Yüksek lisans kayıt sildirme hakkında
-
Arkadaşlar bulunduğum şehire komşu olan bir ilde tezli yl kazandım, kayıt yaptırmış olnama rağmen evdeki hesap çarşıya uymadı devam edemeyeceğim, araştırdığım kadarıyla kaydın silinmesi için vs. kurul toplantısı gerekmiş, 2. dönem kendi ilimde yl deneyeceğim bu kaydı sildirme işlemi uzun sürüyor mu? Hemen harekete geçmeli miyim diye soruyorum daha önce yl den kayıt sildiren var mı?
Not: askerlikle ilgisi yok askerligimi yaptin
-
@y-oguz90 eğer bitirmezseniz 3. sene sonunda atılıyorsunuz zaten. Kayıt sildirme işlemi zor değil rahatlıkla bir kaç saat içinde yapabilirsiniz.
-
@burcuburcu tesekkurler ben dilekce ile basvurduktan kurulun toplanmasi bekleniliyor, kurul karari ile kayit siliniyor diye duydum.
-
Konuyla alakasız kusura bakmayın ama şunu sormak istiyorum. Tezli yüksek lisansa kayıt olduktan sonra devamsızlıktan dolayı kaydın silinmesi ne kadar süre sonra gerçekleşir bilgisi olan var mı?
-
@jimgordon atılana kadar devamsızlıtan yüksek lisans kaydı silinmez. Yüksek lisanstan atılma 3 yıl sürer.
-
@aliveli teşekkür ederim. 2016'da birkaç değişiklik oldu sanırım o yüzden şöyle olabilir mi diye düşünüyorum. Bir buçuk yıl gitmeyince 3 yıl içinde bitirilemeyeceği kesinleşiyor. Bu şekilde bir buçuk yıl sonunda ilişik kesemezler mi bilginiz var mı?
-
@jimgordon valla bu durumda beni ocakta atmaları lazım atarlarsa burdan yazarım.
-
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla 2 yıl dersler için 1,5 yıl da tez için. Yoksa kayıt siliniyor ancak danışman bu süreyi geçerli sebeplerden dolayı uzatabiliyor.