2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Benim görüştüğüm yakınımda sizin söylediklerinize yakın şeyler söyledi. Mayıs haziran aylarında sınav planlarının olmadığından bahsetti. "ekim" ayında sınav düşünülüyor. 200 kişilik bir alım olması muhtemel.
-
@pareto_wilfredo @can-mavi hocalarım. Su an ortalıkta bir eylül ekim havası gezmeye başladı .Mayıs haziran aylarına odaklanmış iken bu haberler hiç iyi olmadı. Acaba sizlerin bu konuda bir duyumu varmıdır?
-
Nohutcunun söylediğine uymadığı için silmislerdir gönderiyi, fakat her grup böyle belli dershanelerin belli yayınların elinde gruplar kendi amaçlarına hizmet etmeyen işlerine gelmeyenleri silerler ve kendi reklamları dışında reklam yapılmasına izin vermezler. Keşke bu düzen böyle olmasa..
-
-
@mülki, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar merhaba, umarım iyisinizdir. Bundan yaklaşık 2 ay önce mayısta sınav olacağını söyleyenlerden biri de bendim. 4 gün önce bana bu haberi veren arkadaşla konuştuk, şu an için sınav çalışmasının rafa kalktığını,toplam iki ya da üç sınavın olacağını, toplam alımın 250 ya da 300 kişilik olacağını, ilk sınavın eylülde olacağını söyledi, makamdan talep gelmedikçe daha erken bir tarihte sınav olmayacağını söyledi. İçişlerinde çalışan tanıdığınız biri varsa benzer şeyleri söyleyecektir.
sağ ol bilgilendirme için hocam
-
@mülki hocam ilk sınav eylül de olacaksa 2 veya 3 sınav nasıl olacak ? Zaten bir sınavın neticelenmesi 6 ayı buluyor. 2019 seçimler yılı zaten malum
-
@bambamm aynen öyle ben de grupta göremedim
-
@kemoenes rica ederim dostum. @The-kaymakam aynı soruları ben de sordum ama sadece planlamanın bu şekilde olduğunu söyledi, eskiden mülakatların ne kadar kısa sürede açıklandığını düşünürsek çok da imkansız değil aslında. Eylüldeki sınav açıklandığından beri bu ilanı bekliyorum ve çalışıyorum, ama şu an için durum bu. Yine söylüyorum, makam alım yapmak isterse planlama vs. önemini yitirir, umarım öyle de olur ve 6 ay daha beklemek zorunda kalmayız.
-
@mülki inşallah ya, böyle işsiz bekleyip durmak çok yıpratıcı
-
Arkadaşlar paylaşım yapılan facebook grubunun adı ne ?
-
@the-kaymakam hocam 2-3 sınav derken muhtemen 2019 da dahil
-
@keremia khk kaymakamlık
-
@keremia 2019 da iki ayrı seçim var ve bunlar çok önemli seçimler. Sınav yapılması bu yüzden çok düşük ihtimal.
-
arkadaşlar khk kaymakamlık grubunun yöneticisiyim. grubun neyini eleştiriyorsunuz grup ahmet nohutcunun grubu tabıkı de nohutcunun reklamı yapılacak. ayrıca begenmıyorsanız uye olmazsınız cıkarsınız. sınava gırenlerın yuzde 75 i gruba üye. siz begenmıyorsanız hıc durmayın gruptan cıkın.
-
@KaymakamAdaylıgı @KaymakamAdaylığı kardeşim duyumda bir gelişme varmı ?
-
@captainblack dostum orda bir topluluğa hizmet ediyorsanız eleştireye razı olacaksınız gel gelelim senin mantıkla hareket edecek olursak beğenmiyorsan burayı da takipten çıkarırsın. Saygılarımla
-
Eleştiriye razı olmak zorunlulugumuz yok beğenmeyen gelmesin çıksın diyoruz paralı değil bu hizmet herhangi bir amacimZ yok müşteri kaçmasın diye. Senin için demiyorum sinsi sinsi grubu takip edecek sonra gelip başka yerlerde eleştirme hakkını kendinde bulacak. Kimse kabul etmez bunu.
-
Sınavın eylüle ekime kalması demek kesin olacak demek değil nesine seviniyor bazı arkadaşlar anlamıyorum kaldı ki eğer öyleyse zaten ben o tarihte olmayacağı görüşündeyim .yani bir erken seçim veya seçim hazırlıkları var bunun. maşallah 4 ay sonrasını keskin gören arkadaşlar var :)) hatta Eylül de olacak(!) Diye seviniyor bile:)
-
@osenebusene hocam siz ne zaman olur dıye dusunuyorsunuz?
-
@captainblack burada kastettiğiniz kişi ben isem şöyle bir açıklama yapiyim ben Ahmet Hoca'dan ders aldım dershanesine gidiyorum sevdiğim biri kendisi aynı zamanda fakat kendimce doğru gördüğüme doğru derim yanlış gördüğüme yanlış derim kaldı ki bunu sadece sizin grup çerçevesinde yapmadım bütün gruplar için söyledim. Biri bana savaşpark ı sorarsada beğendiğim yerlerini söylerken şu konularda eksiklikleri yanlışları var derim. Beğenmiyorsan çekip gidersin demek yerine gelen eleştirileri inceleyip hataları minimuma indirmeye çalışmanızı tavsiye ederim. Hem bu sizi diğerlerinden farklı yapar.