2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaimmakam1 Acikcasi martin sonu nisanin ilk haftasi bekliyorum ama ilan gelmeyince yuzde yuz derslere calisamiyor insan
-
@emrah16 aynen öyle hocam hakkımızda hayırlısı...
-
@can-mavi calismalara devam edip usulca beklememiz gerekiyor
-
Arkadaşların uyum kursu nisan da başlayacak büyük ihtimal bu ilan i etkiler mi bilmem nisan sonu olabilir bi ihtimal ilanın gelmesi
-
@hakan-yılmaz Pek sanmiyorum cunku cok gec olur haziranin ortasindan temmuz sonuna kadar ösym takvimi dolu
-
@hakan-yılmaz 17 Aralık sınavında Mülakatlar 27 Mayıs ta açıklanmişti. Uyum kursu ise 24 Temmuz da başladı. 9 Eylül de ki sınavın ilanı ise yanılmıyorsam 5 ile 9 temmuz tarihleri arasında geldi. O yüzden uyum kurşunun sınav ilanını etkileyeceğini sanmıyorum. İnşallah bir an evvel ilan gelir.
-
ilan gelse de hazırlıklara tam kapasite başlasak böyle ilansız çalışılmıyor
-
15 temmuzdan sonra sorulari calinan sinavlar arasinda kaymakam adayligi giris sinavi da var . Cnn deki haberde calinmanin ocak 2017ye kadar oldugu yaziyo . Gercekten yazik cok yazik emek veriyoruz cabaliyoruz su duruma bakin denecek bi sey kalmadi soz laf bitti bende
-
https:// www. google. com. tr/amp/s/www.cnnturk.com/amp/turkiye/feto-15-temmuzdan-sonra-da-soru-calmaya-devam-etmis
Burdan da okuyabilirsiniz haberi..
-
@ese03 hala mı yaa yuhh ee ozman sınav iptal olmaz mı kafam allak bullak oldu
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
https:// www. google. com. tr/amp/s/www.cnnturk.com/amp/turkiye/feto-15-temmuzdan-sonra-da-soru-calmaya-devam-etmis
Burdan da okuyabilirsiniz haberi..
@paretowilfredo düzenlemenizin sebebi?
-
Biz de gecemizi gündüzümüze katalım isten çıkıp kendimize ayrıcagimiz zamanı hedefler ugruna derslere ayıralım tüm mevzuatı tara ezberle !! Bunlara kim hizmet etmişse kim önayak olmussa kim görmezden gelmişse kim susmuşsa kim makam mevki koltuk uğruna sessiz kalmışsa Allah geleceklerinden buldursun gelecek günlerinde zelil etsin hakkımız haram olsun. Bunlar ve bunlar gibilerine de bu ülkeyi bırakmamak icin de çalısmaya yine devam !
-
En çok şüpelendiğim sınavda 20 eylül 2014 kaymakamlık sınavı test sınavıydı p 37 şartı vardı 80 soru soruldu bizlere 61 doğruyla kazanamamıştım 63 le kapatmıştı çok seçici sorular vardı özellikle türkçe tarih insan hakları hiç ihtimal vermemiştik kazanırız diye düşünürken birde baktık çok yüksek kapamış anlam veremedik şimdi her şey yeni netleşmeye başlıyor
-
En çok üzüldüğüm nokta biz yıllarımızı verdik bu mesleğe olamadık adamlara soruları veriyolar mülakattada kolluyorlar oluyor başımıza kaymakam ne bi emek var ne de halka hizmet olan benim ülkemin masum vatandaşına oluyor
-
Bazen boşa mı kürek sallıyoruz diye düşünmeden edemiyorum ya hala sorular başka usullerle birtakım kişilere el altından servis ediliyorsa...
Bir kişinin hırsızlık yapmasını -adi hırsızlıktan söz ediyorum- kabul etmesem de anlarım; ekmeğe muhtaçtır ekmek çalar, paraya muhtaçtır para çalar. Bir şekilde çalınanlar yerine konulur, cezalar çekilir, bedeller ödenir. ANCAK soru, sınav, cevap anahtarı vb çalınması asla affedilemez ve cezası ağırlaştırılmış müebbet olması gerekir. Milyonlarca insanın emeklerini çalmanın bedeli çok ağır olmalıdır çünkü harcanan emek, yitip giden yıllar tekrar yerine konulamıyor
Sınavları çalanların da buna göz yumanların da açık veya örtülü destek verenin de hem bu dünyası hem ahireti cehennem olsun!! -
boşa kürek sallama olayı degilde, sen çabala, gayret et olmazsada, gayret ettim çabaladım olmadı de, pişman olmazsın ve keşke demezsin sonun da
-
Şimdi bu 17 aralık sınavının akıbeti ne olur arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
-
@politics06 geçerli olur kardeşim bir şey değişmez
-
Sınav güvenliği ile ilgili tereddüt oluşması kötü oldu. Muhtemel yeni sınav tarihini olumsuz etkiler mi bu durum? Şaibe ortadan kalkıncaya kadar tehir edilir mi sınav tarihi
-
@say-alija Bu durumun etkileyeceğini pek sanmam zaten o tereddüt her zaman vardı sadece bu sınava özgü değil öyle olsa ösym nin tüm takvimi değiştirmesi gerekir.