2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaimmakam1 malasef hocam bana gelen bu şimdilik bu haziran ihtimali gündeme geldi sonra ne olduysa eylül ekim dönemin e kaldı hatta tarih bile verildi ama paylaşmak için erken
-
@amirim Anladım hocam sağolasın
-
Arkadaşlar 106. Dönemin il stajı salı günü başlıyor işlemleri hızlandırmışlar bu 107 ‘nin sınavı için bir aciliyeti getirip sınavı Haziran’da yapılabilir. İhtiyaç çokmuş
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kaimmakam1 malasef hocam bana gelen bu şimdilik bu haziran ihtimali gündeme geldi sonra ne olduysa eylül ekim dönemin e kaldı hatta tarih bile verildi ama paylaşmak için erken
22 Eylül mü verilen tarih?
-
Yeterki tarih verilsin de ne zaman olacaksa olsun şu sınav şahsen başladım çalışmalara, mayıs söylentileri de boşa çıkınca kpss ye yöneldim
-
@kaymakammia nisan demişlerdi ama emin misiniz?
-
@kaymakammia Haziranda olma ihtimali nedir sizce
-
Bence Haziranda gelecek
-
Arkadaşlar @kaymakammia doğruymuş salı günü başlıyorlarmış. Nisanın sonu diyorlardı erkene aldılarsa inş. bizim sınav da erkene alınır
-
Geçtiğimiz eylül sınavında ilan kaymakam adaylarının kursu başlamadan geldi yani kurs la ilanın bi alakası yok gelse şimdi de gelir. Kpss ye boş vermeyin ona yönelin hayırlı akşamlar
-
@emrah16 benden sizin bildiğinizden fazla bir şey bilmiyorum ama haziranda olması için dua ediyorum. Mülakat sonuçlarından sonra bir daire başkanının haziran dediğini duydum ama Eylül’e kadar da yolu var demiş.
-
@amirim kursla ilanın bir alakası olmayabilir haklısınız ama geçen sene ilan 105 il stajındayken gelmişti buna Eminim. Kurs olayını söylememdeki kastım belki bakanlığın işleri hızlandırmak istemesidir.
-
@kaymakammia takdir sizin bekleyip görelim
-
@say-alija, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar @kaymakammia doğruymuş salı günü başlıyorlarmış. Nisanın sonu diyorlardı erkene aldılarsa inş. bizim sınav da erkene alınır
Ooo hadi hayırlısı.. Mayıs'ta olur gibi duruyor o zaman sınav
-
@vamos olacak olmayacak bilemem ben temennimi dile getirdim. Olmazsa da kına yakarsın artık.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Ayrıca 16 veya 17 mart tarihinde ilanı beklemek lazım , yüksek bir ihtimal değil ama yine de beklemek lazım ... ilan nisan da olabilir
13 gün önce paylaştığım bu paylaşım söyle kenarda bir yerde dursun , umut edilmesin , ilan büyük ihtimal nisanda filan gelir ama ilan için 16-17 mart gibi bir şey de söylenmemiş olmasın
-
Sınav eylül döneminde.
-
-
Arkadaşlar paylasimlarindan yanlış bir anlaşılma olmuş galiba ... evet bir şeyler duydum ancak daha önce de yazdığım gibi netlik yok .. benim duyduğum "bayramdan sonra olabilir ama sen kendini eylül e hazırla" duyum ısrarla bu şekilde ... eylül e kaldı diye dersi bırakmayın , bayram sonrası olacak diye de çok umutlanmayin...
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Duyduğum göre kesin bir şey yok bayram sonrası ile eylül için , ancak çok da belirsizlik yok gibiymış,ufak da olsa bayr sonrası için şans var ancak büyük ihtimal eylül
Yani böyle bir şey