2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@emrah16 temmuzda veya Eylül'de olacaksa Nisan ayında bunun netlesmesi gerekir gibi yoksa 2018 i ben kendimce pas geçiyorum. @paretowilfredo dostum bir duyum varmı
-
Net bilgi yok henuz dostlar. Yaz donemine dair beklentim halen var soyledigim gibi daha once dostlar. Ama net tarih araligi almak istiyorum onceki donemlerde oldugu gibi. Bakalim..
-
@paretowilfredo bekliyoruz
-
GÜNLER GEÇER
Günler geçer ve çalışır şafağın değirmeni,
Kim bilebilir ki kimi, neyi eskittiğini?
Ben ne kadar önemserdim kendimi, hay Allah!
Sen ne kadar kumraldın aynalarda, hay Allah!
Temmuz tam bu işe göredir bana kalırsa,
Gel bağışlayalım birbirimizi...Turgut Uyar
(1927 - 1985) -
bir temmuz duyumuda benden arkadaşlar cok değerli bir abimden (kendisi kaymakam olur) daha önce mart ayında sınav yapılmayacagı konusunda haber vermişti keza öylede oldu en gec eylül de olacagını söledi ancak temmuzda da olma ihtimalini vurgulayarak sürekli güncel durmamı önerdi umarım bu ihtimaller en kısa zamanda netleşir
-
herkese merhaba, elimde mülkiamir ve kas soru bankaları var (yeni ve fazla çizilmemiş). elinde a kadro'nun konu ve deneme kitabı olup da değiş tokuş yapmak isteyen varsa mesaj atabilir.
not: sadece denemeyle kitaplardan birini de değişebiliriz. -
@freeboy merhaba, bende rica edebilir miyim bahsettiğiniz notu? teşekkür ederim gezgin9@outlook.com
-
@gezgin9 tabi.hafta sonuna kadar inşallah herkese yollamış olcam not aldım maili
-
@freeboy bana da atman mümkün mü? gurer.zfer@hotmail.com
-
@ceterisparibusss tamam
-
@gurkan nerede görevde şuan hocam?
-
@karax, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
herkese merhaba, elimde mülkiamir ve kas soru bankaları var (yeni ve fazla çizilmemiş). elinde a kadro'nun konu ve deneme kitabı olup da değiş tokuş yapmak isteyen varsa mesaj atabilir.
not: sadece denemeyle kitaplardan birini de değişebiliriz.Kardesim merhaba ben kaymakamlika hazirlanmak icin akadronun 2.baskisini ve mulki amir almistim.tertemiz duruyo karsi odemeli kargo ile ucretsiz gonderebilirim akadroyu
-
@karax. 2 soru bankasini mi yolluyorsun hocam yoksa sadece birinimi
-
@terkiphatasi hocam çok teşekkür ederim düşünceniz için. @ilerlemeyedevam hocamla hallettik biz, eğer başka ihtiyacı olan varsa umarım görür ona faydası olur, teşekkürler tekrar.
-
@terkiphatasi a kadro soru kitabini ben alabilir miyim
-
@hafi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@terkiphatasi a kadro soru kitabini ben alabilir miyim
A kadro soru ve konu birlikte ozelden adresini gonderirsen yollamaya calisirim
-
Temmuz ..
-
@mia105 hocam sınav temmuzda mı bir duyum mu aldınız ?
-
@kaymakammia öyle duyum aldık hocam inşaallah doğru çıkar
-
Arkadaşlar Dershanelerin kaymakamlik sınavı için oluşturduğu kaynaklar var mıdır? Su an kitap Satış mağazalarında bulamadığımiz kaynakları bulabilir miyiz yani ?