2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@vamos dostum e-sınavlar ÖSYM’nin online sınav merkezinde yapılan küçük kapsamlı sınavlar. ÖSYM için bir sınav yoğunluğu oluşturmayacak kadar küçük ayrıca sırf sen istemiyorsun diye daha fazla Haziran’da olsun istiyorum artık.
-
@say-alija Sizi anlamıyorum, yanlış kişiye cevap verdiniz sanırım. Ben e-sınavların içeriği ya da yoğunluğundan bahsetmedim ki. Kuzeyinkızı hanımefendi E-Ales'lerin Haziran'da olacağını söyledi, ben ise sınavların 1 Temmuz'da ve 30 Eylül'de olduğunu belirttim.
Olası Haziran sınavında başarılı olamamanızı ve bir sonraki sınava birlikte girmeyi ümit ediyorum, saygılar -
%100 duyum: 2018'de kesin sinav olacak:)
baslik altinda yazan arkadaslardan bazilari biraz temel dilbilgisi calissin. hem yazilanlari okurken gozlerimiz kanamaz hem de sinavda isinize yarar.
-
@vamos kaymakam olmadan önce adam ol.
-
Aylarca çalışmış ve 2 puanla mülakata girememişsin. İşin gücünü rölantiye almış sınava fokuslanmışsın. Sonra üniversite öğrencisi “kurumsal olmayan sivil nüfus” kendi mezuniyet tarihine uygun tarih arayıp uymayınca beddua temennisinde bulunuyor.
-
@say-alija Mezuniyet tarihime uygun bir tarih aramıyorum ki.Sen sınavın bir an önce yapılmasını nasıl istiyorsan ben de Eylül'de yapılmasını istiyorum Hem üzülme, beni dinleyeceklerini sanmıyorum. Sınavı Mayıs'ta-Haziran'da yaparlar, gider paşa paşa girersin sınavına ve fakat başarısız olursun yine. Sonra bir sonraki sınava birlikte gireriz, üzülme. Bol şanslar diliyorumm
-
@vamos :)) kurumsal olmayan sivil nüfus
-
@say-alija ehiehi :)) bu sefer 74'ü geçebilecek misin fokuscan :))
-
@vamos sen boşver kaymakam olmayı bak falcılıktan da iyi para kazanırsın. Diğer arkadaşları rahatsız etmemek için burada bırakıyorum.
. -
@vamos Biz birisi icin nasil bir dua ediyorsak meleklerde ayni duanin bin katini bizim icin eder derler. O yuzden bence daha dikkatli olmalisin. Belki seni uyarmak bana dusmezdi ama birgün bir baskasi icin ettigin temenniyi yasarken bulabilirsin kendini. O yuzden biraz daha dikkat:(
-
@1umut Haklısınız Umut Bey, ben melekleri düşünmemiştim.
Başta Sn. Say-alija arkadaşımız olmak üzere tüm forum ahalisine başarılar diliyorum. -
Arkadaşlar aşık atışmanızı başka bir başlık açıp yapabilirsiniz gereksiz polemiklere doldurmazsaniz konu başlığıni çok sevinecegim..
-
@vamos, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@say-alija Sizi anlamıyorum, yanlış kişiye cevap verdiniz sanırım. Ben e-sınavların içeriği ya da yoğunluğundan bahsetmedim ki. Kuzeyinkızı hanımefendi E-Ales'lerin Haziran'da olacağını söyledi, ben ise sınavların 1 Temmuz'da ve 30 Eylül'de olduğunu belirttim.
Olası Haziran sınavında başarılı olamamanızı ve bir sonraki sınava birlikte girmeyi ümit ediyorum, saygılarHer ne olursa olsun emek veren bır arkadaşa bu şekilde beddua etmenizi hiç etik bulmuyorum. Kaldı kı yanlış bir anlaşılma olduğunu belirtip beddua etmenız daha da anormal.
-
Tanımadığım kimseye böyle bir mecradan husumet besleyecek değilim. Grupta daha önceki sınavı kazanıp mülakattan elenen arkadaşlar var. Uzunca bir süredir bu sınava hazırlanan arkadaşlar var. Herkesin ortak bir şekilde yapılması muhtemel en yakın sınavın tarihi husunda duyumları öğrenmeye çalıştığı forumda "arkadaşın" hususen ve sınavın geç yapılmasına yönelik ISRARLI paylaşımlarından rahatsız olup uygun şekilde tepkimi dile getirdim. Ben kendisine aynı dileklerle temenni etmeyeceğim. Allah hiçbir arkadaşın emeğini zayi etmesin. Amin..
-
Beddua değil ki Sn. Gizem Hanım. ''İnşallah şöyle olur möyle olur'' demedim. Umarım sınava giren 12 bin kişi de mülakat listesinde olur ve 12 bin kişiyi de mesleğe kabul ederler.
İyi çalışmalar. -
@can-mavi Bu hafta ilan gelir mi ne dersiniz
-
@emrah16 bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum.
-
Hayırlısı ile bu sınava bir çok kişi eli sonunda girecek, ya mayısta, ya haziran da ya eylül de. Bunun üzerinde bu kadar çok kafa yorup şu gün olacakmış, şuradan şöyle duyumlar geldi, bu tarihleri bekliyorum demeyi bırakıp, Allah'a dua edip hayırlısı ise sınavı kazanmayı dileyin. Eli sonunda bu sınav olacak ark. İnş. Allah "hakkımızda hayırlısı ise" kazanmayı nasip eder.
-
@emrah16, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi Bu hafta ilan gelir mi ne dersiniz
Sanmam kardeşim sinav mayis sonu da olsa haziranda da olsa ilan için daha erken
-
@emrah16 Hocam mart ayı içinde ilan geleceğini sanmıyorum