2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@osenebusene Kulağımız orada dostum. Netleştiği takdirde paylaşacağım. Açıkçası 5 Mayıs tarihinden sapıldığı kanaatindeyim. Bunu duyurmuştuk zaten ancak sürecin uzaması bu tarihi egale etti bence de. Bakalım beklemedeyiz.
-
Son iki sınav ilanı 57 gün önce geldi eğer 5 Mayıs ta olacaksa ki benim tahminim de o yönde 9 Martta ilan gelecektir aksi takdirde yaza kalıyor.
-
@safitürk69 önemli bir ayrıntıyı hatırlattındostum haklısın.bence 5 Mayıs imkansız.
-
Şimdi size birbirinden farklı 2 haber söyleyeceğim , bunlarI teyit ettirmeye çalışıyorum
1- sınav haziran veya temmuzda 100 veya 150 kişi
2- Mart in ortasında 16 sı 17 si gibi ilan gelecek 100 kişiİkisini söyleyen kişi de kendisinden emin , teyit ettirmeye çalışacağım hangisi daha ağır basıyor diye , bence şimdilik ne umutlanın ne de umutsuzluğa kapılın, sadece çalışın
-
@can-mavi hocam martın ortasında ilan gelecek bilgisi sonucunda sınav tarihi ne olur peki? Mayıs falan mı ?
-
@fenerbahceli Mayıs da olabilir haziran da
-
@can-mavi o zaman en geç temmuz başında sınav olacak, dolayısıyla eylüle kalmadan sınav gelmiş olacak diyebilir miyiz
-
Sınav yaklaşıyor gençler
-
@can-mavi şu an kesin olan tek şey
-
@can-mavi çok basit mantık kuralım dostum
İlk duyumumuz 28 Nisan veya 5 Mayısdi
1 ay ertelendi en az varsayalım ki yüksek bir varsayım:)))
26 mayıs 2-9 haziran oldu diyelim
Sıra sende dostum:)
Bir tahmin alalım.
Bence haziran çok kuvvetli olmakla beraber temmuz başı en geç.
-
@osenebusene katılıyorum dostum , en geç temmuz başı , hatta temmuz zor gibi geliyor
-
@can-mavi @paretowilfredo son noktayı koyacak inşallah:)
-
@osenebusene, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi @paretowilfredo son noktayı koyacak inşallah:)
İnşallah
-
Temmuza kalmaz inşallah sınav tarihi valla ben 10 marta kadar bekleyeceğim 5 mayıs tarihi için
-
Daha önce sınava giren tecrübeli arkadaşlar insan hakları dersi için hangi kitabı önerirsiniz ya da bu ders için hangi kanunlar çalışılmalı?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Şimdi size birbirinden farklı 2 haber söyleyeceğim , bunlarI teyit ettirmeye çalışıyorum
1- sınav haziran veya temmuzda 100 veya 150 kişi
2- Mart in ortasında 16 sı 17 si gibi ilan gelecek 100 kişiİkisini söyleyen kişi de kendisinden emin , teyit ettirmeye çalışacağım hangisi daha ağır basıyor diye , bence şimdilik ne umutlanın ne de umutsuzluğa kapılın, sadece çalışın
Mart kapıdan baktırır, kitap defter yaktırır ilan ayı olur inşallah
-
@osaduman duyumlarin ortalamasini alinca Mart - nisan ilan , haziran sınav olacak gibi , inşallah
-
@kd6 son sınavda 5 temmuzda ilan gelmişti sanırım. 65 gün falan önce
-
Facebook’ta bir arkadaş çok net bir şekilde 2 ya da 9 haziran 100+ kişi yazmış arkadaşlar gören görmüştür. Belki kendisi de bu forumdadır.
Ben daha önce hiç bir gönderisini denk gelmemiştim ama şimdi bunu görünce daha öncekilere baktım baya duyum alıp yazmış önceden.. -
@fenerbahceli ben de daha önceki paylaşımlarını hatırlıyor gibiyim. İnşallah doğrudur