2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@berkfincnc hocam tus kaymakamlığı 100 e katlar
-
Sınav bence temmuz sonrası olur çünkü yeni mezunları beklerler, eylül sonu gibi olabilir diye tahmin ediyorum çünkü mevcut eğitimler halen sürüyor.
-
Her ne kadar sınavda başarılı olmamış olsamda kaymakamlık sınavının zor olmadığını düşünüyorum.(Hafife de alınmamalı tabi)
-
@ecem aralık döneminde diye duydum
-
@berkfincnc hocam baya abartılı olmuş tustan zor demek. O kadar zor bi sınav olduğunu düşünmüyorum. Hafife almayıp doğru şekilde çalışan kişi başarır. Madem çok zor bi sınavdı kpss şartı neden kalktı ? Kpss şartının kalkma sebebini hepimiz biliyoruz.
-
Arkadaşlar bir arkadaşımın bakanlık teyitli net bilgisine göre; Sınav Eylül ayında ve 150 kişilik alım söz konusu. Sınav ilanı Temmuzda... Allah utandırmasın diyelim. Herkese iyi çalışmalar...
-
@kaimmakam1 şunun şurasında temmuz a ne kaldı ki
-
@kaimmakam1, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar bir arkadaşımın bakanlık teyitli net bilgisine göre; Sınav Eylül ayında ve 150 kişilik alım söz konusu. Sınav ilanı Temmuzda... Allah utandırmasın diyelim. Herkese iyi çalışmalar...
teşekkür ederim bilgilendirme için
-
@berkfincnc arada boyle latifeler de olmasa canimiz sikilirdi. sag ol dost
-
@genclerbirlikli sen bakma arkadas espiri yapmis. kpssden 80 alan birisi cok rahat kaymakamlik yazilisini gecebilir. bunun ornekleri etrafimda mevcuttur.
-
@haniyaki bana pek espri gibi gelmedi ama sen öyle diyosan öyledir elbet
-
1 kaymakam sinavi 10bin tus'u yok eder
-
@kaimmakam1 tarih konusunda bir şey demişler mi ? Facebook ta 22 eylül diyenler var da
-
@taromisaki9 tarih konusunda bişey denmemiş ama 22 eylül olabilir hocam
-
en erken ihtimal eylül sonucunu mu cıkarmalıyız?
-
@gizemce evet en erken eylül sonunda sınav
-
@amirim hocam duyum sağlam bır yerden mi?
-
Kandiliniz mübarek olsun
-
Arkadaşlar sınavın Haziranda olma ihtimali varmış 2-3 hazirandaki açık öğretim sınav tarihleri değişmiş sizin bir duyumunuz var mı?
-
@kaymakammia 2 veya 9 haziran tarihleri konuşuluyordu ama?