2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Isim soyisim ne kardeşim o kişinin bi kişi var deniliyordu aof değilmiş o 2 yıl aof okumuş örgün le lisans i tamamlamış
-
@amirim adı kadir idi ben şuan facebook kullanmıyorum biara açtığımda gözüme çarpmıştı tekrar açarsam adını soyadını size mesaj olarak atarım
-
@kuzeyinkızı o arkadaş örgün mezunu listede bi kadir kılıç var soruldu kendisine
-
@amirim yok pardon kadir değilmiş zaten soruyu soran kadirdi pek dikkat etmemiştim göz gezdirmiştim sadece . Yanlız bir bayan kendisinin servis arkadaşının kaymakam olduğunu söylemişti aöf mezunuydu daha kpss şartı kalkmadan önce dalga geçersik onla dedi onu bu sayfaya davet edicem size deneyimlerini anlatır demişti konu bidaha açılmayınca unutuldu galiba arada yine rastlarsam ad soyadnı yazarım zaten
-
Arkadaşlar kusura bakmayın kimsenin moralini bozmak istemem ama AÖF den kaymakam olma durumu hep soruluyor ben bizzat kaymakam kökenli müsteşar danışmanı ramazan Pektaş'a sormuştum bu durumu AÖF mezunu alınmıyor dedi. Hatta son sınavda (17 Aralık) ilk 10 a giren vardı, başka bir tanesinin dayısı eski bakandı onlar bile alınmadı dedi. Facebook da bunu yazsam yüksek ihtimalle linç edilirim lakin söylenen durum bu. En çok da arkadaşların masraf yapmalarına üzülüyorum.
-
@the-kaymakam haklısın
-
babası eski milletvekili olan arkadasım aöf dereceyle kazandı alınmadı. aöf den kaymakam yok .
-
Herkese merhabalar
Bende sizlerle birlikte bu süreci bekliyor ve bu sürece hazırlanıyorum. Geçen seneki sınava yurtdışında olduğum için giremedim. Keşke gitmeseydim dedim. Vardır bi hayır demek zorundayım artık.
Bu sene Allah nasip ederse giricem.
Şimdi tarih konusunda kesinlikle önceki yıllara bakarak kendi kafamda bir tarih aralığı belirledim. Sizlerle paylaşmak istiyorum belki içiniz biraz rahatlar ya da tarih konusunda daha az düşüncelere girersiniz..
2017 yılında 13 temmuz başvuru 9 eylul sınav
2016 yılında 2 kasım başvuru 17 aralık sınav
2015 yılında 5 şubat başvuru 28 mart sınav
2014 yılında 4 ağustos başvuru 20 eylül sınav
2013 yılında yok
2012 yılında 12 kasım başvuru 30 aralık sınav.
Yani bir algoritmaya oturtmanın anlamı yok. Hızları da sınavın sıklığı da tamamen devletin inisiyatifi altında bildiğimiz üzere. 2019 yerel seçim öncesinde bile sınavı yapabilirler. Ki sınav sonucunun mülakat sonucunun geç açıklanması da bana sınavın 2018 son ayları ya da 2019 başı olacağı düşüncesi oluşturdu.
Ayrıca herhangi bir operasyonun da bu sınavın tarihini erteleme etkisi yapacağını sanmıyorum. Ramazanda sınav olacağını da düşünmüyorum. Bayram sonrası da diğer sınavların yoğunluğunu düşünüyorum..
Tamamen kendi düşünceme göre sınav başvuru tarihi ile sınav tarihi arasındaki zamanı da göz önünde bulundurduğumda, başvuru eylül ekim gibi gelir sınav kasım aralık gibi olur diye düşünüyorum. Eğer bu sene olursa tabi. Olmazsa aralık başvuru gelir 2019 ocak sonu sınav olur.
Ben bu tarihlere göre çalışıp bu tarihlere göre motivasyonumu sağlıyorum. Sizlerde bence kendinizi en iyi ne motive ederse ona göre çalışın. Son kez derim ki geleceğimiz için tek yola odaklanmak bizi psikolojik olarak daha çok yıpratır. Her zaman alternatif üretmeyi unutmayın. -
İster istemez boşluyor insan. Çalışma olarak biraz daha esnek devam ediyorum. İyi tarafından bakarsak bol bol İktisat tekrar ediyorum. Tek hedefim bu sınav. Hangi tarih olur bilemiyorum ancak son ana kadar çalışıp geçen sınava göre daha hazır hale gelmem gerekiyor. Allah yardımcımız olsun
-
@captainblack almayacaklar madem baştan başvuruyu kabul etmesinler yazık günah millet masraf yapiyo o kadar ışsiz güçsüz cebindeki parayı kaynağa harciyo vebal bunlar hep
-
@amirim eğer böyle bir ayrım yaparsalar hakka hukuka uymaz derler kardeşim ama iş uygulamaya gelince baştan salarlar seni eğer mülakata kalırsam bunu dile getirecem verecekleri cevabı çok merak ediyorum madem insan hakları var neden uygulanmaz uygulanmayacaksa neden var ozman nebiçim paradokstur bu bende anlamış değilim ! Uygulanmayacak anlaşmalar imzalanır bukadar insanın günahının ağırlığıyla neyapacaklar bilemiyorum ozman tümüyle kapatsınlar bu üniversiteyi bende örgün okudum inanın derse gelmezler not alıp arkadaşlarınından öyle sınavı kazanıyorlardı . Ve prada öğrendiğim herşey uçup gitti . Bir aöf lünün idari hakimlikte bütün adayları sollayarak derece yapmış birini elesiler demek ki örgün omuyanlardan daha akıllı ve sistemli çalışmayı öğrenip bu zor sınavı geçmiş üstelik baraj iktisat mezunlarında 85 iken Allah'ın adaleti de var bunu unutuyorlar kardeşim
-
@kuzeyinkızı @amirim @captainblack @the-kaymakam Türkiye Cumhuriyeti 'nin 95 Yıllık geçmişinde en adaletli olduğunu düşündüğümüz; R. Tayyip ERDOĞAN 'ın Cumhurbaşkanı, Binali YILDIRIM 'ın Başbakan ve özellikle Süleyman SOYLU ' nun İçişleri Bakanı olduğu şu dönemde; altını çizerek söylüyorum, FETÖ gibi iğrenç bir organizasyonun din tüccarlığı yaparak, Cumhuriyet Tarihinin en büyük ihaneti 15 Temmuz 'u yaşatmasına rağmen hala biz; yazılı sınavda, mülakatta referans (TORPİL) den, diplomaya göre muameleden, kaymakamlık veya diğer sınavlarda adaletten şüphe ediyorsak, bu idare bize şüphe ettiriyorsa TÜRKİYE İÇİN GÜNEŞ BATIYOR DEMEKTİR. Bize üreten, proje adamı olan, kendisine emanet edilen insanların kaşı düştüğünde kendisi de kederlenen, düşmanın icraatlarından rahatsız olduğundan açıkça hedef tahtasına koyacağı mülki amirler lazım. Üzülerek söylüyorum, şahsımın da tanıklık ettiği;
- Başka ülkelerde zulümlerden kaçıp, Türkiye üniversite okuyup, vali yardımcısı olup dereceler alan, buna rağmen batıya tayin için yerel siyasetçiden bile medet uman,
- Kaymakam iken gene yerel siyasetçilerin önünde, merkez teşkilata nasbedilmek için, el bağlayan,
- Yine yine yine ... İl özel idaresi sekreteri iken arzuladığı makam için FİZİKEN ensesini okşatan, kendine "sen bizim yolu bilirmiydin..." dedirten,
Efendiler daha neler sayayım... Devamı var ! BİZİM BU GÜRUHA İHTİYACIMIZ YOK ! KALKINMA OLDUĞU KADAR ADALET TE OLMALI ARTIK! Siz boş verin sağın, solun lafını çalışın dostlar. BAYRAK HAKKI, ŞEHİT HAKKI İÇİN ÇALIŞIN. Dilekçeyi de Mevlaya yazın, ondan medet umun. Yapacak başka bir şeyimiz yok. Vehbi Koç'un dediği "Olursa hayatınız değişir, olmaz ise kaldığınız yerden hayata devam edersiniz.". Annelik mesleğinden sonra en zor işi yapıyoruz; sınav ameleliği ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. Bu arada eylüle mi kaldık acaba ?
-
@canmavi @paretowilffredo @selmanersoy ve bilgisi olan başka arkadaşlar sinav tarihiyle ilgili yeni bir gelişme yokmu yada ahmet nohutcuyla konuşan bilgi alan varmı
-
arkadaşlar saddam bile bu ahmet nohutçu kadar saklanmadı kesin yine bi bahane filan düşünüyordur yakında çıkıp sınav yine ertelendi arkadaşlar çünkü dolar 4 lira oldu diyebilir
-
Arkadaslar @canmavi arkadaşımız özelden uyum kursunda daire baskaninin temmuzda olacagini söyledi kendisine haber vermeden yazdim ama kendiside yazacaktir uygun olduğunda
-
@aday temmuz ayın da ilan eylül ayında da sınav olacak bilgisi geldi banada
-
sınav eylül ayının sonunda sayı 150 kişi atın fava bekleyin
-
@captainblack kardeşim duyum mu tahmin mi
-
@çetin duyum tahmin yok tahmin kandırmacadır. nerden duydum diyorsanız çok yüksek bır yerden
-
@captainblack eyvallah kardeşim