2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar, AÖF'lilerle alakalı yazılanları okuduktan sonra bu konuda tereddüt yaşayan arkadaşlarımızın konuyu e-devlet'ten Cumhurbaşkanımıza yazarak bir çözüm elde edebilecekleri kanaatindeyim.
-
arkadaşlar aöf insan hakları kitabı bu mu? https://kitapsatis.anadolu.edu.tr/insan-haklari-ve-demokratiklesme-sureci-11471
-
@burcuburcu kaynakları yenilemeye karar verdim.Hangisini alacağım araştırması yapmaktan çalışmaya başlayamadım çok sinir bozucu..Tam üç saat forumları yorumları okuduktan sonra şu kaynkaları almaya karar verdim yeterli midir sizce arkadaşlar??
Anayasa- İdare-- themis
TR Ekonomisi-- Yasin Çoban
İnsan Hakları --Politicus ve kaymakamlık kampı içindeki Ahmet Nohutçunun konu anlatım kitabı
tarih --Data
İktisat-Zeynel Dinler -
@kendinehakime data ve yasin çoban güzel kitaplar ama diğerleri bende yok bilemiyorum
-
@kendinehakime ahmet nohutçu insan haklarıda iyi ama insan haklarından fullemek tek bir kaynakla olmaz
-
@hukuksever anayasa idare için ne öneriyorsunuz ?Siz hangi kaynaklardan çalısıyorsunuz?
-
@kendinehakime Türkiye Ekonomisinde Tufan Samet Hoca’nın kitabına da bir bakın derim. İktisatta eğer konu eksiğiniz varsa başta konu anlatımlı kitaptan çalışın sonra soru kitaplarına bakın. Tarih için Video izlemek baya yararlı oluyor özellikle boş vakitlerini video izleyerek değerlendirebilirsin. İnsan Haklarında Kutluay Kararlı’nın kitabı da güzel. Hukuk için ben Kemal Gözler Hoca’nın kitabından çalıştım. Akademik bir kitap ama gerçekten hukuk alanındaki en iyi eserlerden biri bence. Sınav için Themis yeterlidir lakin Eğer zorluk yaşarsanız Kemal Gözler Hoca’nın kitabından da çalışabilirsiniz.
-
@kendinehakime ben ahmet nohutçunun kanunname anayasa idare çalıştım bu kitaplar kaymakamlık kampı yla birebir aynı yanlış hatırlamıyorsam.
-
@hukuksever daha önce bunlarla çalışıp girdiniz mi sınava ?Ben themis ve kanunname tavsiye ettiklerini okudum ,aslında alacagım anayasa ıdare hem kaymakamlık ıcın hem idari hakımlık için kaynak olacagından ıkısınede faydalı olmalı..Kanunnamenin içinde idari yargıda mevcut .Siz kanunnameyi tavsıye edermısınız hem hakımlık hem kaymakamlık ıcın?
-
@kendinehakime İdari hakimlik için yeterli mi bilemiyorum kaymakamlık için yeterlidir.Themis nasıl bir kitap bilmiyorum
-
@hukuksever teşekkür ederim.
-
@kendinehakime Rica ederim Allah yardımcımız olsun
-
@kendinehakime Data tavsiye etmem hocam geirisi kesinlikle güzel
-
Arkadaşlar son sınav için tarih notlarımı paylaşmıştım birçok arkadaşımla maillerine atmıştım isteyen olursa bu sınav için de seve seve gönderirim mesaj atmanız yeterli
-
Ben alabilirim.hasretsizbilgili@hotmail.com. teşekkürler
-
@freeboy bende alabilirim teşekkür ederim ademcicek.110@gmail.com
-
Açıköğretimden kaymakam kesinlikle yapmıyorlar. oluyor var bılıyorum dıyenlere ıtıbar etmeyın
-
@freeboy, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar son sınav için tarih notlarımı paylaşmıştım birçok arkadaşımla maillerine atmıştım isteyen olursa bu sınav için de seve seve gönderirim mesaj atmanız yeterli
Merhaba, rica etsem bahsettiğiniz notu relax.mans@yandex.com.tr ' ye de gönderebilir misiniz? Teşekkürler.
-
@captainblack bunun için devletin zirvesini ayağa kaldırmaya hazırım yoksa bile ilk olmak için çıktık bu yola ...!
-
Notları isteyen arkadaşlara bu hafta yollicam maillerin hepsini not aldım dostlar