2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@fenerbahceli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Facebook’ta bir arkadaş çok net bir şekilde 2 ya da 9 haziran 100+ kişi yazmış arkadaşlar gören görmüştür. Belki kendisi de bu forumdadır.
Ben daha önce hiç bir gönderisini denk gelmemiştim ama şimdi bunu görünce daha öncekilere baktım baya duyum alıp yazmış önceden..Can o bayadır bu iş için uğraşıyor duymuştur bir yerlerden
-
o kişiyi bende tanırım dostlar .
Oturup forumlara üye olup troll yapacak adam kesinlikle değildir .
Can mavi arkadaşımız gibi mutlaka güvendiği bir kaynaktan almıştır haberi .
Tutar tutmaz o ayrı mesele ama milletin duygularını sömürecek birisi değildir kesinlikle . -
100+ demişler. 150 olursa güzel olacak inşallah
-
@can.mavi hocamızın son ulaştırdığı duyumla ve nohutçunun da verdiği son bilgiyle uyuşuyor verdiği tarih.Hadi hayırlısı arkadaşlar
-
@oflu61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Tutar tutmaz o ayrı mesele ama milletin duygularını sömürecek birisi değildir kesinlikle .arkadaşlar şimdi farkettimde o arkadasın adıda can
Aynı kişi olamilirmiler acaba -
Tutar tutmaz o ayrı mesele ama milletin duygularını sömürecek birisi değildir kesinlikle .arkadaşlar şimdi farkettimde o arkadasın adıda can
Aynı kişi olamilirmiler acabaYok değiller
-
Facedeki can arkadaş daha önceki sınav tarihlerine kadar tahmin etmişti.Kaynakları sağlam olsa gerek.
-
Aynı kişi olamilirmiler acabaDeğil kardeşim , benim face nickim de can mavi :)) arkadaşı tanımıyorum
-
Mayıs veya haziran dememim nedeni buydu işte , ya Mayıs in çok sonu ya da haziran in çok başı diye :))
-
Ayrıca 16 veya 17 mart tarihinde ilanı beklemek lazım , yüksek bir ihtimal değil ama yine de beklemek lazım ... ilan nisan da olabilir
-
@can-mavi sayı nasıl olacak gibi hocam bilginiz var mı?
-
@larendeli 150 ihtimali var , ama büyük ihtimal 100
-
@can-mavi hocam askerde iken sınava girme ve sonrası hakkında durum nasıl olur bilgilendirirseniz sevinirim
-
Gençler velev ki kazandık.Yurtdisi eğitiminde aileyi götürebilir miyiz.yonetmelikte yok yanlız.bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa aydinlatabilir misiniz.
-
@ihtiyar, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Gençler velev ki kazandık.Yurtdisi eğitiminde aileyi götürebilir miyiz.yonetmelikte yok yanlız.bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa aydinlatabilir misiniz.
götürebilirsin arkadaşım her ne kadar kaymakamlık el kitabında ailenin götürülmesi tavsiye edilmesede götürebilirsin.
-
Eyv.Nasipten öteye köy yok.Rabbim nasip ederse ki kazanmayı aklıma 2 tane bırakacağım çocuklarım geldi kaymakam el kitabını bende araştırayim bakalım.Tesekkur ederim.Rabbim hak ve hukukumuzun hayirlisini nasip etsin.
-
Evet 2-9 haziran arasi olabilecegini mantıklı bir.var sayimla yazmıştık @can-mavi değil mi:)
Şimdi @paretowilfredo bekliyoruz:)
-
@paretowilffredo hocam kulağımız senden gelecek haberde umutla bekliyoruz
-
İnşallah alım 150 kişi olur da bu durum lehimize
-
Eger haziran gibi bir sinav olursa ve ayni döneme beklenen dguy ve vergi muf sinavlari gelirse cogu kisinin motivasyonu oraya kayacaktir.
Bir de onceligi kpss olanlar var, onlar kpssye cok kisa bir sure varken bu sinava ciddi bi motivasyon saglayamaz diye dusunuyorum. Bunlari topladigimizda da, bu durumun tum motivesi sadece kaymakamlik sinavi olanlarin cok hayrina olabilecegini dusunuyorum. Sinavin haziranda olmasi ve bircok sinavla cakisabilecek olmasi, bastan baya bir kisiyi saf disi birakir bence
Bu da böyle bir tespit:)