2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Nasıl gidiyor çalışmalar arkadaşlar.İktisat kaynağı arayışına girdim bir arkadaşım Tufan Samet hocayı önerdi kullanan var mı.
-
sınav ilanı ertelendiği haberleri yüzünden 3-4 gündür çalışamaz oldum
-
@aras-er aynı durum bendede mevcut
-
@k-33 Makro iktisat için öneririm hocam.Ben de kullanıyorum
-
@mustafa-kader teşekkür ederim hocam.
-
İki sınavın ortak konularına döndüm ben (KPSS-kaymakamlık) sadece kaymakamlık mantıklı gitmez olurda gelirse iktisadi bitirmiş olurum. Dguy da açılma ihtimali var çalışma programı çorba oldu. Motivasyon da sağlayamıyorum Allah yardımcımız olsun. İsten çık eve gel çalış Allah zihin açıklığı versin hepimize.
-
@tyr61 ben de öyle yapıyorum hocam ortak derslerden gidiyorum.
-
ahh ahhh nerde eski duyumcular
-
İyice can sıktı şu sınav belirsizliği.... duyumcular nerdesiniz kardeş?biri en geç Mayıs başı diyordu ihtimal ne acaba
-
@butimar ihtimal sıfır mayıs için
-
@kaydı-silinmiş gerçekten eski tadı kalmadı..
Sitem: şubat sonu mart başıyla başladık haziran temmuzla devam ettik eylül göz kırpıyor.. -
eylül ...
-
@amirim hayırlı ne diyelim ama yine de belli olmaz bence
-
Arkadaşlar sinavin tarihi hakkında saglam bir duyum aldım en erken eylül dendi bana ama ekim veya kasıma da sarkabilirmis
-
@enea 22 veya 29 eylül olabilir
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@enea 22 veya 29 eylül olabilir
22 Eylül'de kaymakamlığı , 29 Eylül'de de adli hakimliği yapsalar ne güzel olur ..
-
@vamos hiç de güzel olma
-
@enea idari hakimlik için bir duyumunuz var mı peki
-
@ecem maalesef hic bir duyumum yok
-
@kaimmakam1 geçen sınavda her ikisine de çalıştım ancak 1.sınıflar için hazırlanan aöf kitabı kaymakamlıkta yetersiz kalıyor. Arkadaşlar kaymakamlık sınavı açıköğretim kitabından hazırlanacak kadar hafife alınmamalı çünkü tus dahil türkiye'deki en zor sınavdır.