TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    422
    4055
    1156633
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      say-alija Son düzenleyen:

Ben ilanı verecek olan kişilerin yeni mezun kaygısı olduğunu düşünmüyorum. Mezuniyet işlemleri bir öğrenci için temmuzun ortasını buluyor bu durumda sınav sırf bu sebeple eylül ekime mi kalacak. Zannetmiyorum..

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • H
        Hukuksever Son düzenleyen:

Ben 2017 şubat mezunuyum aralık 2016 sınavına giremediğim için çok üzülmüştüm hoş sınava girsemde sonuçta nasip değişmiyormuş halen atanmış değilim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • F
          fenerbahceli @say-alija Son düzenleyen:

@say-alija katılıyorum.bakanlık aman sınavı bir iki ay erteleyim de şu yeni mezun olacaklar da girsinler,üzülmesinler diye düşünmeyecektir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • vamos
            vamos Son düzenleyen:

Sınavın EYLÜL'de olmasını ümit ediyorum. Umarım yazın sınav yapmazlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • O
              OseneBuSene Son düzenleyen:

Vay be arkadaş adamı arıyorum bulamıyorum mülakat sürerken haziran en geç temmuzda sınav olacak dedi bizde linç ettik 17 martcilar olarak. adamda gayet kibar bir şekilde zaman kimi haklı gösterecek göreceğiz demişti :))) sanırım adam haklı çıkacak

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • O
                OseneBuSene @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo dostum bu tür haberlerde ve duyumlarda bizim için nokta kısmı sensin:)

• T
                  The kaymakam @OseneBuSene Son düzenleyen:

@osenebusene hocam onu söyliyen kimdi? Ayrıca KaymakamAdaylıgı da mülakatlar açıklanmadan önce Nisan sonu Mayıs başını işaret etmiş ama şimdi bir haber yok maalesef

• E
                    ese03 Son düzenleyen:

Baskent kariyer 28 nisan ya da 5 mayis diyo

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • A
                      aday memur Son düzenleyen:

Arkadaşlar sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler✋️

Yanlışı gören yalnız kalır!!!

• A
                        aday memur Son düzenleyen:

Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler✋️

Yanlışı gören yalnız kalır!!!

• T
                          The kaymakam @ese03 Son düzenleyen:

@ese03 o tarihler de olması için 1-2 gün içerisinde ilan gelmesi lazım

E ? 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • E
                            ese03 @The kaymakam Son düzenleyen:

@the-kaymakam sordum oyle dediler hesaplama yapmadm dostm

• ?
                              Eski Kullanıcı @The kaymakam Son düzenleyen:

@the-kaymakam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

@ese03 o tarihler de olması için 1-2 gün içerisinde ilan gelmesi lazım

Yok dostum kanunen ilan ile sınav arasında 45 gun olmasi gerekli yanilmiyorsam, ve 10 Mart 15 Mart a kadar ilan gelebilir , tabi sınav 5 mayısta olacaksa ... daha öncede paylaştım Mayıs 5 te sınav olmasi düşünülüyor ama en son mülakat lardan sonra ertelendi diye duymus ve paylaşmıştım ... inşallah benim duyumum yanlış çıkar

T O safiTÜRK69 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • T
                                The kaymakam @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi 9 Eylül'deki sınav için 4 temmuzda ilan gelmişti ondan dolayı dedim ama bir önceki sınava baktım 17 Aralık sınavı için ilan 2 Kasım'da gelmiş, yani dediğin gibi yasal süre 45 gün demekki abi, fakat 17 Aralık sınavını birçok kişi önceden duyurmuş mesela @pareto_wilfredo aylar öncesinden söylemiş 🙂

• S
                                  siyaset bilimci Yasaklı Son düzenleyen:

Abiler şimdi ben iktisatı hiç bilmiyorum. Kamu yönetimi okuduğum için temelim de yok. Bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Hangisi benim için daha iyi olur diye size sormak istiyorum. Youtube benim hocam videoları mı, Zeynel Dinler mi, yoksa Yüksel Bilgili mi?

S kemoenes 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • S
                                    say-alija @siyaset bilimci Son düzenleyen:

@siyaset-bilimci zeynel hocadır yüksel dersane tüccarı ama ne yazık ki yükselin kitabi yeni başlayanlar için daha iyi

• kemoenes
                                      kemoenes @siyaset bilimci Son düzenleyen:

@siyaset-bilimci, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

Abiler şimdi ben iktisatı hiç bilmiyorum. Kamu yönetimi okuduğum için temelim de yok. Bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var. Hangisi benim için daha iyi olur diye size sormak istiyorum. Youtube benim hocam videoları mı, Zeynel Dinler mi, yoksa Yüksel Bilgili mi?

zamanın varsa youtube - musa çiçek videoları tavsiye ederim.

• O
                                        OseneBuSene @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi dostum bu duyumlar nedense ilk burada söyleniyor, sonra herkes dillendirmeye başlıyor bunu fark ettin mi?

• O
                                          OseneBuSene Son düzenleyen:

Bu arada benim duyumlardan topladigim ve kendi kişisel gorusumle birlestirdigim bir tarih var elbet ama bunun için son kez @paretowilfredo bekliyorum noktayı o koyacak:)

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • safiTÜRK69
                                            safiTÜRK69 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi hocam ilan 45 önce ancak ösym takvimine bu ara girmesi gerekiyor. Geçen sınav bu şekilde olmuştu.

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 84
                                            • 85
                                            • 86
                                            • 87
                                            • 88
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 86 / 203
                                            • İlk ileti