2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@captainblack hocam bunu KHK kaymakamlıkta da paylaşın isterseniz de millet rahatlasın biraz. Deniz ipçi yeni açıklama yaptı sene içerisinde sınav olacak diye.
-
@captainblack eyvallah kardeş fav attık bekliyoruz
-
Arkadaşlar kaptan'ın dediği gibi sınavın en erken tarihi eylül tabi bu ekim'e de sarkabilir kasım-aralık bandına da. Herkese iyi çalışmalar
-
@birgaripyolcu hocam arkadaslar eylül de cok israrci olduğu icin ben bişey soylemedim ama kasıma sarkma olasılığı yüksek mis diye duydum
-
Çok fazla ihtiyaç varken hatta birkaç ilçeye bakan kaymakamlar varken alımı niye bu kadar uzatsınlarki ? Ayrıca Mart ayında seçimler olduğunu düşündüğümüzde eylülden sonrasına ertelenmesi hiç mantıklı gelmiyor.
-
Arkadaşlar güncel duyum; çok ihtiyaç var toplamda 200 kişi alacaklar ve 100+100 şeklinde olacak, maliye bakanlığından kadro bekleniyor kadro gelince alım yapılacak kasım falan hikaye eğer yetişirse temmuzda bu sınav olur.
-
@kaymakammia 100+100 derken hocam anlayamadım
-
- 100 kişilik ne zaman olur bilemem ama durum bu
-
@fenerbahceli 100 kişi bir alacaklar sonra bir 100 kişi daha
-
@kaymakammia eylül ve mayis döneminde iki alım olacak
-
Temmuz'da sınava hazır olsunlar diye duyum var arkadaşlar mayıs sonu ilan gelir demek oluyor bu da.
-
@shirekaymakamı kendi adıma konuşacak olursam eylül olsa iyi olacak ya..kpss sonrası daha rahat çalışacağım.hayırlısı bakalım
-
@fenerbahceli hocam bunu belirleyenler de bilemiyor ki bakarsınız yine atarlar eylüle. ara ara açıp bakın konulara ilan geldiğinde de yüklenirsiniz
-
Arkadaşlar herkese merhaba ben Yakup Hoca size Anayasa İdare notlarında destek vereceğim. Hatta diğer derslerden hocalarımızı da ekleyeceğimiz ücretsiz whatsapp soru çözüm gurubu kuruyorum şimdi. Grubun kuralları 23.00 dan sonra ve sabah 9.00 dan önce paylaşım yapılmamasıdır. Kaymakamlık sınav ne zman açılır bilinmez ama biz hazır olalım. Neden böyle bir şey yapıyor diye sorarsanız projemiz için bir yandan insanlara ne kadar iyi olduğumuzu göstermek istiyorum. İyi niyetimden şüpheniz olmasın. Grup tamamen ücretsiz olacak. Lütfen bu sınava kendini adamış ve gerçekten kaymakam olmak isteyen arkadaşlarımız gruba katılsın. En azından bir şeyler paylaşmış öğretmiş oluruz. whatsapp linki aşağıdadır. Hayırlı olsun
-
Sınav tarihi için 14 temmuz diye sallıyorum atın fava bekleyin
-
Aranızda düz memurluk yapan var mı Affınıza sığınarak soruyorum tabiri caizse hiç eziklik bıkkınlık yılmışlık hissediyor musunuz bu meslekleri icra ederken..(Bende maalesef duyumlar yok aklıma takılanları soruyorum)
-
@hukuksever En alt kademeden en üst kademeye kadar aslolan vatana hizmettir.Amaç vatana hizmetse kimse öyle düşüncede olmaz yok amaç hizmet değilde makam mevkiyse zaten diyecek bir şey yok.
-
@gmshn kardeşim yazdıklarım yanlış anlaşılmasın.Demek istediğim rutin işlerden dolayı meydana gelen sıkkınlık yada hayalindeki mesleği yapamıyor olmanın üzüntüsü.Yoksa vatana hizmet kutsaldır.İşini layıkıyla yapmak gerekir.
-
Eylülde beklenen sınaviçin kaymakamlık kampı 2016 basımı güncel mi arkadaslar ??konu anlatım ıcın burdan calısıp soru bankalarıyla devam etsem olur mu yoksa yeni basım mı almam gerek?
-
@kendinehakime değil bence hocam kamu hukuku açısından çok şey değişti.