2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar hayirli cumalar...bayramdan önce sinav yok yani anca temmuz başi.inaninki bayram sonrasi bile net değil. tek bilinen yil icinde bir sinav yapilacak olmasi sadece. Kontenjan ise yine 100 olacak. Eğer temmuz basi gibi olursa belki 2019 basinda yine bir sinav olur ancak siyasi konjonktur ortada secimler var ve önemli secimler. O yüzden ikinci sinav secimlerden sonraya kalir...
-
Sınavın ekimde olduğuna yeterli bir şekilde çalışmadığım için sevinsem mi, uzun süre daha işsiz kalabileceğim için üzülsem mi yoksa torpilim olmadığı(olsada ben kul hakkından korkarım)için tepkisiz mi kalsam bilemedim. Bu cuma gününde Allah dan yardım isterim Allah yardımcımız olsun.Allah çocuklarını zorluklarla okutup hayaller kuran güzel annelerin dualarını kabul etsin
-
@gizemce 17 Martçılardan o arkadaş. Bir sonraki tahmini de 28 Nisan'dı. Onu da bildi, tebriklerimi sunuyorum.
-
Eylül oldukça geç bir tarih olur çalışanlar açısından. İşin başlangıcında olanlar içinse yeterince süre var kolları sıvamaya. Sınav tarihi uzadıkça rahatlık artıyor çalışmıyor veya çalışmaya başlayınca hemen sıkılıyor insan. Yeni duyumlar için beklemedeyiz.
-
@vamos mart nisan mayis tarihleri bizzat bakanlik cikisli duyumlar. siz neyle dalga geciyorsunuz anlamadim. varsa bir duyum paylasin.
-
@issiz Duyumların hali ortada, daha ne duyumu bekliyorsunuz anlamıyorum. Temennim Eylül ayı. İyi çalışmalar
-
@vamos ben duyum bekliyorum demedim. denir ya cok biliyorsan sen yap turu seyler, varsa bir duyum paylasindan kastim da buydu. turkce calisin hocam. 6 soru az degil. yarisacaginiz rakipleriniz sizden baya bir onde bir de turkceden yara almayin. size de iyi calismalar
-
Kulağıma 60-80 cm mesafeden aldığım duyuma göre sınav 17 kasımda yapılacakmış
-
@issiz işsiz bir iibf'li arkadaştan dil bilgisi tavsiyesi duymak... Teşekkür ederim
-
@vamos turkcesi iyi olana is vermiyor devletimiz, napalim rica ederim. 3-5 ay sonra universiteden mezun olacak ama 22-23 yildir konustugu dili anlamayan kardeslerimizi uyarmak, hem de sinavda yardimci olmasi icin uyarmak bence erdemdir. yanlis anlamayin. 1 soruyla sinavi kazanamayanlar var. neyse basligi sohbet sayfasina cevirmeyelim, takip edenler var. iyi gunler dilerim.
-
Arkadaşlar merhabalar. Sayfayı gereksiz yere doldurmak istemezdim. Bunun için şimdiden herkesten ozur dilerim. Sizlere fikir danışma niteliğinde bir sorum olacak. Tabi ki burda ki düşünceler ile hayatımı şekillendirmek niyetinde değilim ancak bu yolun zorluğunu bilen arkadaşların fikirleride benim için kıymetli olacaktır.
2016 yılından beri kaymakamlık sınavına çalışyorum. 17 Aralık sınavınida ilk 120 de kazanarak mülakata kaldım. Onun sonucu olumsuz oldu. 9 Eylül sınavını ise 79 puan alarak sınırdan kaçırdım. Hepiniz gibi bu kardeşinizin de ideali kaymakamlık. Ancak hayat şartları beni istemediğim yönlere itiyor. Sınavın da Kasım ayına otelendigini düşünürsek işler iyi değil. Şu an 22. Donem pomem ilanı geldi. Hiç istemesem de artık bir işin ucundan tutmak istiyorum. Acaba siz olsanız böyle bir yola girermisiniz? Oraya başlasam bile herzaman Kaymakamlik sınavına çalışıp tekrar tekrar nasipse gireceğimm. Acaba bu mesleğe başlasam sınava çalışabilirmiyim? Bu sürece girmek beni olumsuz yönde etkileyecekmidir?
Şahsi düşüncelerinizi bu konuda merak ediyorum. Şimdi den cevap verecek olan kardeşlerime çok teşekkür ederim. -
Arkadaşlar Merhaba ,
Cok fazla kişi mesaj yollamış hepsine donus yapamadım kusura bakmasinlar , o yüzden böyle cevap vermek istedim.
Sınav konusunda ne gariptir ki ben haala eylül-ekim diye bir şey duymadım , benim duyduğum "daha net olarak belli değil ancak büyük ihtimalle haziranda olacak" diye ... bildiğim duyduğum bu şekilde , Allah hepimiz hakkında hayirlisini nasip etsin . -
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar Merhaba ,
Cok fazla kişi mesaj yollamış hepsine donus yapamadım kusura bakmasinlar , o yüzden böyle cevap vermek istedim.
Sınav konusunda ne gariptir ki ben haala eylül-ekim diye bir şey duymadım , benim duyduğum "daha net olarak belli değil ancak büyük ihtimalle haziranda olacak" diye ... bildiğim duyduğum bu şekilde , Allah hepimiz hakkında hayirlisini nasip etsin .Haziran olur eylül olur bilemem , sadece duyduklarımı ve duymadiklarimi paylaşmak istedim
-
@ayran Kardeşim bari komiserliği bekle. Bu işler nasip. Belki sürekli devam edeceksin.
-
ramazan bayramından önce sınav olursa ne güzel olur. tadından yenmez
-
@can-mavi kardeşim sana ve duyumlarına olan güvenimiz her daim tam . inşaallah temmuz haziran bandında olur sınav uzamaması hepimiz için daha yararlı sanırım . çünki ilerleyen sürecte erken secim vs gündeme gelecek olup illa ki daha da ertelenebilir sınav
-
@larendeli Kardesim inanırmısın içimden bu yoldan vazgeçecek en ufak hareketi dahi yapasim gelmiyor. Ancak şartlar zorlayinca önünde Durulmuyor malesef. Umarım bir an evvel ilan gelir.
-
Arkadaşlar kaymakamlık sınavı 3-4 ay sıkı çalışmayı gerektirir. Sınav keske yarın ola isterim . Sınavın yazılısını defalarca kazanmıs bırı olarak nacızane söyluyorum erken acılması hazırlanmayanlar ıcın dezavantaj
-
@ayran Kaymakamlık sınavı bel bağlanacak bir sınav değil. Defalarca yazılıyı geçen ama mülakatta takılan kişi çok fazla ne yazık ki.
Polis olduğunuzda çalışmaya devam edebileceğinize inanıyorsanız deneyin.
Kpss'den iyi bir puan alabilirseniz merkezi atamalarda da atanırsanız ders çalışma imkanınızın olması daha mümkün.
Alımların az olduğu, süreçlerin çok uzadığı şu dönemde fırsatları değerlendirmek çok önemli.
Hakkınızda hayırlısı olsun. -
Kaymakamlık sınavı hastalık gıbı en fazla 2 kere deneyın yoksa virüs gibi takıntılı oluyorsunuz