2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@1umut kardeşim elenen 300 kişi hazır kıta bekliyor sınavı zaten elenmenin vermiş olduğu üzüntüyü gidermenin başka bi yolu da yok gönül kpss falan dinlemiyo
-
@kafdağınınarkası kesinlikle doğru
-
45 günlük yasal mevzuat varsa ve eğer erteleme yoksa 5 mayıs tarihi için (kaymakamadaylığı arkadaşımız nisan sonu mayıs başı demişti) en geç 22 martta ilan gelmesi gerekmez mi? 22 marta kadar gelmezse haziran söylentileri doğru olabilir.
-
@1umut biri Zihnimi okumuş
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@bolulu teşekkür ederim kardeşim. Geçtiğimiz sınav nohutçunun kitabından çalıştım ancak verim alamadım. Başka bir kaynak eklemem gerekiyor sanırım o yüzden sordum
ahmet nohutçu kaynak olarak tam bir facia lise öğrencilerine hazırlatılsa en kötü ihtimalle onun kitapları kadar olur sadece paranıza değil zamanınıza da yazık edersiniz dikkat derim
artı bir anekdot olarak söyleyeyim bir arkadaşımın dersinde kendi kitabını aldırmak için sorularını kendi kitabından soracağını söyleyen bir karakter!! -
@canturk ahmet nohutçunun kitabına çalışıp kazanan var ama
-
@canturk, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@bolulu teşekkür ederim kardeşim. Geçtiğimiz sınav nohutçunun kitabından çalıştım ancak verim alamadım. Başka bir kaynak eklemem gerekiyor sanırım o yüzden sordum
ahmet nohutçu kaynak olarak tam bir facia lise öğrencilerine hazırlatılsa en kötü ihtimalle onun kitapları kadar olur sadece paranıza değil zamanınıza da yazık edersiniz dikkat derim
artı bir anekdot olarak söyleyeyim bir arkadaşımın dersinde kendi kitabını aldırmak için sorularını kendi kitabından soracağını söyleyen bir karakter!!Kannunname adlı anayasa + idare hukuku kitabı sınavda ful yaptırır .
İnsan hakları kitabını soyluyorsanız onu bilemem .
Ben piyasada insan hakları kategorisinde sınav için gözü kapalı çalısabilecek bir kitap görmedim .
ama anayasa + idare için kanunname tek basına yeterli .
İlk acık uclu sınavda KAS soru bankası ciddi sayıda soru yakalamıstı .
Ama soru yakalama ile kalite ölçülmemeli . seçimler 4 yılda bir yapılırın sorusu çıkıyor . Kitabın yazarıda bak soruyu yakaladık diyor bu soru yakalamak değil ...Kitabın soruları sınav formatında ise bu yeterlidir . gerisi sizin çalısmanıza ve tekrarlarınıza bakıyor
-
Türkçeyi katletmişim . idare edin alel acele yazdım
Mesajlara düzenleme de yapılamıyor niyeyse -
@oflu61 Kanunname kitabı ile Kaymakamlık Kampı ikisi de nohutçu ya ait ne farkı var ?
-
@greyfalcon, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@oflu61 Kanunname kitabı ile Kaymakamlık Kampı ikisi de nohutçu ya ait ne farkı var ?
kaymakamlık kampının anayasa + idare hukuku kısmı kanunname nin birebir kopyala yapıştır hali .
kaymakamlık kampı diğer dersleride sert halınde vermış tek farkı o .
Ahmet nohutçunun sadece anayas ve idare ukuku kitabı olan kanunnameye şahsi olarak kefilim .
son 3 sınavdakı tum anayasa + idare soruları içerisinde vardı .
Aslında cogu anaysa ve idare kitabı sınavda cıkan tum konuları kendı ıcersıınde barındırıyor zaten .
kanunname nın farkı göze hitap etmesi ve onemlı yerlerin ya koyu yazılması yada kutucuklara alınması ...
themiste bu yok mesela . -
@oflu61 Nohutçunun anayasa idarede soru kaçırmak istemiyorsanız iyi bir kaynak ama son iki sınavda da fire verdi.
Bu kısmı fullemek isteyenlere nacizane iki önerim var;
1 kitabın sonundaki mevzuat kısımlarına bakılmalı
2 imkan olduğu ölçüde kanun çalışılmalı (özellikle köy, il İdaresi, il özel idaresi, belediye ve Büyükşehir belediye kanunları) -
@say-alija, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@oflu61 Nohutçunun anayasa idarede soru kaçırmak istemiyorsanız iyi bir kaynak ama son iki sınavda da fire verdi.
Bu kısmı fullemek isteyenlere nacizane iki önerim var;
1 kitabın sonundaki mevzuat kısımlarına bakılmalı
2 imkan olduğu ölçüde kanun çalışılmalı (özellikle köy, il İdaresi, il özel idaresi, belediye ve Büyükşehir belediye kanunları)köy sandıgı sorusu aklıma hiç gelmemişti doğru ....
girdiğim iki sınavdada anayasa ve idareden sıkıntı yasamadım .
işimi görecek dogru sayılarını ulaşabildim yani...
çalıstıgım kaynakta kanunname .
tabı sagdan soldan bir suru test çözmüşümdür o ayrı -
@oflu61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Türkçeyi katletmişim . idare edin alel acele yazdım
Mesajlara düzenleme de yapılamıyor niyeyseestağfurullah hocam. Zahmet edip yazdığın için Allah razı olsun
-
Hukuk konularına mevzuat ağırlıklı ve öncelikli çalışıyorum, kanunlardaki önemli gördüğüm ve çıkması muhtemel diye düşündüğüm maddeleri a4 kağıtlara not ediyorum
Başta biraz sıkıcı gibi geliyordu ama sınav yaklaştıkça faydası olacağı düşüncesindeyim -
Sınav tarihi ile alakalı 22 eylül tarihinin üzerinde duruluyor arkadaşlar.
-
@kaimmakam1 kim duruyo yada hangi kurum duruyo ?
-
@kaimmakam1 o kadar uzak bir tarih olmaz inşallah
-
artıvizyon kariyer'in öngördüğü tarih arkadaşlar. İnşallah yanılırlar diye umuyorum.
-
mart ayının ortasına doğru ilan gelmezse olay şekillenmeye başlar
-
Facebook'ta 2 veya 9 haziran tarihi konuşuluyordu bu tarihlerden birinde olacaksa ilan nisandan önce verilmez