2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@shady1 Hocam e sınav güzel bir şey gibi geldi bana aslında. Sayıştayda sıkıntı yaşanmasaydı gerçekten ferah, kimseyi görmediğin ve bu yüzden kendi evinde gibi rahat rahat soru çözebileceğin bir ortam var gibiydi
-
@osenebusene hocam bak bu sitede kitaptan sayfalar paylaşılmış. Biraz olsun fikir verir en azından.
https://m.n11.com/kaymakamlik-politicus-turkiyede-demokratiklesme-insan-haklari-P210142076
-
@shady1 bu sınava katılım sayısı fazla dostum e-sinav şeklinde olmaz olsada 4-5 gün boyunca sınav yapmaları gerekir o da çok düşük bir ihtimal osym o kadar da çılgın olamaz herhalde
-
@yigidooo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@shady1 bu sınava katılım sayısı fazla dostum e-sinav şeklinde olmaz olsada 4-5 gün boyunca sınav yapmaları gerekir o da çok düşük bir ihtimal osym o kadar da çılgın olamaz herhalde
Sayıştay e sınavda patladılar hatta onu bile eski sistem kitapçık üzerinden yapmayı düşünüyolardır o nedenle kaymakamlık da inş e sınav gibi bir şey olmaz eski usul devam
-
İlanı görünce nasıl yerimden fırladığımı Allah bilir. Hakkımızda hayırlısı olsun, bu heyecanımıza yakışan neyse o nasibimiz olsun
-
SINAVIN ŞEKLİ KONUSUNDA DUYUM VAR MI? MALUM HER NE KADAR KONUYA HAKİMİYET ÇOK ÖNEM ARZ ETSE DE TEST İLE KLASİK ÇALIŞMA KOŞULLARI FARKLI...
-
@herhangibiri daima hazır kardeşim
-
@yigidooo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Valla hocam sayıştay için 2 gün sinav yapmayi göze alan bi kurum 4-5 günlük sinava da kalkışır yani hiç uzak bir ihtimal değil Bu ösym çok çılgın bildiğin gibi değil
-
@22121121 bilgisayarda sınav hic gercekci gelmiyor bana hocam ya itiraz etsen ortada kagit yok . Sistemde bunu işaretlemişsin deseler yapacak bi sey yok. Sinavin Hem uygulanmasi hem de saglikli sonuçlanması icin kitapçik şart.
-
Ben e sinav olmasi taraftariyim.E sinavlarin bir cogu ayni gun icinde sonuclanir.Fazladan beklemeyiz . Bir de onun gerginligini yasamayalim
-
Yeni bir ilan ve bir heyecan cümlemize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Allah utandırmasın...
-
@shady1 orası öyle üstad ama kağıt tasarrufu, sınav maliyetinin azalması, aynı gün Sınav sonucunun açıklanmasının mümkün olması vb saiklerle “ düzgün “ bir e Sınav yapılması taraftarıyım ben. Ben İstanbul’da girdim Sayıştay sınavına ve gerçekten emanet dolapları, sınava başlamadan önce ki kod yazma gibi kağıt üstünde gerçekleştirilen işlemlerin azlığı, ferahlık, rahat bir ortam gibi etkenler çok hoşuma gittimişti. Belki günümüz için bunun altyapısı yeterli değildir ama ilerde güzel şeyler çıkacağı kanaatindeyim
-
Selamunaleyküm arkadaşlar aranıza KTÜ KAMU yönetimi mezunu olarak yeni katıldım. Bakıyorum ekipte heyecan dorukta. Bende tıpkı sizin gibiyim ve bu işte eski olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Ankara öncelikli olmak kaydı ile, Ankara ve istanbul da iyi bir kursa gitmeyi düşünüyorum. Kadrosu sağlam bildiğiniz bir kurs var ise, ivedilikle yardımcı olursanız sevinirim.
-
Arkadaslar Allah hayirli uğurlu etsin inşallah olasi test sınavında kpss puan şartı istenir mi ne dusunuyosunuz
-
@taromisaki9 Olayı çok yanlış anlamışsınız.Aynı tarzda devam ediyorsunuz.Bunu neye cevap yazmışım bir bakın.Yazdıklarımı açıklamak zorunda kalmak hakikaten çok rahatsız edici.Allah aşkına bir okuyun yazışmaların hepsini.İdari hakimlik ayarında olacak demek çok genel bir ifade."‘’Yorum gerektirecek sorular olacak.olay verip onunla ilgili soru soracaklar’’ ifadesiyle bunu açıkladım.Bunu duyum olarak vermedim.Özellikle şu çıkacak bu çıkacak demedim.İdari hakimlik soruları hakkında bilgi verdim.Soruların bu ayarda çıkacağına ulaşan kişi sorulara ulaşır demek insanları zan altında bırakmaktır.Çamur at izi kalsın...
Kimse soruların sızdırılmasından memnun değil burada.Neden memnun olsun?Bu konuda tepki gösterecekseniz de insanları zan altında bırakmadan gösterin tepkinizi.Bu referans işlerini organize halde yürüten vakıfları hedef alın.Partilere ve yakınlaştıkları "vakıflar" a tepki koyun.Kabloları çekenleri,usb ile soru kaçıranları tepemize çıkaranlara tepki gösterin.Buradaki herkes en az sizin kadar mağdur bu durumlardan.Neyse çok gereksiz yerlere gidecek bu konuşma. -
@onuktekin boşverin hocam. siz samimi bir şekilde diğer arkadaşlarla birlikte duyduğunuzu bizlerle paylaştınız. ALLAH sizden ve sizin gibi diğer duyum, bilgi paylaşanlardan razı olsun.
-
Müsait olduğunuzda sınav için kaynak önerir misiniz?
-
@kaydı-silinmiş Allah sizden de razı olsun hocam.Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.Ben öyle çok duyum alan biri değilim.Bu konuda bir duyum paylaşsam da olurdu paylaşmasam da. Önemli olan burada sürekli duyumlarını paylaşan arkadaşlarımızı küstürmemek. Millet klavye başına geçince maşallah yani aklına eseni yazıyor.Nezaket,iyi niyet,saygı hepsi unutuluyor bir anda.Hakkımızda hayırlısı olsun.Bunca garip tepkilere rağmen bizlerle duyumlarını paylaşan arkadaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ederim.
-
@olursaolur kpss şartı istenmez bu sınav için ama sonraki sınavlar için belki istenebilir.