2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar ankarada kök çarşısından kaynak alıcam sınava yönelik sizce güvenilebilir midir güncel midir
-
@johnnash güncel oluyor hocam. Adamlar daha kitaplar kitapçıya ulaşmadan fotokopisini satıyor ilginç bir yer.
-
@gizemce bu hafta veya önümüzdeki hafta güzel haberler alabiliriz
-
@johnnash Ben de kaymakamlık kampı 2018 aldım geçen gün. Kas 2018 sordum henüz gelmemişti. Ama genelde güncel oluyor orası.
-
@can-mavi @pareto_wilfredo @selmanersoy ve yazmaz ama @KaymakamAdaylıgı sınav tarihiyle ilgili bir gelişme yokmu bu ilanin calisma ne zaman başlar eylülumu bekliyelim
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Geçtiğimiz hafta soruşturduğumda bir gelişme işitmemiştim. Ancak bu haftaki soruşturmalarımda bir hareket gördüm. Yakın zamana netleşecek gibi görünüyor. Net bir tarih edinemedim ancak alıma dair kısa vadeye bir plan yapılıyor anladığım kadarıyla. Netleştirir isem eğer paylaşacağım. Siz çalışmalarınızı sekteye uğratmayın. Bakalım yakında güzel haberlerle geliriz inşallah.
-
@paretowilfredo çok umutsuz yazmıştım böyle güzel bir haber beklemiyodum
-
Sayın cumhurbaşkanının açıklamasından sonra sayın bakanın istifa etmeyeceği anlaşıldı. Fikrimce planlamalarda aksilik yaşanmazsa önümüzdeki 1-2 hafta içinde yeni bir ilan duyurulur
-
@aday Ben de umutsuzlanmıştım dostum geçen hafta açıkçası. Hatta özelden de soran herkese hareket yok sonbahara bakalım demiştim ancak bu hafta bir hazırlık kıpırtısı belirdi. Belirsizliğin temel sebebi 106. dönemin planlanandan uzun sürmesi oldu. Yoksa zaten şu süreçte sınav planlanmıştı bizler de söylemiştik vaktinde ancak soruşturmalar her kurumun planlarını alt üst etti bu yıl. Bakalım kulağımız oralarda duyarsak bir şey paylaşırız inşallah.
-
Yukarıdaki yazım tahminden ibaret sadece, belirtmek isterim.
-
@aday, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi @pareto_wilfredo @selmanersoy ve yazmaz ama @KaymakamAdaylıgı sınav tarihiyle ilgili bir gelişme yokmu bu ilanin calisma ne zaman başlar eylülumu bekliyelim
Haziran sonu temmuz başı gibi sınav olacakmış gibi duruyor
-
@can-mavi Yani bu sene mezun olacaklar 1-2 haftayla sınavı kaçıracak öyle mi?
-
@vamos ne zaman mezun oluyorlar ki , haziran değil mi
-
@can-mavi kardeşim biz mezun olalı çok oldu unutuyoruz yavaş yavaş dönemleri yaşlanıyoruz haberin ola
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi kardeşim biz mezun olalı çok oldu unutuyoruz yavaş yavaş dönemleri yaşlanıyoruz haberin ola
Şimdi onu farkettim kardeşim :)))
-
@can-mavi Evet haziranda mezun olunuyor. Sınav başvuruları da sınavdan 2 ay önce oluyor. Yani olası Temmuz sınavı için Mayıs ayında başvurular bitmiş olacak. Birkaç haftayla yeni mezunlar sınavı kaçırıyor.
-
@vamos öyle olmasi büyük ihtimal kardeşim maalesef , yeni mezun olacaklar da Kasım sınavına artık ...
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@vamos öyle olmasi büyük ihtimal kardeşim maalesef , yeni mezun olacaklar da Kasım sınavına artık ...
Kasım mı dedim ben
-
@can-mavi kardeşim @paretowilfredo kardeşimin mesajıyla bi umutlandım senin mesajınla bi umutsuzluğa kapıldım elenmenin bizde yarattığı çöküntüyü ancak yeni bir sınav ilanı atacak gibi duruyor "yara sıcakken sarılır" malum
-
Ne yapalım arkadaşlar mezun olacaklarsa biz de zamanında o güzelim sınavlara mezun değiliz diye giremiyorduk. Hem yeni mezun arkadaşların yaşı henüz genç daha, üniversitede çok haytalık peşinde koşmadıysa bir insan hazırlık dahil 23 yaşında mezun oluyor