2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@freeboy BENDE ALABİLRMİYİM HOCAM oknglbs@gmail.com
-
@colin-clark tabiki çarşamba gününe kadar bekleyim sonra yollamaya başlarım
-
@freeboy bende rica ediyorum;ridvanba@hotmail.com
-
@bir-eylul-gunu tamam
-
@captainblack benim arkadaşım olmuştur. Yalnız kendisi öğretmendi ve 10 yıllık devlet memuruydu okul müdürlüğü yapıyordu aöf ten kamu yönetimi okudu kaymakam oldu .
-
Duyumlar halen eylül mü ? Bayram sonrasi veya temmuz basi olma ihtimali mi yok mu hic ?
-
@emrah16 temmuz ihtimali var
-
Arkadaşlar temmuz duyumu pek çok yerden geliyor bunu netleştirecek kimse yok mu
-
@kaymakammia hocam son alimda kaymakam olan bi tanidigim temmuzda olcak dedi. Daire baskani demis. Hatta once haziran-agustos arasinda bi tarihte yapacagiz demisler, sonra temmuzda yapacagiz demisler. Ben dedim eylul duyumlari var,belki eylule kalir dedim. Sanmiyorum kesin konustular dedi. Kaymakamlik benim hazirlandigim bi sinav degil ama duydugum bunlar
-
Temmuz ayında kpss var. 21 -28 haftası dolu. Duyumlara göre ancak temmuzun ilk iki haftası olma ihtimali var ki umarım olmaz. Hem kpss hem kaymakamlık odaklanma açısından sıkıntı olur adaylara.
-
Temmuzun 8 inde dgs olacak 21 inde kpss gygk 28-29 temmuzda da kpss a grubu eğer temmuzda yapılacaksa kaymakamlık sınavı iki tarih var 7 temmuz veya 14 temmuz kaymakamlık sınavları hep cumartesi günü yapılmış son 3-4 yıldır
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Temmuzun 8 inde dgs olacak 21 inde kpss gygk 28-29 temmuzda da kpss a grubu eğer temmuzda yapılacaksa kaymakamlık sınavı iki tarih var 7 temmuz veya 14 temmuz kaymakamlık sınavları hep cumartesi günü yapılmış son 3-4 yıldır
7 Temmuz'da E-Yds var.
-
@rootofallevil 7 Temmuz tarihini duydum bende.
-
E-yds sınav merkezinde yapılan bir sınav kaymakamlığı bağlamaz
-
Temmuz için çalışma planları yapalım o zaman epey boşlamıştım
-
@can-mavi Peki duyumlariniza gore sizce temmuz da olur mu ? Ayrica surekli bilgilendirme yapiyorsunuz cok tesekkurler sagolun.
-
@emrah16 @pareto_wilfredo bu hafta bi arastrma yapacağını söylemişti insallah bi iki güne net birsey öğrenip yazar
-
@aday @paretowilffredo doğru etiket
-
@osenebusene @paretowilfredo doğrusu bu:)
-
@aday Biraz daha beklememiz gerek