2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@mia105 eylül...
-
@amirim sende temmuz duyumu aldın anlaşılan amirim
-
@mia105 Hocam sizin temmuz duyumu sağlam mı ? Bende Temmuz duyumu aldım ama tam emin olamıyorum. Burada özellikle canmavi dostumuzda temmuz diyince iyice ümitlendik
-
@22121121 valla ne duyumlar gördük hep boş çıktı onun için adı duyum zaten hocam inşaallah sağlamdır diyeyim ben
-
Birçok duyum ile 107. Sayfaya kadar geldik. 107. Dönem için sınav tarihi 107. Sayfa da netlesir inşallah. @pareto_wilfredo @canmavi
-
@freeboy rmznemktr@gmail.com buraya da atar misiniz
-
Eylülün 2 . Yarısında büyük ihtimal 150 kişi. Ertelenme sebebini de biliyorum burdan yazamam.kolay gelsin
-
@amirim hocam erken seçim mi sebebi
-
-
@amirim 150 kişi olmayacağını biliyorum 200 kişi alınacak 100+100 şeklinde bu personelde söylenen bir şey yani sizin duyumunuz biraz yanlış ya da eski olabilir.
-
@firito tamam
-
bana mail adreslerini veren yaklaşık 20 kişi bir saate kadar notu mail olarak yolluyorum hepinize başarılar
-
@kaymakammia tarih icin ne deniyor hocam
-
@issiz temmuz, ağustos, eylül duyumları var normalde bende duyduğum sağlam yerler neticesinde eylül’e İnanıyordum lakin 10 gündür gelen duyum ve söylemler temmuz olabileceğini gösteriyor inşAllah temmuzda olur.
-
Umarım eylül'de olur temmuz ayında zaten kpss var , ikisinin çakışması iyi olmayabilir.
-
@monser KPSS ve eğer Sayıştay’ın eleme sınavı geçilirse Sayıştay’ın yazılı sınavı da var ama önceki sınavdan beri bu ilanı bekliyoruz. Artık gelse hayırlısıyla da bu hasret bitse...
-
Bende su güne kadar eylul ve hatta ekim diye duymustum ama gecenlerde 7 temmuz kontenjanında 130 olacagina dair duyum aldım artik hangisi olur bunu zaman gosterecek
-
Çok haklısınız dostlar ama malum biliyorsunuz 1 soru bile çok fark ettiriyor. Keşke mayıs ya da haziran ayında gelmiş olsa , o dahi güzel olurdu. Temmuz ayın gelmişken kpss ile aynı sınavların gitmesi zor olur.
-
@freeboy saol hocam
-
@freeboy kardeşim sağol