadaşlarımıza bir teşekkürü borç bilirim.Yeniden bu yola giren arkadaşlarımıza da muvaffakiyetler dilerim. Yeniden hem B grubuna hem de söylentilerin mayıs-haziran döneminde yoğunlaştığı, kaanatim eylül ayında olduğu bu sınava tekrar hazırlanmaya karar verdim.Başkent Kariyer Yayınları'na ait Mülki Amir, Politicuis Serisi'ne ait İnsan Hakları ve Demokratikleşme kitabını temin eden, çalışan arkadaşlarımız var mı? Nasıl kitaplar? Bildiğiniz üzere piyasada fazla kaynak yok.Fikirleriniz benim için önemli, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Herkese kolaylıklar ve başarılar dilerim.İyi akşamlar
-
KAS , Yasin Çoban , 4t kaymakamlık denemeleri ,İnsan Hakları ve Demokratikleşme ,Dönüşüm ve Mülkiamir Kaymakamlık kitaplarımı kullanmayacağım için elden çıkarmak istiyorum.Sadece kargo ücretini verebilecek arkadaşlara bu kitapları vermeye talibim.KAS ,Mülkiamir ve Dönüşüm biraz kullanılmıştır.
-
@salieri turkiye ekonomisi ve mulkiamir kitabini almak isterim hocam
-
@salieri mülkiamir dönüşüm ve insanhakları ve demokratikleşme kitaplarını alabilirim hocam
-
Sayın İçişleri bakanı Süleyman Soylu istifa edecek haberleri çıkmış yeni alımı etkiler mi acaba ?..
-
@aslan-reyiz bakan değişiklikleri alımları etkiliyor ama olumlu mu etkiler olumsuz mu onu Allah bilir.
-
@salieri Yasin Çoban'a talibim hocam
-
Yeni soru bankası çıkmış
https://www. pelikankitabevi. com.tr/ umuttepe- makam- kaymakamlik- acik- uclu-soru- bankasi
-
@salieri hocam 4t denemelerine de ben talibim
-
Bakan Soylu nun son açıklaması veda niteliğinde bence kabinedeki en etkili, gayretli kişi Süleyman Soylu dur. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
-
@salieri varsa kalan kitap bende takip olabilirim hocam
-
@aslan-reyiz Nerden çıkmış bu söylenti peki
-
Eğer bakan bey istifa ederse bu mutlaka bizim sınavın tarihini de etkiler
-
@taromisaki9 gugıl'a ''Süleyman Soylu'' yazarsan güncel haberleri görebilirsin. Çoğu haber sitesinde ''veda gibi konuşma'' şeklinde yer verilmiş. Kendisinin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı da konuşulanlar arasında.
-
@vamos gördüm zaten açıklamayı da bu nasıl bi üslup? Gugıla yazarsan falanmış.
-
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum .son bir bucuk yıldır kurum yoğunluğundan derslerden sınavlardan uzak kaldım.Daha önce son girdiğim sınavdaa idari hakımlıkte 72 almıstım pek çalısamadan .şimdi hem hakimlik hem kaymakamlık için çalışmaya yeniden başlamak istiyorum elimde 2017 ahmet nohutçunun kaymakamlık kampı ile justıce 2016 8.baskı ıdarı hakımlık soru setı ,vergı hukuku t vs nurettin bilici,zapata medeni mevcut ..anayasa ,idare için yenılıklerın mevcut oldugu kaynaklar var mı hangı kaynakları alacagımı bilemedım..ıkı sınav ıcın sıparıs veerecegım yardım edersenız sevınırım . Şimdiden teşekkürler her cevap için .
-
@taromisaki9 Gugıl'a mı takıldın? Google'ye de bakabilirsin istersen. Hayır gördüysen neyi soruyorsun? Aç bak oku, kaymakam olacak adam internet kullanmayı bilmiyor, ilginç..
-
@vamos Kendi kendine çıkarım yapma tamam mı abisi ? Kimin kaymakam olup olmayacağına karar veren otorite sen misin hayırdır ? Muhattabım bile değilken ileti girip ergen ergen konuşma.