2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaimmakam1 kardesim onlarin duyumlari cok yersiz ben dershanelerine gittim 9eylul sinavi icin mart dediler tutmadi haziran dediler tutmadi temmuz dediler tutmadi bi eylul diyemediler sen takilma onlarin soylemlerine
-
@cengizkan2 İnşallah dediğin gibidir kardeşim.
-
@kaimmakam1 bu artıvizyon ve yakın eğitim (online) aynı değil mi?
-
@say-alija aynı
-
@kaimmakam1 Umarım haklı çıkarlar. Çok güzel bir tarih 22 Eylül
-
Bu gelen güzel duyumlar in sonucunda çok büyük bir aksilikte olmazsa nisanin ilk haftasına kadar ilan gelecektir. Çalışmalari ona göre ayarlamakta fayda var. Eylül duyumları şu an çalışan kardeşlerin gardini düşürmek için ortaya atılan duyumlar olduğunu düşünüyorum. Her an hazır olmak gerekir.
-
Mayıs duyumları için martın ortasına, haziran duyumları için nisanın ortasına kadar bekleyelim 15-20 nisan arasına kadar da ilan gelmezse sınav eylüle kaldı demektir
-
@kaimmakam1 dostum o kurumun kendinden haberi yok Levent Ersin mayıs diyor dün yeni grup tanıtımında diğer biri bayram sonrası dedi sana da eylül demişler. Kulak asma bence
Dün facedeki can adlı arkadaşla özelden konuştum. Benim de inancım sınavın 2-9 Haziranda yapılacağı yönünde inş
-
Bence de haziran başı gayet güzel bir tarih bir çok duyum da o yönde geldiğine göre çalışmaları arttırmakta fayda var.
-
@say-alija Benim de tahminim o yönde hocam. İnşallah 2-9 haziran tarihlerinde olur
-
@say-alija hocam bu facedeki can kimmiş neciymiş herkes onu konuşuyor
-
@cengizkan2 Hocam bayagı tevatürler dönüyor ben de geçen sınav öncesi hatırlıyor gibiyim arkadaşı. Son üç sınav tarihini birilerinden duymuş doğru çıkmış bu bilgi de aynı kaynaktan gelince güvenerek paylaşmış. Bundan sonrası ya nasib
-
Sınav 9 haziranda olursa çok işime gelir ramazan ayının son haftasına girerken yıllık izin alırım bir haftalığına, sınavdan sonra iznimi ailemle geçiririm
-
@cengizkan2 bakanlıkta tanıdığı olan biri en son sınav içinde erkenden söylemişti ben başlamıştım çalısmaya yine ayni arkadaş Erkenden söyledi he burası Türkiye 24 saat bile uzun suredir ama benimde edindiğim bilgi sınav yakın tarihte gelecek gibi
-
Arkadaşlar elinde sınavla alakalı pdf not bulunan varsa paylaşması mümkün müdür?
-
@tyr61 aynı kişi size ne zamanı işaret etti acaba paylaşabilir misiniz bizimle
-
@paretowilffredo hocam bu hafta güzel haberler bekliyoruz senden bizi unutma
-
bunca zamandır yapılan yorumları okuyunca sınav için iki ihtimal var ya mayıs ya eylül bencede iki tarihte çok mantıklı iki tarih dışında olcağını inanmıyorum.Bu sene aralıktata adli yargı hakimlik kesin olur gibi erkende olabilir
-
@emindeğilim olsa bile adli hakimlik haziranda olacak ikincisi 2 tane ales sınavı açıldı haziranda eales diye haziranda bekleyenler daha çok beklicek haziran kapasitesi bence doldu
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@emindeğilim olsa bile adli hakimlik haziranda olacak ikincisi 2 tane ales sınavı açıldı haziranda eales diye haziranda bekleyenler daha çok beklicek haziran kapasitesi bence doldu
Sayın kuzeyin kızı hanımefendi, E-Ales'lerin tarihleri 1 Temmuz ve 30 Eylül'dür.
Haziran'da adli hakimlik sınavı olacağına ilişkin kaynağınız kimdir?