BOTAŞ İşçi Alımı 2017
-
@melisapırlanta “İş arama sürecinizde iş ve meslek danışmanınız yanınızda! Lütfen size en yakın İŞKUR Hizmet merkezine gelerek danışmanınızla görüşünüz. B003” az önce şöyle bi mesaj aldım da acaba belli oldu da kazanamadım mı dedim:/
-
@kullanıcıadi belki de ben oyle bir mesaj almadim
-
@kullanıcıadi başvurduğun ilanda nihai liste yazıyor mu açıklanmadı hala sanırım
-
@melisapırlanta sizin puanınız kaçtı
-
@delpo işkurun sitesinde açıklama yok. Açıklandığında oradan duyurulur. Henüz açıklanmamış sanırım
-
-
İşkur arada öyle msj atıyor arkadaşlar
-
Bir kere daha arayan soran yok mu?
-
çankaya şubesinin 4 tane numarası var hepsi de meşgul
-
@boşluk zaten ilk gün açıklayan bir tane kurum var onu da sık boğaz edip kaybetmeyelim
-
basvuru devam ediyor mu
-
@delpo sürekli gelen telefonlardan dolayı yarına kaldığını belirttiler . Gün içerisinde bi sonuç beklemeyin dediler
-
Ben valla billa aramadım sadece sordum arayan var mı diye. Bende suç bulmayın:):) Şaka bir yana belki bizi başlarından savmak için öyle demişlerdir. Bu şartlarda yarın bile iyi eğer yarın açıklanırsa
-
Yok mu arkadaşlar bir gelişme
-
aradık işkuru bugun yarın açıklıcaz dediler
-
Hayırlı olsun listeye giren arkadaşlara. Mesaj geldi bana ama bulamıyorum siteden. Bulabilen arkadaşlar link atabilir mi
-
açıklandı arkadaşlar. Başvuru no ya tıklayın. Nihai listeye tıklayın oradan da. Listeye kalanlara hayırlı olsun.
-
@heateage teşekkürler herkese başarılar
-
Kazanan arkadaslara başarılar.
İktisat ve maliye mezunlarinin alindigi dogal gaz alim ve ihracat daire baskanligi kacla kapatti bilen var mi? Icim rahat etsin en azindan -
@armindo bakabilirsiniz işkurdan