2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Ben ilanı verecek olan kişilerin yeni mezun kaygısı olduğunu düşünmüyorum. Mezuniyet işlemleri bir öğrenci için temmuzun ortasını buluyor bu durumda sınav sırf bu sebeple eylül ekime mi kalacak. Zannetmiyorum..
-
Ben 2017 şubat mezunuyum aralık 2016 sınavına giremediğim için çok üzülmüştüm hoş sınava girsemde sonuçta nasip değişmiyormuş halen atanmış değilim
-
@say-alija katılıyorum.bakanlık aman sınavı bir iki ay erteleyim de şu yeni mezun olacaklar da girsinler,üzülmesinler diye düşünmeyecektir.
-
Sınavın EYLÜL'de olmasını ümit ediyorum. Umarım yazın sınav yapmazlar.
-
Vay be arkadaş adamı arıyorum bulamıyorum mülakat sürerken haziran en geç temmuzda sınav olacak dedi bizde linç ettik 17 martcilar olarak. adamda gayet kibar bir şekilde zaman kimi haklı gösterecek göreceğiz demişti :))) sanırım adam haklı çıkacak
-
@paretowilfredo dostum bu tür haberlerde ve duyumlarda bizim için nokta kısmı sensin:)
-
@osenebusene hocam onu söyliyen kimdi? Ayrıca KaymakamAdaylıgı da mülakatlar açıklanmadan önce Nisan sonu Mayıs başını işaret etmiş ama şimdi bir haber yok maalesef
-
Baskent kariyer 28 nisan ya da 5 mayis diyo
-
Arkadaşlar sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
@ese03 o tarihler de olması için 1-2 gün içerisinde ilan gelmesi lazım
-
@the-kaymakam sordum oyle dediler hesaplama yapmadm dostm
-
@the-kaymakam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@ese03 o tarihler de olması için 1-2 gün içerisinde ilan gelmesi lazım
Yok dostum kanunen ilan ile sınav arasında 45 gun olmasi gerekli yanilmiyorsam, ve 10 Mart 15 Mart a kadar ilan gelebilir , tabi sınav 5 mayısta olacaksa ... daha öncede paylaştım Mayıs 5 te sınav olmasi düşünülüyor ama en son mülakat lardan sonra ertelendi diye duymus ve paylaşmıştım ... inşallah benim duyumum yanlış çıkar
-
@can-mavi 9 Eylül'deki sınav için 4 temmuzda ilan gelmişti ondan dolayı dedim ama bir önceki sınava baktım 17 Aralık sınavı için ilan 2 Kasım'da gelmiş, yani dediğin gibi yasal süre 45 gün demekki abi, fakat 17 Aralık sınavını birçok kişi önceden duyurmuş mesela @pareto_wilfredo aylar öncesinden söylemiş
-
Abiler şimdi ben iktisatı hiç bilmiyorum. Kamu yönetimi okuduğum için temelim de yok. Bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Hangisi benim için daha iyi olur diye size sormak istiyorum. Youtube benim hocam videoları mı, Zeynel Dinler mi, yoksa Yüksel Bilgili mi?
-
@siyaset-bilimci zeynel hocadır yüksel dersane tüccarı ama ne yazık ki yükselin kitabi yeni başlayanlar için daha iyi
-
@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Abiler şimdi ben iktisatı hiç bilmiyorum. Kamu yönetimi okuduğum için temelim de yok. Bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Hangisi benim için daha iyi olur diye size sormak istiyorum. Youtube benim hocam videoları mı, Zeynel Dinler mi, yoksa Yüksel Bilgili mi?
zamanın varsa youtube - musa çiçek videoları tavsiye ederim.
-
@can-mavi dostum bu duyumlar nedense ilk burada söyleniyor, sonra herkes dillendirmeye başlıyor bunu fark ettin mi?
-
Bu arada benim duyumlardan topladigim ve kendi kişisel gorusumle birlestirdigim bir tarih var elbet ama bunun için son kez @paretowilfredo bekliyorum noktayı o koyacak:)
-
@can-mavi hocam ilan 45 önce ancak ösym takvimine bu ara girmesi gerekiyor. Geçen sınav bu şekilde olmuştu.