2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@KaymakamAdaylıgı da yazmıyor artık tam bir boşluğa düştük .
-
Sizce hangi tarih daha ağır basıyor Temmuz mu Eylül-Ekim mi? İnanılmaz bir muamma var şu anda önümüzü göremiyoruz
-
Haziranda olmaması için hiçbir sebep yok aslında ama hala muamma olması Eylül iddalarınıda güçlendiriyor
-
Aslında ortaya gelen eylül ekim duyumları olmasa idi şu an haziran ayı için 1 ay daha umutlu olurduk. Ancak artık bilen duyan varsa da söylemiyor diye düşünüyorum. Bu durumda haziran ayi icin umut namına birsey koymiyor.
-
22 eylül tarihi konuşulmaya başlandı şimdide
-
Ne güzel Mayıs-Haziran aylarını konuşuyorduk.Eylül-Ekim aylarının konuşulması bizim açımızdan üzücü.
-
9 eylülde ki sınavdan sonra Şubat Mart denildi. Sonra nisan sonu mayis başı denildi. En son haziran denildi. Diye diyee diye bu gidişle 12 ayi dolduracağiz.
-
@ayran keşke biran önce olsa üstad ama vardır bi hayır inşaallah en kötü eylülü geçmez
-
@mia105 inşallah süreç denilenden de daha fazla uzamaz hocam. Biz hazır bekleyelim gelirse ne ala.
-
sınav eylul ayında olacak buyuk ıhtımal o yuzden kpss ye yonelın arkadaslarders calısan varsa
-
@captainblack hocam baştan belirtiyim yanlış anlaşılma olmasın polemik çıkartma gibi bir niyetim yok. Ahmet hoca Şubat-mart demişti sonrasında güncellendi haziran temmuz dedi. Ahmet hocanın grubunun yöneticisi olarak büyük ihtimalle Eylül diyorsunuz. Tahmin ettiğim kadarıyla siz de İçişlerinde çalışıyor olmalısınız? Ahmet hoca son söyledikleri ile ilgili bir güncelleme yapmadı ?
-
bu hakimlik ve kaymakamlık duyumlarında dersane hocalarına güvenmezseniz yararınıza olacaktır. zira sizin üzerinizden para kazanan insanların sizi düşümesi imkansızdır. önce subat sonra hazıran deyıp sureklı kayıt alma gayesınde olan birileri şimdi de cıkıp eylül der ki gayesi yine kayıt olacaktır. kazanan dersane yetkilileri olacaktır çünkü hiç kimse eylülde olacak sınava 1 sene öncesinden hazırlanmaz. sürekli tarih güncellemeleri yapıyorlar ki yeni yeni grup açıyorlar ve milyarları ne yazık ki dersane yetkilileri götürüyor. ben hiç bir darsane yetkilisinin samimiyetine inanmıyorum kalpleri bilen allah elbette lakin sırf para kazanma gayesi ile sürekli insanları umut içinde bırakıp kayıtlarını artırma gayesinde olduklarına eminim. allah ıslah etsin diyorum ve bence artık hocaları umursamadan kpss ye odaklanılması gerekir diyorum zira şuan kpss tarihi kesınken ve 4 ay kalmışken kaymakamlık sınavının olma ıhtımalı dahı ortada yokken oturup hocaları dinlemek yersiz olacaktır hakkınızda hayırlısı olsun
-
Duyduğum göre kesin bir şey yok bayram sonrası ile eylül için , ancak çok da belirsizlik yok gibiymış,ufak da olsa bayr sonrası için şans var ancak büyük ihtimal eylül
-
Yani bayram sonrası için umudunu kaybetme ama eylüle de hazırlıklı ol çok yakında netleşir diye soylendi
-
Kıymetli Üstatlar, bu yola niyetlenen bir arkadaşınız olarak bu yolları görmüş geçirmiş sizlerden tavsiye almak istiyorum. **Kaynak ve çalışma şekli olarak düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?**
Özellikle @can-mavi Hocam.
Sizi 2017 sayfasından da takip ediyordum ️ -
Ne hakimlik geldi ne kaymakamlık ne de sayıştay... Hepsi sonbahara deniyor ama bu gidişle gelmeyecek gibi...
Arkadaşların dediği gibi üniversite hocaları okul dışında dershanelerde tüccardır ve basiretli bir iş adamı gibi davranmak zorundadır. Fazla güvenmemek gerek dershanelerin söylemlerine yoksa bu sene ilanların yağması lazımdı damla yok daha..
-
@famefabre, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Kıymetli Üstatlar, bu yola niyetlenen bir arkadaşınız olarak bu yolları görmüş geçirmiş sizlerden tavsiye almak istiyorum. **Kaynak ve çalışma şekli olarak düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?**
Özellikle @can-mavi Hocam.
Sizi 2017 sayfasından da takip ediyordum ️Dostum anayasa ve idare için themis de olabilir savaş yayınları da ,
TR ekonomisi yasin çoban
İnsan hakları aöf yayınları
İktisat için de kpss ye yönelik bir kitap olsa yeter
Bunlari bitirdikten sonra 1 2 defa da kanunları okursan çok iyi olur .
Kaynaklar benim şahsi düşüncem ,başka arkadaşlar başka kaynaklar derse karşılaştır içine sinenden çalış derim -
@the-kaymakam ben ahmt hocadan bagımsız duydum kendım ımkanlarımla duydum evet sızın de soyledıgınız gıbı ahmet hoca su an ıcın son bır sey demedi ben farklı kaynaklardan duydum hatta eylul ekım kasım sonbahar kesın ama bu uc ay kesın degıl
-
@captainblack aynı bilgilere sahibiz hocam kaynak sağlam
-
@amirim Hocam eylülden önce olma ihtimali hiç mi yok ?